Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزدان‌پناه گفت: با بیان اینکه شایسته است سمن‌های جوانان در برنامه‌های خود برای مشارکت حداکثری به‌ویژه قشر جوان در انتخابات پیش‌رو اطلاع‌رسانی‌ نمایند افزود: با توجه به ماهیت غیرسیاسی بودن سمن‌ها به هیچ عنوان برنامه‌ها و مراسمات سمن‌های جوانان در راستای تبلیغات از حزب یا کاندیدا قرار نخواهد گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علی یزدان‌پناه احمدآبادی، بازرس مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد کشور با بیان اینکه پس از اتمام ثبت‌نام کاندیدای یازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی وارد فضای تبلیغاتی نامزدها می‌شویم، گفت: مجامع استانی و مدیران سازمان‌های مردم نهاد جوانان کشور ناخواسته وارد برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات مجلس نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرس مجمع ملی سمن‌های جوانان کشور با بیان اینکه شایسته است است سمن‌های جوانان در برنامه‌های خود برای مشارکت حداکثری بویژه قشر جوان در انتخابات پیش‌رو اطلاع‌رسانی‌ نمایند افزود: با توجه به ماهیت غیرسیاسی سمن‌ها به هیچ عنوان برنامه‌ها و مراسمات سمن‌های جوانان در راستای تبلیغات از حزب یا کاندیدا قرار نخواهد گرفت. 

یزدان‌پناه با اشاره به اینکه رویکرد هیات رئیسه مجمع ملی و معاونت امور جوانان بر حذف از فضای فعالیت اجتماعی جوانان نیست، گفت: به جهت صیانت از حقوق سمن‌ها مبنی بر غیرسیاسی بودن آنها‌ با مختلفین برخورد خواهد شد.

عضو هیات رئیسه مجمع ملی جوانان با اعلام اینکه اعضای مجامع و مدیران سمن‌ها می‌توانند به‌طور شخصی فعالیت انتخاباتی داشته باشند گفت: بر اساس ماده ۴۱ و ۴۲ آئین‌نامه اجرایی قوانین انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام‌ حمایت از کاندیدا بدون ذکر عنوان مسئولیتی بلامانع است.

او در پایان با اشاره به تشکیل هیات نظارت و بررسی در مجمع ملی، خاطرنشان کرد: همگان می‌توانند شکایات‌ و مستندات خود را مبنی بر تخلفات سمن‌های حوزه جوانان به دبیرخانه هیات رئیسه مجمع ملی سمن‌های جوانان مستقر در ساختمان شماره ۲ وزارت ورزش و جوانان ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات انتخابات مجلس تبلیغات حقوق مجلس شورای اسلامی سمن های جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج

شادی پریدر چهار ماه پس از انتصاب به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج و به منظور حضور در انتخابات از سمت خود کناره‌گیری کرد. این در حالی است که وزیر ورزش واکنشی به این استعفا نداشته است.

به گزارش مشرق، شادی پریدر که از ۲۷ آذر با حکم کیومرث هاشمی به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد روز سه شنبه با حضور در وزارت ورزش از سمت خود کناره گیری کرد.

این استعفا در راستای آغاز پروسه انتخاباتی فدراسیون شطرنج و به منظور تصمیم شادی پریدر برای ورود به انتخابات اتخاذ شد.

سرپرست فدراسیون شطرنج در حالی مترصد ورود به انتخابات این فدراسیون است که حمایت اعضای مجمع انتخاباتی را هم پشت سر خود می بیند. کسب اطلاع کردیم که بیش از ۴۰ نفر از اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج از جمعیت روسای هیات ها، ورزشکاران، داوران، مربیان، ملی پوشان و ... خواستار تصدی این فدراسیون توسط یکی از اهالی شطرنج مانند شادی پریدر هستند.

به همین منظور پریدر که برای دوره پیشین مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج نیز نام نویسی کرده بود تصمیم به حضور در این دوره انتخابات گرفته است. این در حالی است که وزیر ورزش در بخشی از حکم صادره برای وی به عنوان سرپرست بر عدم ورود به انتخابات تاکید و یادآور شده بود که «انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی رییس و سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون اقدام نمایید.»

با این اوصاف شادی پریدر روز سه شنبه استعفای خود را تقدیر کیومرث هاشمی کرد اما وی هنوز واکنشی نسبت به این استعفا نداشته است.

نام نویسی از کاندیداهای فدراسیون شطرنج از ۱۵ فرودین آغاز شده و روز چهاشنبه ۲۹ فروردین به پایان می رسد. طبق اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر، تا به امروز به جز کمال جوانمرد دبیرکل پیشین کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست فعلی فدراسیون سه گانه، هیچ فردی دیگری برای ورود به انتخابات شطرنج اقدام نکرده است.

فدراسیون شطرنج از خرداد سال گذشته و به دنبال استعفای حسن تامینی وارد پروسه انتخابات شد. ابتدا شهرام عظیمی به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد و در ادامه هم این مسئولیت به شادی پریدر سپرده شد.

پریدر در زمان ریاست حسن تامینی به عنوان نایب رییس بانوان با این فدراسیون همکاری داشت.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم
  • مخالفت مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ببینید | قدردانی بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس از برنامه‌های نوروزی، قرآنی و انتخاباتی صداوسیما
  • جدول زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس منتشر شد
  • جدول زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد
  • جدول زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی