Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@17:08:11 GMT

هشدار نسبت به وضعیت نقدینگیِ داروخانه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۸۵۴۴

هشدار نسبت به وضعیت نقدینگیِ داروخانه‌ها

ساعت24 -رییس شورای عالی داروخانه‌های انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه اقتصاد داروخانه‌ها شکننده و وابسته به پرداخت‌های منظم سازمان‌های بیمه‌گر است، گفت: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، هرچه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته داروخانه‌ها را پرداخت کند.

رییس شورای عالی داروخانه‌های انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه اقتصاد داروخانه‌ها شکننده و وابسته به پرداخت‌های منظم سازمان‌های بیمه‌گر است، گفت: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، هرچه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته داروخانه‌ها را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدی زارعی، ضمن اعلام هشدار نسبت به وضعیت نقدینگی داروخانه‌های سراسر کشور اظهار داشت: داروسازان تاکنون در مسیر تامین به موقع داروی بیماران، از هیچ اقدامی فروگذار نبوده‌اند و حتی با دریافت وام بانکی و پرداخت سودهای آنچنانی تلاش کرده‌اند که اجازه ندهند خللی در زنجیره عرضه دارو ایجاد شود، ولی در حال حاضر شرایط اقتصادی داروخانه‌ها بسیار وخیم شده و توان داروسازان رو به پایان است.

وی افزود: داروسازان به مشکلات و گرفتاری‌های کلان اقتصادی کشور واقف هستند ولی نکته اینجاست که به هر حال شرکت‌های تولیدکننده و پخش دارو، بابت داروهای تحویلی خود به داروخانه، مطالباتی دارند که بخش عمده‌ای از این وجوه، نزد سازمان‌های بیمه‌گر بلوکه شده است.

زارعی گفت: مشکلات مالی سازمان‌های بیمه‌گر نباید به داروخانه‌ها تسری پیدا کند و این قابلیت و توانایی مدیر سازمان را می‌طلبد. اگر شرایط مالی سازمان‌های بیمه‌گر مناسب نیست، کارشناسان آن سازمان‌ها ممکن است در پیش بینی‌های خود برای تامین بودجه کوتاهی کرده‌اند و تبعات این موضوع نباید بر سر داروخانه‌ها آوار شود.

وی ادامه داد: قانون باید در فضای مالی میان داروخانه و سازمان‌های بیمه‌گر حاکم باشد، نه اینکه هر روز به بهانه‌های مختلف شاهد خلف وعده سازمان‌های بیمه‌گر باشیم.

زارعی اضافه کرد:١٣ هزار داروخانه در خدمت سلامت جامعه ایران هستند و آنها برای بقا و استمرار خدمت به مردم، نیاز به توجیه و بهانه تراشی ندارند، بلکه تنها کافی است که سازمان‌های بیمه‌گر طبق قانون، هزینه دارویی بیمه‌شدگان خود را به موقع پرداخت کنند.

زارعی تصریح کرد: آنچه که تاسف بار است آن است که سازمان بیمه سلامت، نه تنها مطالبات سال گذشته خود به داروسازان را تسویه نکرده، بلکه برخی اظهارات مسوولان این سازمان، نمک بر زخم داروسازان می‌پاشد.

رییس شورای عالی داروخانه‌های انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: بقای اقتصاد شکننده داروخانه‌ها، وابسته به پرداخت‌های منظم و برنامه ریزی شده سازمان‌های بیمه‌گر است و با وضعیت فعلی، متاسفانه هر روز آسیب بیشتری به چرخه دارویی کشور وارد می‌شود که می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیر به سلامت مردم وارد کرده و توزیع دارو را با بحران مواجه کند.

وی در پایان تاکید کرد: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، طبق قانون عمل کرده و هر چه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته را پرداخت کند، در غیر این صورت عواقب هرگونه اخلال در توزیع دارو، با آن سازمان خواهد بود.

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: داروخانه نقدینگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون گفت: داروخانه‌های این شهرستان بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد و این قشر قادر به بهره‌گیری از این خدمات نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حسین صائبی عصر امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست مشترک با مسئولان شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون در محل آن اداره به دغدغه‌های بهداشت و درمان معلمان و دانش آموزان اشاره و اظهار کرد: ماهانه مبلغی بابت بیمه تکمیلی از حقوق معلمان کسر می‌شود تا خدمات ویژه به آنان ارائه شود اما داروخانه‌های تیران و کرون این خدمت را پوشش نمی‌دهند.

وی افزود: بیش از هزار ۲۰۰ معلم در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که هزینه بیمه تکمیلی را پرداخت کرده اما به دلیل عدم پوشش خدمت در داروخانه‌ها و برخی از مراکز درمانی، قادر به بهره‌گیری از خدمات ویژه نخواهند بود.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون ادامه داد: معلمان برای برای بهره‌گیری از این خدمات باید به شهرستان مجاور یا مرکز استان مراجعه کنند و یا فاکتور هزینه‌ها را به بیمه مرکزی ارائه بدهند که این کارها مشقت به همراه دارد.

صائبی با اشاره به اینکه پوشش بیمه‌ای در مراکز درمانی این شهرستان شرایط را برای خدمت گیری بیشتر تسهیل می‌کند، خاطرنشان کرد: مدیریت شبکه بهداشت و درمان این شرایط را تسهیل کند تا پوشش بیمه و حمایت‌ها افزایش یابد.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار دانش‌آموز در بیش از ۱۲۰ مدرسه تیران و کرون مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: سلامت روح و جسم آنان حائز اهمیت بوده و پایش سلامت دوره‌ای و همچنین ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی و معاینات به تداوم سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کند.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون اضافه کرد: هر یک از این دانش آموزان سفیر سلامت در خانواده‌ها هستند که اگر به آموزش آنان توجه شود آنگاه مفاهیم به اعضای زیادی از جامعه می‌رسد.

دغدغه جدی درمانی در تیران و کرون

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون در این جلسه به دغدغه‌های درمانی مردم و مسئولان این شهرستان اظهار کرد: کمبود امکانات و خدمات تخصصی از مطالبات این منطقه است که با همکاری خیرین و دولت قابل رفع است.

عباس قاری با بیان اینکه احداث بیمارستان امام رضا (ع) در دستور کار قرار گرفته، افزود: بتن‌ریزی سقف آن انجام شده و مراحل بعدی ساختمان سازی آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تا بهره برداری کامل این پروژه تجهیز و تأمین نیروی متخصص بیمارستان بهنیا باید انجام شود تا اختلالی در خدمت رسانی نداشته باشیم.

کد خبر 747337

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان ها
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی