Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نادر سليماني، يکي از بازيگران مجموعه‌هاي طنز سينما و تلويزيون ايران است.

نادر سليماني
مجموعه تلويزيوني ساعت خوش در دوران پخش خود در اوايل دهه 70، اتفاقاتي جديد را در رسانه ملي رقم زد؛ سبکي نو از برنامه‌سازي طنز را به مخاطبان معرفي و زمينه را براي ورود شماري از چهره‌هاي شاخص و برجسته سال‌هاي بعد عرصه طنز هموار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

يکي از بخش‌هاي طنز اين مجموعه بخشي بود با نام «خان دايي‌ و سعيد» که با بازي خشک و جدي نادر سليماني در مقابل بازي شوخ و کودکانه سعيد آقاخاني اجرا مي‌شد و به يکي از پرطرفدارترين بخش‌هاي اين مجموعه تبديل شده بود.

سليماني بعد از اين مجموعه همچنان فعاليتش را در عرصه طنز ادامه داد و در مجموعه‌هايي چون «باغ مظفر» و «پيامک از ديار باقي» حضور پيدا کرد. او اما اين اواخر در دو نقش متفاوت با ديگر نقش‌آفريني‌هايش مقابل دوربين رفته است؛ يکي مجموعه تلويزيوني «محله گل و بلبل 2» که ساختاري کاملا مختص کودکان دارد و ديگري مجموعه «معماي شاه» و بازي در نقش شعبان جعفري يا همان شعبان بي‌مخ!
سليماني از ضوابط بازي در اين دو نقش متفاوت از هم مي‌گويد
سوالاتم را با بازي‌تان در محله گل و بلبل آغاز مي‌کنم. چطور به اين تصميم رسيديد و نقش را قبول کرديد؟ به طور کلي مهم‌ترين معيار‌ها و تفاوت‌هاي کار براي کودکان را در چه مي‌دانيد؟
از قديم مي‌گويند کاري که براي کودکان ساخته مي‌شود بايد يک سر و گردن از ديگر کارهاي ساخته شده بالاتر باشد. چون کودکان همان نسل آينده هستند و اگر ما براي کودکان کاري مناسب نسازيم، در واقع به آينده‌مان بي‌توجهي کرده‌ايم. به اين دليل است که کار کودک بايد ساختاري منسجم و قوي داشته باشد و صد البته که سخت هم هست؛ چون کودک هر دقيقه در ذهنش اتفاقات تازه‌اي را خلق مي‌کند و اگر ما اين‌قدر قدرت نداشته باشيم که بتوانيم ذهن کودک را در همان لحظه، جذب کارمان کنيم باخته‌ايم. در محله گل و بلبل دو عامل خيلي مهم از سوي سازندگان مورد توجه قرار مي‌گيرد؛ يکي تربيت صحيح کودک و نحوه برخوردش با بزرگ‌تر و ديگري پرورش صحيح استعدادهايش. به نظرم تا به اينجا هم در اين زمينه موفق عمل کرده‌ايم و تلاش نويسنده و کارگردان و ديگر عوامل همين بوده که پا به پاي کودک پيش برويم و به هدايت ذهنش کمک کنيم.

در اين مجموعه در نقش «آقاي خوشحال» مقابل دوربين رفته‌ايد. اين شخصيت چه ويژگي‌هايي دارد؟

آقاي خوشحال شخصيتي است که مثل اسمش هميشه خوشحال است! البته در مواقعي از دست ديگران عصبي هم مي‌شود و ممکن است واکنش‌هاي خوبي نداشته باشد.

اين مجموعه در کنار آموزش استفاده صحيح از فضاي مجازي و معرفي سبک زندگي اسلامي ـ ايراني، چه محورها و موضوعات ديگري را دنبال مي‌کند؟

مواردي از جمله آموزش برخورد صحيح، نه گفتن، ايستادن بر سر عقايد و نيز فرهنگ عذرخواهي و قبول اشتباه که در جامعه بزرگسال‌مان خيلي کم است. در کنار آن، سوال کردن را هم به کودکان ياد مي‌دهيم و مي‌گوييم اگر نکته‌اي را متوجه نشدند، مي‌توانند دوباره سوال کنند و آن موضوع را بپرسند تا بفهمند.

