Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان "انستیتو ملی بهداشت" آمریکا در تحقیقات جدید خود بیان کردند که استفاده مکرر از رنگ مو و صاف‌کننده‌های مو، خطر ابتلاء به "سرطان سینه" را در زنان افزایش می‌دهد. ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محققان "انستیتو ملی بهداشت" آمریکا در تحقیقات جدید خود بیان کردند که استفاده مکرر از رنگ مو و صاف‌کننده‌های مو، خطر ابتلاء به "سرطان سینه" را در زنان افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش پایگاه خبری "cnn"،  محققان با بررسی وضعیت سلامتی بالغ بر 46709 زن آمریکایی در بازه سنی 35 تا 74 ساله برای مدت 8 سال، دریافتند شانس ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که به صورت مرتب از "رنگ مو" استفاده می‌کردند نسبت به سایرین 9 درصد بیشتر است.

همچنین آنهایی که به صورت مستمر از "صاف‌کننده‌های" مو استفاده می‌کردند نیز تا 18 درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاء به این سرطان قرار داشتند؛  این خطر در زنانی که هر 5 تا 8 هفته اقدام به صاف کردن موهای خود می‌کردند تا 30 درصد بالا می‌رود.

اما به لحاظ بیولوژیکی هم امکان آنکه محصولات رنگ مو باعث ایجاد سرطان در بدن زنان شوند کاملا محتمل است؛ این محصولات حاوی 5 هزار ماده شیمیایی مختلف هستند که برخی از آنها به خودی خود سرطان زا هستند.

 البته اشاره کنیم که خطر ابتلای یک فرد به سرطان تحت تاثیر فاکتورهای مختلف دیگری از جمله وراثت است؛ برای مثال در پژوهش تازه دیگری مشخص شد زنان سیاه پوستی که هر 5 تا 8 هفته یکبار موهای سر خود را رنگ می‌کنند تا 60 درصد نسبت به سایر دیگر زنان بیشتر در معرض ابتلاء به سرطان سینه قرار دارند.

 "الکساندر وایت" ، رئیس گروه "انستیتو ملی بهداشت" آمریکا در این خصوص گفت:« محققان مدتهاست که پیوند احتمالی بین رنگ مو و سرطان را بررسی می‌کنند، اما نتایج متناقض نبوده است؛ ما خطر ابتلاء به سرطان سینه در اثر استفاده از رنگ مو را بیشتر می‌بینیم؛ این اثر در زنان آمریکایی آفریقایی تبار، به ویژه در افرادی که مکرر استفاده می‌کنند، قوی‌تر است.» 

نتایج این پژوهش سه شنبه هفته گذشته در نشریه بین‌المللی "سرطان" منتشر شد.

مصرف "روغن‌های مایع" باعث ایجاد تومورهای سرطانی؟ + فیلم"سرطان پستان" شایع‌ترین سرطان در بین بانوان ایرانی استششمین سرطان شایع جهان بیشتر چه افرادی را مبتلا می‌‌کند؟

انتهای‌پیام/

R1545/P/S2,24,1302/CT10 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است