Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، وکیل شخصی او قصد دارد طی گزارشی به وزارت دادگستری و کنگره این کشور، آنچه را که در تحقیقاتش در سفیر اخیر خود به اوکراین (درباره اقدامات مرتبط با جو بایدن و پسرش) فهمیده شرح دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد، اطلاعی از کارهایی که رودی جولیانی، وکیل شخصی‌اش در سفر اخیر خود به اوکراین انجام داده و چیزهایی که او در آنجا فهمیده ندارد، اما به گفته ترامپ، جولیانی تاکید کرده "اطلاعات خوب زیادی در اختیار دارد".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ خطاب به خبرنگاران در بیرون از کاخ سفید گفت: جولیانی قرار است گزارشی را درباره تحقیقاتش در اوکراین در اختیار دادستان کل آمریکا و کنگره این کشور قرار دهد.

ترامپ تصریح کرد: جولیانی می‌گوید اطلاعات خوب زیادی دارد. من هنوز با او درباره این اطلاعات صحبت نکرده‌ام. من شنیده‌ام که چیزهای زیادی را فهمیده است.

جولیانی، شهردار سابق نیویورک، در جریان سفر اخیر خود به اوکراین، کشوری که محور تحقیقات مربوط به استیضاح دونالد ترامپ قرار گرفته، با اوکراینی‌هایی ملاقات کرده که ظاهرا اتهاماتی اثبات نشده را در ارتباط با فعالیتهای جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، و پسرش هانتر بایدن در این کشور مطرح کرده‌اند و خود جولیانی نیز در ادامه ادعا کرده که در واقع این اوکراین بوه که در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا مداخله کرده نه روسیه.

جولیانی در حین حضورش در کی‌یف در توئیتی نوشت، "اسناد و مدارک مستدلی درباره اقدامات مجرمانه" بایدن در دست دارد.

او در عین حال در اظهار نظری جنجالی مدعی شد، تا زمانی که تحقیقات درباره وقوع فساد در اوکراین به سرانجام نرسد، "کمک کردن آمریکا به اوکراین در زمینه اصلاحات مربوط به مبارزه با فساد با مانعی بزرگ روبرو است".

محور تحقیقات مربوط به استیضاح ترامپ، بررسی گرو نگه داشته شدن کمکهای نظامی آمریکا به اوکراین از سوی وی به منظور تحت فشار قرار دادن دولت کی‌یف برای تحقیقات علنی درباره اعمال رخ داده از سوی جو بایدن و پسرش است.

مقامهای ارشد وزارت امور خارجه آمریکا شهادت داده اند که جولیانی در حال پیشبرد یک "سیاست خارجی در سایه" در اوکراین به منظور تخریب وجهه جو بایدن، نامزد ریاست جمهوری پیشتاز حزب دموکرات و رقیب احتمالی ترامپ در انتخابات 2020، بوده است.

کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا فرآیند تدوین اسناد اجرای بندهای استیضاح ترامپ را شروع کرده و امیدوار است قبل از فرارسیدن تعطیلات کریسمس، درباره استیضاح ترامپ در کنگره رای گیری صورت بگیرد. روز شنبه دموکراتها گزارشی را منتشر کرده و در آن به شرح توجیهات اساسی برای استیضاح ترامپ پرداختند.

ترامپ روز شنبه به خبرنگاران گفت، هیچ چیز اشتباهی از گفتگوی جنجالی او در 25 ژوئیه با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین که در جریان آن ترامپ از زلنسکی خواستار تحقیقات درباره بایدن و پسرش شد، بیرون نیامده است و مجددا تحقیقات دموکراتها علیه خود را مردود دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رودی جولیانی اوكراين رسوایی اوکراین دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

خبرنگار نشریه پولیتیکو می‌گوید: وقتی از یک مقام آمریکایی پرسیدم استراتژی بایدن در قبال ایران چیست، با خنده گفت: من یک پاسخ برای آنها دارم؛ دولت بایدن هیچ استراتژی‌ای در قبال ایران ندارد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: پولیتیکو به قلم یک اپوزیسیون ایرانی می‌افزاید: اگر بایدن بخواهد به هرج‌ومرج رو به افزایش در خاورمیانه پایان دهد، باید با یک استراتژی مشخص به میدان بیاید. بیشتر تهدیداتی که متوجه منافع آمریکا است، از جانب ایران است. ایران در آستانه دستیابی به بمب اتم قرار دارد. نیروهای نیابتی آن در حال گسترش اقدامات خود هستند. آن‌گونه که حمله اخیر به اسرائیل نشان داده، برنامه موشک‌های بالستیک ایران در حال تقویت شدن است.

مقامات در واشنگتن بر سر نحوه تعریف کلمه استراتژی اختلاف‌نظر دارند و بسیاری از این کلمه به صورت عمومی استفاده می‌کنند. من از بسیاری از سیاستگذاران شنیده‌ام که آنها از نام‌گذاری برخی اسناد به عنوان استراتژی که در واقع استراتژی نیستند گلایه دارند. این اسناد در واقع بحث‌هایی انتزاعی هستند که اغلب به چالش‌های فوری و مهم سیاست خارجی نمی‌پردازند. اگر هدف نهائی تلاش شما حل مشکل نباشد، در آن صورت شما استراتژی‌ای برای آن موضوع نخواهید داشت.

بنابراین وقتی مسئولان سیاست خارجی برای توصیف رویکرد بایدن در قبال ایران از کلماتی مانند «مهار»، «تنش‌زدایی»، «بازدارندگی» و «مدیریت ریسک» استفاده می‌کنند، برداشت من از این کلمات تنها تاکتیک‌های مختلف است نه یک استراتژی مشخص. ایران یک مشکل است اما به نظر نمی‌رسد که برنامه‌ای منسجم برای حل آن در سر داشته باشد.

در دوران ریاست‌جمهوری اوباما، دولت می‌خواست مشکل برنامه هسته‌ای ایران را حل کند. دولت همچنین راهی برای رسیدن به آن هدف داشت و آن به‌کارگیری تلفیقی از تحریم‌ها و دیپلماسی بود؛ تلاشی که دولت اوباما از تیم جورج بوش پسر به ارث برده بود. آن استراتژی جواب داد و توافق هسته‌ای ایران متولد شد. بسیاری از ناظران می‌گویند برجام به اندازه کافی خوب نبود و برخی می‌پرسند استراتژی واقعی اوباما درباره ایران چه بود؟ برخی او را به تلاش برای ازسرگیری روابط با ایران، به عنوان یک دشمن دیرین آمریکا متهم کرده‌اند. اوباما امیدوار بود توافق هسته‌ای بتواند منجر به بهبود کلی روابط با ایران شود، اما به نظر من این یک امیدواری بود و نه بخشی از استراتژی.

دونالد ترامپ با به خطر انداختن توافق هسته‌ای استراتژی و امید دولت اوباما را از بین برد. اما از این جهت ترامپ نیز حداقل استراتژی مشخصی برای خود داشت. هدف اعلامی او تغییر رفتار حکومت ایران بود نه خود حکومت. تغییر رفتاری که دولت ترامپ به دنبال آن بود بسیار بنیادین بود، اما در تئوری این درخواست منجر به دنبال کردن سیاست تغییر حکومت شد، نه حل مشکل. تاکتیک ترامپ فشار حداکثری بود، با چاشنی تحریم‌های سنگین و دیگر اقدامات تنبیهی. واضح است که این استراتژی جواب نداد. بایدن با هدف‌گیری نه‌چندان قاطعانه احیای برجام و یک استراتژی غیر ایده‌آل برای دستیابی به این هدف پا به کاخ‌سفید گذاشت. او چند شرط برای این هدف گذاشت، از جمله اصرار بر اینکه ایران باید موافقت کند که در آینده بر سر یک توافق سختگیرانه‌تر و بلندمدت‌تر مذاکره نماید. دولت او چنان دیرهنگام به پای میز مذاکره برگشت که تلاش برای احیای برجام حتی قبل از روی کار آمدن یک دولت تندرو در تهران به دلیل درخواست‌های طرف آمریکایی سرنوشت نامعلومی پیدا کرده بود.

از وقتی که تلاش‌ها برای احیای برجام به در بسته خورد، تیم بایدن تصمیم گرفت به برخی پیروزی‌های کوچک که می‌توانست در مواجهه با ایران کسب کند بسنده نماید. آنها چند آمریکایی زندانی را به خانه برگرداندند هرچند که در قبال آن مجبور به پرداخت رقم قابل‌توجهی وجه نقد شدند. آنها همچنین از طریق ابزارهای تکنولوژیک به حمایت از جنبش اعتراضی در ایران پرداختند.

دولت بایدن همچنان تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران را حفظ کرده است. اما از آنجایی که اجرای این تحریم‌ها را محدود کرده یا به دلایلی خارج از کنترل واشنگتن این تحریم‌ها به اندازه کافی به ایران فشار نیاورده‌اند، تغییری در رفتار حکومت ایران بروز نکرده است. در حال حاضر صادرات نفت ایران افزایش یافته است. احتمالا دولت بایدن به این نتیجه رسیده که هیچ راه واقع‌بینانه و مستقیم برای «حل» مشکل ایران وجود ندارد. تردیدی نیست که این یک مشکل دشوار است. دیگر این است که روسیه و چین که زمانی درخصوص ایران با آمریکا همکاری می‌کردند اکنون به دلیل تنش‌هایی که خود با واشنگتن دارند در حال کمک به تهران برای دورزدن تحریم‌ها هستند. دولت بایدن حتی پس از حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، همچنان به پیگیری چشم‌انداز بزرگ‌تر خود یعنی «یکپارچگی منطقه‌ای» برای خاورمیانه ادامه می‌دهند. مشکلی که دولت بایدن به دنبال حل آن است، شکاف و اختلاف بین اسرائیل و دولت‌های عربی است. آمریکا امیدوار است شاهد برقراری روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و عربستان باشد.

دیگر خبرها

  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • بایدن قانون ارائه کمک‌های جدید به اوکراین را امضا کرد
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • گفتگوی تلفنی بایدن و زلنسکی پس از تصویب کمک بزرگ به اوکراین
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است