استقبال کودکان از مجموعه چطور بوده است؟

بسيار خوب است. سوالي ازتان مي‌پرسم. وقتي در روستايي فقط يک مدرسه داريم، آن مدرسه تنها 12 دانش‌آموز دارد و در کل روستا هم يک تلويزيون بيشتر وجود ندارد، اما باز با اين حال محله گل و بلبل را مي‌بينند و از آن فيلم و عکس گرفته و برايمان مي‌فرستند، چه معنايي دارد؟ آيا به منزله موفقيت کار نيست؟ ما به زور وارد خانه کسي نمي‌شويم. من وقتي براي کودکان کار مي‌کنم، دلم مي‌خواهد مثل خودشان کودک بشوم و با لحن خودشان صحبت کنم و اگر روزي در اين قضيه موفق نباشم، مطمئن باشيد اين کار را کنار مي‌گذارم.
چند سوال هم از «معماي شاه» بپرسم. در اين مجموعه هم در قالب نقشي کاملا متفاوت ظاهر شديد و نقش شخصيتي شناخته شده را ايفا ‌کرديد. از چگونگي به تصوير کشيدن شخصيت شعبان جعفري بگوييد.
نقشي را که در اين مجموعه بازي کردم خيلي دوست دارم و از آقاي ورزي بابت سپردن اين نقش به من سپاسگزارم؛ به نظرم مردم داوران خوبي هستند، خودشان خوب تاريخ را در ياد دارند و در موردش قضاوت مي‌کنند. من به سياه يا سفيد بودن مطلق شخصيت‌ها معتقد نيستم و تلاشم اين بوده شخصيتي ارائه کنم که مردم در موردش فکر کنند و خود تصميم بگيرند. از نگاه دراماتيک هم اين قضيه درست‌تر است. تلاشم را براي ايفاي درست نقش به کار بردم و اميدوارم مردم هم دوستش داشته باشند.

به‌دنبال تحقيق در تاريخ و شناخت بيشتر اين نقش هم رفتيد؟ با نکات جديدي هم درخصوص شخصيت او مواجه شديد؟

بله. سراغ منابع رفتم و سعي کردم از ويژگي‌هاي او مطلع شوم. حتي يادم هست فهميده بودم شعبان گرچه شخصيتي بزن بهادر بوده و به عده‌اي آزار مي‌رسانده، اما هيچ‌وقت به روي زنان دست بلند نمي‌کرده است. از جايي درخصوصش مردد بوديم، با آقاي معتضد هم صحبت کرديم و به لحاظ تاريخي کسب اطلاع کرديم که موجب شد اين صحنه از قصه حذف شود. ورزي در کنار کارگرداني دوست خوبي هم هست و خوشحالم که حرفم را پذيرفت.

البته چهره‌پردازي هم بشدت به کمکتان آمد و بسيار شبيه او شديد.

بله. اين حاصل چهره‌پردازي خوب شهرام خلج بود. هر بار دو ساعت گريمم طول مي‌کشيد. به طور کلي براي هر سکانس زمان زيادي براي آماده‌سازي چهره و صحنه و لباس طي مي‌شد.
جام جم
اخبار مرتبط :
نادر سليماني: من داعشي نيستم!! + تصاوير
بيوگرافي کامل نادر سليماني
عکس/ نادر سليماني در رستورانش
گپ و گفتي با نادر سليماني در باره زندگيش/او از رازهاي کسب و کارش ميگويد
نادر سليماني و خانواده قاسم خاني + عکس
لباس هاي زنانه و مردانه ترک اصل | ويژه نوروز 96
اگر مي خواهيد در ميهماني هاي نوروز متفاوت باشيد| نوروز 96

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی

برخی از سریال‌های تلویزیونی که قرار بود سال گذشته روی آنتن بروند، طلسم پخششان شکست و بالاخره قرار است در هفته‌های آتی در کنداکتور پخش شبکه‌های تلویزیونی جا بگیرد

قرار بود سریال طنز «بدل» علی مشهدی برای عید پخش شود، اما با پر شدن آنتن نوروز پخش این سریال به بعد از تعطیلات موکول شد.
همچین سریال‌های معمایی و پلیسی، چون «رخنه» و «هشت پا» هم قرار است به زودی روی آنتن بروند.

همچنین فصل دوم «آقای قاضی» هم که قرار بود در جدول پخش زمستان قرار بگیرد، از هفته دوم اردیبهشت ماه از شبکه دوم پخش می‌شود. در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تربا موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت. کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد

به نظر می‌رسد مدیران سیما، با پایان پخش «هفت سر اژدها»، سریال «بدل» علی مشهدی را برای شبکه سه در نظر گرفته اند. شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق از جمله بازیگرانی‌اند که در سریال تلویزیونی «بدل» بازی می‌کنند. همچنین چند بازیگر جدید هم در این سریال معرفی می‌شوند که از جمله آن می‌توان به فرزانه سهیلی و پریسا مقتدی اشاره کرد. علی مسعودی معروف به علی مشهدی همچون کار‌های دیگر خودش «بدل» را هم به نگارش درآورده و در ۲۶ قسمت آماده پخش خواهد شد.

