۱۷ آذر ۱۳۹۸
دولت در حوزه بازاریابی و دریافت سفارشات کاری به صنعت کشور کمک کنند / هپکو و آذرآب نمونه بارز واگذاری غیراصولی است
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: واگذاری صنایع بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید با هدف افزایش کارآیی اقتصادی و رونق تولید اجرایی شود.
به گزارش برنا از اراک ، آیت الله قربانعلی درینجفآبادی در دیدار با معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهوری افزود: شیوه ناصحیح واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی در این استان نه تنها کمکی به رشد اقتصادی نکرده ، بلکه به ایجاد اختلاف طبقاتی و مشکلات کارگری بیش از پیش دامن زده که دولت باید برای اصلاح این شرایط برنامهریزی کند.
وی ادامه داد: واگذاری واحدهای صنعتی استان مرکزیبه افراد توانمند و کاردان میتوانست زمینه توسعه و اشتغال مولد هر چه بیستر را در استان فراهم کند ولی به دلیل واگذاری به افراد نالایق و بی کفایت، صنایع در مسیر نابودی قرار دارند.
امام جمعه اراک بیان کرد: کارخانه نساجی شهرک صنایع، هپکو و آذرآب نمونه بارز واگذاری غیراصولی است که امروز باری بر دوش دولت هستند و حتی توانایی گذران امورات خود را هم ندارند.
آیتالله دری نجفآبادی تاکید کرد: تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی نه تنها کمکی به آنها در فرآیند تولید نمیکند، بلکه فرآیند تولید را به مخاطره انداخته و انگیزه تولید را در بین فعالان اقتصادی تضعیف میکند، بنابراین بخش دولتی باید به جای تزریق نفدینگی، در حوزه بازاریابی و دریافت سفارشات کاری به صنعت کشور کمک کنند.
وی در انتقاد به اجرای برخی طرحهای عمرانی در استان مرکزی به خصوص اراک گفت: شهرداری اراک بدون مطالعه و نیازسنجی اقدام به اجرای چندین تقاطع غیرهمسطح کرده که کوچکترین نقشی در سبکسازی بار ترافیک اراک ندارند، در صورتی که هزینه این تقاطعها اگر در مناطق حاشیهای هزینه میشد، بخشی از مشکلات و موانع اجتماعی و فرهنگی جامعه حل میشد.
منبع: خبرگزاری برنا
کلیدواژه: استان مرکزی اصل ۴۴ صنعت قانون اساسی ولی فقیه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۶۰۱۱۰۵۳ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مجوز اصولگرایان برای زایمان جنایت؟
۲ وزارتخانه نورچشمی/ کارکنان کدام وزارتخانه بیشترین مزایا را دریافت می کنند؟
پیامد این تصمیمهای مجلس انقلابی را چه کسی میپذیرد؟
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
موشک ایران در فاصله ۱۶۰ کیلومتری ناو «نیمیتز» آمریکا فرود آمد
خبر بعدی:
جنگل کاری در ایلام از افق ۱۴۰۰ عبور کرده است
رضا احمدی روز یکشنبه در بازدید از خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: هم اکنون میزان اراضی جنگلی طبیعی و دست کاشت استان ایلام ۷۱۰ هزار هکتار است که طبق برنامه های افق ۱۴۰۰ باید ۳۰ هزار هکتار به اراضی جنگلی استان ایلام اضافه شود در حالی که هم اکنون استان ایلام ۷۰ هزار هکتار بیشتر از این برنامه کاشت جنگل داشته و حتی به افق ۱۴۰۴ کشور رسیده است.
وی افزود: باتوجه به اینکه در استان ایلام همراه با اولین بارندگی در مهرماه کاشت نهال شروع و تا فروردین ماه سال بعد این روند ادامه دارد، بنابراین هرسال به وسعت اراضی جنکلی و نهال کاری در اراضی ملی استان افزوده می شود.
مدیرکل منابع طبیعی ایلام یادآور شد: استان ایلام یکی از اصلی ترین و مهمترین قطب های تولید نهال از لحاظ کمی و کیفی کشور است و در اراضی ملی استان با مرغوب ترین و باکیفیت ترین نهال های تولیدی استان، متناسب با هر اقلیم و شرایط جغرافیایی مناطق کاشت می شوند.
احمدی اضافه کرد: تولید نهال از بذرهای درختان بومی استان انجام می گیرد و برای این منظور درختانی انتخاب می شوند که از لحاظ ژنتیکی و سلامت از گونه های مرغوب، کم آب بر، مقاوم در برابر تنش های محیطی و ژنتیکی و آفات باشند.
وی تاکید کرد: سالانه بش از پنج میلیون اصله نهال در نهالستان های گرمسیری و سردسیری استان ایلام تولید می شود و به صورت رایگان در اختیار گروه ها، انجمن های مردم نهاد، ادارات و اقشار مختلفی که قصد مشارکت در نهال کاری دارند، قرار می گیرد.
احمدی افزود: با انعقاد قراردادها و تفاهم نامه هایی با جوامع محلی، ورزشکاران، انجمن های مردم نهاد و سایر گروه ها، نهال هایی که کاشته می شوند به مدت ۲ سال توسط این اقشار مراقبت و نگهداری اولیه می شوند.
بلوط، بنه، کنار، زالزالک، اوکالیپتوس، بادام و تای از جمله مهمترین گونه های جنگلی استان ایلام هستند.
دره ارغوان، دالاب، ششدار، شلم و منجل از مهمترین ذخیره گاه های جنگلی استان ایلام و زیستگاه های اصلی واریته های بلوط هستند.
برچسبها ایلام منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل