Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره آخرین فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه واحدهای دانشگاهی این استان اظهارکرد: تولید رنگ‌های طبیعی خوراکی، جزو جدیدترین فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل محسوب می‌شود که در این راستا، بر روی 4 رنگ کار شده و به تولید نیمه صنعتی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشتر رنگ‌های موجود در بازار، شیمیایی و برای سلامت جامعه مضر هستند؛ رنگی که در محصولات به کاربرده می‌شود، در سلامتی مردم اثر قابل توجهی خواهد داشت که متاسفانه بیشتر رنگ های طبیعی، وارداتی هستند و در داخل کشور تولید نمی‌شوند.

رسولی ادامه داد: تولید رنگ‌های طبیعی خوراکی توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، علاوه بر جلوگیری از واردات این محصول، موجب کمک به سلامت جامعه نیز خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به درآمدزایی این دانشگاه از طریق فعالیت‌های دانش بنیان گفت: از مجموع فعالیت‌های دانش بنیانی که طی چند وقت گذشته داشته‌ایم، توانستیم 10 درصد درآمدهای دانشگاه را به سمت درآمدهای غیر شهریه‌ای سوق دهیم که امیدواریم تا سال آینده این عدد را به 20 درصد برسانیم. همچنین تا پایان سال جاری قراردادهای دیگری با درآمدزایی 1 میلیارد تومانی منعقد خواهد شد که امیدواریم درآمدهای غیر شهریه‌ای به بیش از 2 میلیارد تومان برسد.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد با کارخانه توپ ورزشی استان اردبیل تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با این کارخانه، قراردادی آموزشی، پژوهشی و فناوری منعقد کرده است؛ کارخانه توپ ورزشی اردبیل به محصولی وارداتی به نام «پرایمر دوجزئی» نیاز داشت که در دوران تحریم، فعالیت‌های این کارخانه را با مشکل مواجه کرده بود. خوشبختانه مراکز رشد دانشگاه آزاد اردبیل، توانستند این محصول را از طریق مهندسی معکوس تولید کنند که در این کارخانه به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس واحد اردبیل درباره فعالیت‌های این واحد در زمینه کشاورزی و دامپروری گفت: در زمینه به‌نژادی بوقلمون فعالیت خوبی انجام شده است که در حال حاضر، نوع خاصی از این جانور، پرورش و آموزش ترویج داده می‌شود. همچنین حدود 95 کارگاه برون دانشگاهی از طریق مرکز تحقیقاتی مزرعه سبز، پشتیبانی و هدایت می شوند که از این طریق برای بیش از 220 نفر اشتغال ایجاد شده است. همچنین این کارگاه‌ها می‌توانند طی 1 ماه با سرمایه حداقلی، درآمدزایی 3 میلیون تومانی داشته باشند.

رسولی با اشاره به فعالیت مرکز تحقیقاتی مزرعه سبز واحد اردبیل اضافه کرد: 15 طرح دانش بنیان ترویجی در این مرکز اجرا می شود که در عین حال، تبدیل به یک مرکز گردشگری نیز شده است؛ درواقع این مرکز علاوه بر انجام فعالیت های دانش بنیان، فعالیت های گردشگری مانند اقامتگاه بوم گردی نیز دارد. بازدیدکنندگان می‌توانند علاوه بر آشنایی با طرح‌های دانش بنیان، تجربه چند روز زندگی در مزرعه را داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد استان اردبیل خاطرنشان کرد: تلاش کرده‌ایم که تمامی گروه‌های علمی دانشگاه را در زمینه فعالیت‌های دانش بنیان، کارآفرینی و فناوری درگیر کنیم؛ امیدواریم امسال حدود 20 درصد هیئت علمی دانشگاه را به سمت فعالیت‌های فناورانه و دانش بنیان سوق دهیم. البته این موضوع نیاز به حمایت و پشتیبانی سازمان مرکزی دارد تا بتوانیم به یک دانشگاه مسئله‌گرا و کارآفرین تبدیل شویم.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مرکز رشد پرایمر دوجزئی مزرعه تحقیقاتی اسحال رسولی دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مرکز رشد مزرعه تحقیقاتی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجاه و نهمین جلسه کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌های کشور، به ریاست حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر محمد رضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.   حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه جلسه کمیته انتخاب رؤسای دانشگاه‌های کشور، در خصوص مصوبات این جلسه اظهار داشت: در جلسه امروز کمیته 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور انتخاب شدند.   وی ادامه داد: بر اساس رأی اعضای کمیته، دکتر ولی‌اله خوش‌طینت به‌عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل، دکتر رضا رستمی به‌عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه، دکتر محمد چمکوری به‌عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر، دکتر رجب اکبر زاده به‌عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان قم، دکتر آباد بهادری منفرد به‌عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود، دکتر حسین دین‌محمدی به‌عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان، دکتر منصور نیک‌پناه به‌عنوان رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان، دکتر یاسر اسماعیلیان به‌عنوان رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد، دکتر حامد سروش به‌عنوان رئیس مرکز آموزش عالی محلات و دکتر محمد جواد محمودی به‌عنوان رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور انتخاب شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن