۱۷ آذر ۱۳۹۸
نوبخت : سال آینده هیچ افزایشی در قیمت کالاها اعمال نخواهد شد
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، هجدهمین و آخرین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال 1399 کل کشور، به ریاست محمدباقر نوبخت معاون رییسجمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور معاونان و مدیران در محل سازمان مذکور برگزار شد.
محمدباقر نوبخت معاون رییسجمهور و رییس این سازمان در این جلسه اظهار داشت: به یاری خداوند متعال و همکاری همه دستگاههای کشور و نیز اهتمام شبانهروزی مجموعه همکاران این سازمان، لایحه بودجه سال 1399 کل کشور، در وقت مقرر تدوین و تنظیم شد و هفدهم آذرماه از سوی رییسجمهور محترم تقدیم مجلس شورای اسلامی میشود.
وی افزود: این لایحه با همراه 19 جلد پیوست تقدیم مجلس خواهد شد و لایحه مذکور به لحاظ مقطع زمانی، نوع تهیه و تنظیم و نیز اهداف و رویکردها با لوایح سالهای گذشته متفاوت است.وی تصریح کرد: مهمترین سیاست لایحه بودجه سال 1399 کل کشور، موضوع جبران کاهش قدرت خرید مردم است که در قالب مهار تورم و استمرار پرداخت یارانهها و پرداختهای جبرانی و نیز افزایش حقوق و دستمزد و همچنین همسانسازی حقوق بازنشستهها متبلور خواهد شد.
نوبخت در ادامه اظهارات خود تأکید کرد که در سال آینده هیچ نوع افزایش قیمتی در کالاها و خدمات اعمال نخواهد شد و نیز هزینهها از طریق پول پرقدرت تأمین نخواهد شد و دارو و کالاهای اساسی با همان ارز چهار هزار و 200 تومانی تأمین میشود.
وی همچنین یکی از اهداف مهم بودجه سال آینده کل کشور را تقویت تولید و اشتغال برشمرد و گفت : تدوین و تنظیم بودجه متناسب با قانون محاسبات عمومی انجام شده و پیشبینی منابع و مصارف واقعبینانه بوده و با کمترین میزان وابستگی به منابع نفتی لحاظ شده است.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه در شدیدترین شرایط اقتصادی کشور تلاش میکنیم که کمترین فشار به مردم وارد شود، از همه مدیران این سازمان خواست که بعد از تقدیم بودجه به مجلس شورای اسلامی، در تبیین دقیق اهداف، اعداد و رویکردهای بودجه سال آینده در رسانهها به ویژه رسانه ملی اهتمام لازم را داشته باشند.
آخرین خبر
2025
منبع: جام نیوز
کلیدواژه: نوبخت اقتصاد کالا جام نیوز سازمان برنامه و بودجه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۶۰۱۱۰۶۲ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مجوز اصولگرایان برای زایمان جنایت؟
۲ وزارتخانه نورچشمی/ کارکنان کدام وزارتخانه بیشترین مزایا را دریافت می کنند؟
پیامد این تصمیمهای مجلس انقلابی را چه کسی میپذیرد؟
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
موشک ایران در فاصله ۱۶۰ کیلومتری ناو «نیمیتز» آمریکا فرود آمد
خبر بعدی:
روایت خادمی گروه جهادی «خادمپر»/ دعای بدرقه راهمان، تقدیم حضرت زهرا(س)...
خبرگزاری فارس - همدان: حرکت را آغاز کردهاند دیگر پای ماندن نیست باید بروند به هر جایی که لازم است تا لذت خدمت را بچشند. برای ما که از گروههای جهادی کم ننوشتهایم، این حضور و تلاش عجیب نیست، جز این که آنها دوباره داوطلبانه پا به میدان گذاشتهاند تا حضورشان التیامبخش درد محرومان باشد و هدیهای برای زندگی نیازمندان.
نامشان را آدمهای خوب قصه جهادگری مینامیم، قهرمانهایی که بینام و نشان برای کمکرسانی میشتابند و دست در دست هم یاریگر دستهای ناتوان میشوند، آنجا که بدون هیچ چشمداشتی میگویند دعای خیر مردم برای ما بس است اما از مردم میخواهیم این دعا را هدیه به حضرت زهرا(س)کنند تا بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم....این قشنگترین جملهای است که میتوان شنید اما حکایت عجیبی دارد که فقط باید تجربه کرد.
«سختیها دیده نمیشود چه زمستان باشد چه تابستان فرقی نمیکند، کار ما به قدری انرژیبخش است که تاکنون کسی نشده روز اول بیاید و روزهای بعد انصراف دهد.» این را فرمانده بسیح پایگاه مقاومت شهید خادمپر میگوید کسی که سالهاست با بچههای بسیجی این پایگاه، گروه جهادی راه انداختهاند و عشق و لبخند و زندگی را به مردم محروم هدیه کردهاند.
گاهی مدرسهای را تعمیر کردهاند، گاهی خانهای را بازسازی کردهاند و گاهی داس به دست گرفته و در روستایی دور به کمک کشاورز پیری که توان درو کردن محصولش را نداشته، شتافتهاند.
شاید برخی فکر کنند مگر میشود بدون دریافت هیچ حق الزحمهای خود را وارد کارهای بزرگ و گاه خطرناک کرد که پاسخ را در صحبتهای فرمانده درمییابیم: اینها همه عمل به فرامین رهبری است و تا آخر پای کار هستیم.
پس از روزها هماهنگی بالاخره موفق شدم پای صحبت فرمانده گروه جهادی شهید خادمپر بنشینم گروهی که در خدمات عمرانی گروههای جهادی رتبه برتر را کسب کردهاند.
مهدی سیفیان صحبتهای خود را اینگونه آغاز میکند: گروه جهادی شهید خادمپر پنج سالی میشود که در این حوزه مشغول به خدمت است و طی این سالها به انحاء مختلف خدماترسانی به مردم داشته است.
او ادامه می دهد: فعالان جهادی این پایگاه از سالیان قبل مشغول به کار بودند و فعالیتهای عمرانی، علمی، آموزشی و فرهنگی داشتند اما برنامههای مذهبی و اعتقادی نیز داشتیم که تقویت بنیه اعتقادی مردم بود و توسط طلاب، افراد معتبر و دانشگاهی و کسانی که تاثیرگذار هستند، انجام میشود.
مسوول گروه جهادی شهید خادمپر میگوید: حدود پنج سال است یکی از مناطق را به صورت خاص هدف قرار دادیم که روستای مهدیآباد همدان از روستاهای حاشیهای همدان است؛ در این روستا از سال ۹۵ یکسری فعالیتها را شروع کردیم که یکی از آنها بهسازی مدرسهای بود که دیوارهای پیش ساخته آن فرسوده و ریخته بود و توسط گروه جهادی بازسازی شد، ترمیم، مرمت و بهسازی خانه بهداشت مهدیآباد که خیلی رضایتمندی ایجاد کرد از دیگر اقدامات گروه جهادی است و موجب خرسندی اهالی محل شده است.
او با بیان اینکه مردم اهالی از ساماندهی خانه بهداشت روستا خیلی راضی بودند و شکرگزار این بودند که بچههای بسیجی در این منطقه کار کردند ادامه میدهد: قبل از بازسازی، حیاط خانه بهداشت به گونهای بود که اهالی برای عبور از آن باید از لابه لای تیغ، خاک و سنگ عبور میکردند که بسیار سخت بود اما بچهها دیوارکشی، بهسازی باغچه و کفسازی و پیادهراه آن را کار کردند.
از او پرسیدم غیر از روستای مهدیآباد در سایر مناطق هم کار کردهاند که اگر کاری انجام شده چه اقداماتی بوده که پاسخ میدهد: بله ما در مناطق مختلفی کار کردیم مثلا در روستای ابرو و مزدقینه در سیلی که یکی دو سال قبل رخ داد، برخی خانهها به دلیل فرسودگی دچار تخریب شده و وضعیت مناسبی نداشتند که بچهها وارد عمل شده و مرمت کردند به طوری که بچههای گروه جهادی ابتدا سریع خانه را تخلیه کردند تا آوار سر کسی نریزد، وقتی خانه تخریب شد با کمک خود مردم همت کردند و مجدد خانه را ساختند.
تامین هزینههای گروههای جهادی برایم سوال است پرسیدم چگونه تامین اعتبار میکنید که میگوید: بخش ناچیزی از پول کمک سازمانی است، اما بعضاً از خود مردم و خیرین نیز کمک گرفته میشود مثلا یکی میگوید من سنگ این خانه را تامین میکنم، یکی میگوید آهن این خانه را میدهد و... اینگونه بنا ساخته میشود.
سیفیان با بیان اینکه دو خانه در روستای ابرو و یکی در مزدقینه ساختهاند ادامه میدهد: در روستای سیمین و منطقه نایب احمد هم کارهای عمرانی داشتیم و در یکی از روستاهای مسیر امامزادهکوه و منطقه حصار همدان نیز یکی دو مدرسه را مرمت و بازسازی کردیم.
در یک مدرسه از روستاهای مسیر امامزاده کوه ساخت پله، کلاسها و ترمیم میز و صندلی، خط کشی زمین ورزش و... انجام شد و علاوه بر آن کار فرهنگی هم برای مردم منطقه داشتیم.
مسوول گروه جهادی شهید خادمپر به ویزیت رایگان بیماران توسط تیم پزشکی گروه جهادی اشاره میکند و میگوید: ویزیت رایگان طرحی در گروه جهادی است که هنوز هم ادامه دارد به طوری که در مناسبتهای مختلف و زمانی که نیاز است، با هماهنگی خانه بهداشت و مراکز بهداشتی گروه پزشکی که با ما همکاری دارند ویزیت رایگان در بخشهای مختلف اطفال، بانوان و بزرگسالان در مناطق محروم انجام میشود؛ عرضه دارو را هم در برنامه داشتیم، بچههای جهادی در تامین دارو هم کمک کردند تا رایگان به دست نیازمندان برسد.
از همراهی مردم با طرحهای گروه جهادی پرسیدم که ادامه میدهد: مردم از حضور بچهها و کار جهادی راضی بودند و برای همین همراهی میکردند مثلا در کارهای عمرانی یکی خودش کمک میکرد، یکی فرزندش را برای کمک میفرستاد یا اینکه خانمی گفت: مواد غذایی بدهید ما برایتان غذا درست میکنیم، نانوایی بود که گفت: من چند روز نان رایگان بچههای جهادی را تقبل میکنم که این همراهیها در موارد دیگری هم ادامه داشت.
آقای سیفیان در ادامه صحبتهایش در مورد تعداد اعضای تیم جهادی میگوید: تیمی که در روستای مهدیآباد ما را همراهی میکردند، ۲۰ نفر بودند ولی تعداد مجموعهای که در چند منطقه کار عمرانی میکند به حدود ۱۵۰ نفر میرسد.
وقتی میپرسم تیم شما جوان هستند یا از همه اقشار حضور دارند اینگونه پاسخ میدهد: ترکیب تیم ما اغلب جوان است اما افرادی هم در سنین میانسال همراه ما هستند حتی از بانوان هم در گروه جهادی ما حضور دارند که در تهیه جهیزیه، سیسمونی و مشاوره فعالیت میکنند ولی نحوه کار و ماموریت آنها جداست.
او یادآوری میکند همه اعضای تیمهای جهادی بچههای بسیجی هستند اما خیرینی هم داریم که بسیجی هستند مثلا جوشکار، بنا و سایر کسانی هم بودند که خود آمده و اعلام میکردند ما چند روز برای شما رایگان کار میکنیم.
به قدری کارشان جذاب و خاطرهانگیز است که خواستم خاطرهای را از فعالیتهایشان تعریف کنند که میگوید: همه ایام گروه جهادی خاطره است هر لحظه و هر روزش. اما در یکی از روستاهای مسیر امامزاده کوه بچهها مشغول کار بودند که جای استراحت و خواب نداشتند، روزی یکی از اهالی آمد و گفت: برای استراحت به منزل ما بیایید که وقتی رفتیم همه وسایل را هم فراهم کرده بود و این برای ما جالب بود که مردم چقدر از این کار جهادی استقبال کردند و این کار به دل بچهها خیلی چسبید چون واقعا سخت بود.
بچههای ما برای کمک از هیچ کاری دریغ نمیکنند مثلا کشاورز سالخوردهای بود که کسی را نداشت برایش گندم را بچیند و به لحاظ شیبدار بودن زمین هم ماشین آلات کشاورزی قادر به کار نبود.
بچهها را به آن روستا اعزام کردیم و آنها با داس و با سختی تمام و دستان زخمی محصول کشاورز را درو کردند که کار بسیار سختی بود.
از سختی کارشان در گرما و سرما که پرسیدم گفت: سختی کار دیده نمیشود چه زمستان باشد چه تابستان برای ما فرقی نمیکند چون کاری که با دل و به خاطر دل انجام دهی سختی کار را متوجه نمیشود و ما هم که برای محرومان و نیازمندان کار میکنیم این سختیها را به جان میخریم.
شاید سختیها در جسم بچهها دیده میشد اما به لحاظ روحی آنقدر انرژی داشتند که ندیدیم و نداشتیم کسی روز اول بیاید و روزهای بعد بگوید من نیستم چون اقبال و رضایت و لبخند مردم را میدیدند ادامه میدادند.
سیفیان در ادامه صحبتهای خود به فعالیتی که هم اکنون مشغول هستند اشاره میکند و میگوید: در حال حاضر یکی از برنامههای ما کمکهای مومنانه است که تداوم دارد و از ابتدای سال نیز بچهها خیز خوبی را برداشتند.
از ابتدای سال مجموعه شهید خادمپر پنج هزار بسته معیشتی با رقم یک و نیم میلیارد تومان توزیع کردهاند که هنوز هم ادامه دارد و بچهها با کار منسجم برای دهه فجر برنامهریزی میکنند.
او به اجرای طرح شهید سلیمانی نیز اشاره میکند و ادامه میدهد: تیمی از گروه جهادی ما هم اکنون در مراکز بهداشتی و خانه بهداشت در زمینه غربالگری و کنترل کرونا فعالیت میکنند که برای ادامه کار نیز برنامهریزی خوبی شده است.
از فعالیتهای آنها از زمان شیوع کرونا پرسیدم که بیان میکند: بچهها پویش جمعآوری کمک را قبل از ابلاغیه رسمی داشتند که این فعالیتها شامل یک بخش کمک به نیازمندان بود و یکسری هم شامل کسانی بود که در ایام کرونا با از دست دادن شغل دچار مشکلاتی شدند.
در ایام کرونایی توزیع کمک معیشتی و حضور در بیمارستان و مراکز بهداشتی و کمک به پرسنل نیز از دیگر فعالیتهای آنها بود و علاوه بر اینها کارهای عمرانی و فرهنگی را در مناطق هدف نیز دنبال میکردند.
کارهای خستگیناپذیر و فعالیتهای گسترده این گروه جهادی واقعا شنیدنی است بنابراین پرسیدم تا چه زمانی این کارها را ادامه میدهید که پاسخ میدهد: برای این خدمتگذاری جهادی زمان نمیتوان تعیین کرد، بچهها هدفگذاری را در ذهن خود دارند و تا زمانی که نیاز باشد پای کار هستند که منشا این عشق به خدمت نیز از ارادت به رهبری و عمل به فرامین حضرت آقا سرچشمه دارد.
