۱۷ آذر ۱۳۹۸
هشدار نسبت به وضعیت نقدینگیِ داروخانهها
ساعت24 -رییس شورای عالی داروخانههای انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه اقتصاد داروخانهها شکننده و وابسته به پرداختهای منظم سازمانهای بیمهگر است، گفت: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، هرچه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته داروخانهها را پرداخت کند.
رییس شورای عالی داروخانههای انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه اقتصاد داروخانهها شکننده و وابسته به پرداختهای منظم سازمانهای بیمهگر است، گفت: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، هرچه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته داروخانهها را پرداخت کند.
مهدی زارعی، ضمن اعلام هشدار نسبت به وضعیت نقدینگی داروخانههای سراسر کشور اظهار داشت: داروسازان تاکنون در مسیر تامین به موقع داروی بیماران، از هیچ اقدامی فروگذار نبودهاند و حتی با دریافت وام بانکی و پرداخت سودهای آنچنانی تلاش کردهاند که اجازه ندهند خللی در زنجیره عرضه دارو ایجاد شود، ولی در حال حاضر شرایط اقتصادی داروخانهها بسیار وخیم شده و توان داروسازان رو به پایان است.
وی افزود: داروسازان به مشکلات و گرفتاریهای کلان اقتصادی کشور واقف هستند ولی نکته اینجاست که به هر حال شرکتهای تولیدکننده و پخش دارو، بابت داروهای تحویلی خود به داروخانه، مطالباتی دارند که بخش عمدهای از این وجوه، نزد سازمانهای بیمهگر بلوکه شده است.
زارعی گفت: مشکلات مالی سازمانهای بیمهگر نباید به داروخانهها تسری پیدا کند و این قابلیت و توانایی مدیر سازمان را میطلبد. اگر شرایط مالی سازمانهای بیمهگر مناسب نیست، کارشناسان آن سازمانها ممکن است در پیش بینیهای خود برای تامین بودجه کوتاهی کردهاند و تبعات این موضوع نباید بر سر داروخانهها آوار شود.
وی ادامه داد: قانون باید در فضای مالی میان داروخانه و سازمانهای بیمهگر حاکم باشد، نه اینکه هر روز به بهانههای مختلف شاهد خلف وعده سازمانهای بیمهگر باشیم.
زارعی اضافه کرد:١٣ هزار داروخانه در خدمت سلامت جامعه ایران هستند و آنها برای بقا و استمرار خدمت به مردم، نیاز به توجیه و بهانه تراشی ندارند، بلکه تنها کافی است که سازمانهای بیمهگر طبق قانون، هزینه دارویی بیمهشدگان خود را به موقع پرداخت کنند.
زارعی تصریح کرد: آنچه که تاسف بار است آن است که سازمان بیمه سلامت، نه تنها مطالبات سال گذشته خود به داروسازان را تسویه نکرده، بلکه برخی اظهارات مسوولان این سازمان، نمک بر زخم داروسازان میپاشد.
رییس شورای عالی داروخانههای انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: بقای اقتصاد شکننده داروخانهها، وابسته به پرداختهای منظم و برنامه ریزی شده سازمانهای بیمهگر است و با وضعیت فعلی، متاسفانه هر روز آسیب بیشتری به چرخه دارویی کشور وارد میشود که میتواند آسیبهای جبران ناپذیر به سلامت مردم وارد کرده و توزیع دارو را با بحران مواجه کند.
وی در پایان تاکید کرد: توقع داریم سازمان بیمه سلامت، طبق قانون عمل کرده و هر چه زودتر مطالبات سه ماهه پایانی سال گذشته را پرداخت کند، در غیر این صورت عواقب هرگونه اخلال در توزیع دارو، با آن سازمان خواهد بود.
منبع:ایسنا
منبع: ساعت24
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۶۰۰۸۵۴۴ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ظریف: ابزار ما مذاکره است، ابزار دیگری نداریم| من جلو کری نماز خواندم، با صدام هم مذاکره کردم
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ مشخص است؛ آینده کشور تاریک و خطرناک است
آیتالله موحدی کرمانی: بعید نیست آمریکایی ها با واکسن جعلی کرونا مردم ایران را بکشند
تندباد با سرعت ۹۴ کیلومتر مازندران را در نوردید
خبر بعدی:
الکترونیکی شدن ۸۰ درصد از نسخ پزشکان اصفهانی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بانک مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به اینکه براساس الزامات سازمان بیمه سلامت این اداره کل مکلف به یکسان سازی نحوه دریافت خدمات درمانی به بیمه شدگان و جایگزینی دفترچههای کاغذی با ابزارهای الکترونیکی شده گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیک که از ماههای نخست امسال آغاز شده در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد پزشکان طرف قرارداد در این طرح مشارکت داشته اند.
بانک گفت: تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در کنار اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده به همراه اجرای نسخه الکترونیک از جمله برنامههای سازمان بیمه سلامت است که برای کنترل هزینههای سلامت در کشور اجرا شده است.
او با بیان اینکه نسخههای کاغذی از دغدغههای متولیان نظام سلامت کشور است که علاوه بر اتلاف بودجه گزاف بابت تامین کاغذ و نسخه، با خطاهایی در تجویز دارو همراه بوده افزود: با اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک، پرونده سلامت الکترونیک تحقق یافته و باعث رصد کامل و نظارت بر نحوه تجویز دارو بر اساس راهنماهای بالینی نیز خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: بعضا مشاهده شده برخی از شرکتهای جعلی و افراد دروغین از نام بیمه سلامت سوء استفاده کرده و با روشهایی همچون دریافت کارت هوشمند درمان به مردم وعده پرداخت هزینههای درمان از جمله هزینههای دندانپزشکی را بهصورت تلفنی میدهند و از ایشان اخاذی میکنند و مردم فریب این دروغها را نخورند و مراقب سوء استفاده افراد سودجو و کلاهبردار باشند.