بعد از مدت‌ها بالاخره سریال «ناریا» جواد افشار هم آماده پخش شده، مجموعه‌ای از معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما که هم تم پلیسی دارد و هم عاشقانه. فیلمنامه سریال ناریا به نویسندگی حمید رسول‌پور و سمیه تاجیک در ۵۰ قسمت به نگارش درآمده است. «مهیار عیار» یک سریال عاشقانه تاریخی است که زمان پخش آن دقیق مشخص نیست. این سریال داستانش در دوران صفویه می‌گذرد. مهیار عیار به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی و تهیه‌کنندگی بهروز مفید در حال تولید برای پخش از شبکه دو است. این سریال در۳۰ قسمت تولید می‌شود. در این مجموعه کامران تفتی، متین ستوده، بهنام تشکر، محمود جعفری، صفا آقاجانی، مهرداد ضیایی، پریا مردانیان، دانیال نوروش، بهراد خرازی، سامرند معروفی، بابک نوری و... ایفای نقش کرده‌اند.

از دیگر سریال‌هایی که زمزمه پخش آن از سال گذشته می‌آمد، «مادر سوجان» بود، سریالی با بازی ثریا قاسمی که روایتگر زندگی در سال‌های ۱۳۱۰ تا ۱۳۵۷ است و با محوریت شخصیت مقاوم زن ایرانی و اهمیت نهاد خانواده ساخته می‌شود. قصه بیشتر بر پایه زندگی سوجان، دختری گیلانی است که در همین دوران بخش‌های مهمی از تاریخ معاصر ایران و گیلان هم روایت می‌شود. معاون امور استان‌های صداوسیما در گفت‌وگویی با تسنیم اعلام کرده که قرار است فیلمبرداری «مادر سوجان» ۶۰ قسمتی ادامه پیدا کند و امسال به پخش برسد.

از غریبه تا هشت پا

تصویربرداری «غریبه» به کارگردانی سروش محمدزاده این روز‌ها با حضور بازیگرانی، چون پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌رود. سروش محمدزاده پیش از این چند سریال ساخته است که آخرین آنها مجموعه «سوران» بود که در حال و هوای تاریخ معاصر ساخته شد و به یکی از قهرمانان کرد کشور می‌پرداخت.

«فراری» که از آثار تولیدشده تازه تلویزیون است، به فصل دوم رسید. داستان این فصل در دهه ۸۰ اتفاق می‌افتد به گفته تهیه‌کننده، در این قسمت‌ها زمان سریال تغییر می‌کند و کاراکتر اصلی داستان دیگر نوجوان ۱۳، ۱۴ ساله نیست و به یک جوان تقریبا ۲۱ ساله‌ای تبدیل شده است. این مجموعه به کارگردانی امیر داسارگر در واقع نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهیدان مدافع حرم و کار اقتباس آزاد، نگاه زیستی و سبک زندگی شهدای مدافع حرم و قصه‌ای اجتماعی است. قهرمان این سریال یک نوجوان است که به گفته تهیه‌کننده سریال برای ایفای این نقش، بازیگری انتخاب شده که نخستین تجربه‌اش است که نام او در سریال هادی است.

سریال «هشت پا» احمد معظمی هم تصویربرداری اش به پایان رسیده و «رویان» داوود بیدل هم از دیگر سریال‌هایی است که در نوبت پخش قرار گرفته است.

علی غفاری این روز‌ها کارگردانی سریال «رخنه» را برعهده دارد، یک درام معمایی با محوریت هوافضاست که سال گذشته کلید خورد. داستان این سریال به اقتدار موشکی ایران برمی‌گردد که بازیگران مختلفی در آن به ایفای نقش می‌پردازند و مهدی شفیعی، تهیه‌کنندگی آن را بر عهده دارد.

پس تولید و پیش تولید ۱۰ سریال

در این میان سریال‌هایی هم هستند که در مراحل مختلف تولید اعم از مذاکره، نگارش، پیش‌تولید، تولید، پس‌تولید یا آماده پخش پیش می‌روند از جمله «مسیر اصلی» به کارگردانی محمدرضا خردمندان درباره پروفسور بهاروند، دانشمند حوزه سلول‌های بنیادی یا «سرنخ۲»، «روز‌های لاجوردی» با محوریت زندگی شهید لاجوردی، «سرباز کوچک امام» درباره آزاده سرافراز مهدی طحانیان و «تی‌مه‌ره» که به مبارزات عشایر ایرانی با استعمار انگلیس می‌پردازد. 

 

منبع: عرشه آنلاین 

tags # تلویزیون ، سریال سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من
  • تام هالند: زندگی و حرفه ام را مدیون مرد عنکبوتی هستم
  • لیلا حاتمی شاید در ونیز
  • نقش متفاوت لیلا حاتمی در یک فیلم آمریکایی
  • فیلم ترنس مالیک با بازی لیلا حاتمی شاید در جشنواره ونیز
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • با 6 تکنیک کهن ژاپنی زندگی و روابط تان را متحول کنید
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم
  • معرفی 3 پارک آبی کوش آداسی و نحوه دسترسی به آنها