تا زمانی که کشور به کمکهای ما نیاز داشته باشد، هستیم و این مجموعه قطرهای است از جریان بزرگی که پای کار هستند. اما نکتهای که در این جهادگریها نهفته است اینکه خیلی از فعالیتهایی که بچههای جهادی در دست میگیرند، بسیاری از دلخوری و نارضایتیهای مردم از برخی عملکرد مسوولان را پاک میکند و نقطه قوت کار ماست.
میگویم برای کار و فعالیتهایتان چه اهدافی را ترسیم کردهاید که پاسخ میدهد: هدف ما اعتلای انقلاب اسلامی است و هدفی که انقلاب ترسیم کرده. کمک به مستضعفین کمک به بدنه نظام و جزو اهداف گروههای جهادی است.
رمز موفقیت در اقداماتی که تاکنون داشتند را پرسیدم که پاسخ داد: واقعا پرکار بودن بچهها یکی از مهمترین رموز موفقیت کار ماست که البته در زندگی خود آنها نیز تاثیر داشته به طوری که اذعان دارند از زندگی یکنواخت وارد جامعه متنوعی شدهاند.
در قالب گروههای جهادی ارتباطات صمیمی شده و حرفه جدیدی را یاد گرفتند به طوری که وقتی برخی دانشآموزان بسیجی همراه گروههای جهادی در همین فعالیتها حرفهای را آموختهاند که با علاقمندی اکنون آن را دنبال میکنند.
او از لذت کار جهادی میگوید و ادامه میدهد: بچهها در این کار خود را میسازند به طوری که گاهی فردی شاید مرفه هم باشد اما وقتی به خانواده نیازمندی کمک میکند با درد او آشنا میشود و بودن در این مسیر و کمک به همنوع منجر به خودسازی آن فرد میشود.
یکی دیگر از لذتهای کار جهادی دعای خیر مردم است که بارها هم گفتیم که اگر دعایی دارید تقدیم حضرت زهرا(س) کنید تا ما را در ادامه این مسیر کمک کند. بعد از اتمام کار بچهها احساس میکنند که بهترین کار را در یک مقطع زمانی انجام دادهاند، احساس میکنند دلشان خالی و سبک است و به لحاظ معنوی رشد بهتری را پیدا کردهاند.
گروه جهادی شهید خادمپر رتبه برتر را در کشور کسب کرده که پرسیدم چگونه به این رتبه دست یافتید که پاسخ داد: این لطف پروردگار بوده و در ادامه بیشتر حاصل پای کار بودن و اخلاص و پشتکار بچهها بوده که باعث شده گروههای جهادی موفق باشند. بچهها قول و قرار سختی با خود گذاشتند تا به اینجا رسیدند و قول دادهاند که تا آخر پای کار باشند و گروه قوی داشته باشیم.
بچههای ما در کار از هیچ کمکی دریغ نمیکنند به طوری که یک فرد معلول جسمی در یک نقطه شهر است که بچهها دائم با او در ارتباط هستند و کارهای روزمره او شامل نظافت و خرید و... را انجام میدهند.
او از اینکه بچهها عاشقانه کار و فعالیت میکنند میگوید و ادامه میدهد: بچهها هیچ دریافتی و حق الزحمهای نمیگیرند و کاملا جهادی و با عشق و علاقه کار میکنند. وقتی کاری شکل میگیرد هرکسی با هر توانی کمک میکند یکی آشپزی و یکی کار فنی آن هم بدون هیچ چشمداشتی که همه هم نتیجه کارشان را دیدهاند و برای آنها منشا خیر بوده است.
گزارش از سیده فریده حسینی فرزام
انتهای پیام/89003/و