Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت در سفر خود به اسپانیا، با ظالمانه خواندن تحریم‌‌های آمریکا علیه بیماران نادر در ایران، گفت: انتظار می‌‌رود سفارت جمهوری اسلامی ایران، برای بهره‌‌برداری از امکانات اسپانیا برای بیماران نادر، مساعدت کند. ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم، دکتر مهدی شادنوش، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌‌های وزارت بهداشت، با هماهنگی و پیگیری بنیاد بیماری‌‌های نادر ایران و به دعوت انستیتو تحقیقات بیماری‌‌های نادر اسپانیا برای مذاکره و تبادل اطلاعات و تجربیات در خصوص بیماران نادر به این کشور سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادنوش در این سفر، طی جلسه‌‌ای که با حضور مقامات مسئول در حوزه بیماری‌‌های نادر اسپانیا برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیماران نادر ایران، تحریم‌‌های آمریکا و تاثیر آن بر روی کیفیت زندگی و رنج وارد شده به بیماران نادر در ایران را ظالمانه و ضد حقوق بشری خواند.

وی اظهار داشت: بیماران نادر سراسر دنیا دردهای مشترکی دارند و این مطالبه از دولت آمریکا باید وجود داشته باشد که چرا زندگی این بیماران باید دستخوش تحولات سیاسی و اقتصادی میان دولت‌‌ها شود.

وی افزود: محدودیت‌‌های ایجاد شده توسط آمریکا غیرانسانی بوده و مشکلاتی را برای بیماران نادر ایجاد کرده است اما دولت ایران خود را متعهد می‌‌داند حمایت‌‌های لازم را به عمل آورد و از هیچ تلاشی برای کاهش عوارض ناشی از تحریم‌‌ها بر خانواده عزیز بیماران فروگذار نکند و انتظار می‌‌رود با زمینه‌‌های موجود در اسپانیا، سفارت جمهوری اسلامی ایران نهایت مساعدت را برای بهره‌‌برداری از این امکانات، انجام دهد.

حسن قشقاوی، سفیر ایران در اسپانیا، در این دیدار با بیان اینکه کشور اسپانیا جزو کشورهای پیشتاز در زمینه پیوند اعضا، پیوند مغز استخوان و سلول‌‌های بنیادی است تصریح کرد: زمینه‌‌های مناسبی جهت تسریع و تسهیل مبادلات مالی برای امور بیماران صعب‌‌العلاج و تعاملات علمی-پژوهشی در کشور اسپانیا مهیاست.

همچنین دکتر امانوئل پوزادا، مدیر انستیتوی تحقیقات بیماران نادر اسپانیا، از تهیه اطلس و تدوین سند در حوزه بیماران نادر تقدیر کرد و خواستار گسترش تبادل اطلاعات و تجربیات علمی و پژوهشی در این حوزه شد.

گفتنی است در این نشست، هیئت مدیره فدراسیون دولتی بیماران اسپانیا (REDER)، شبکه بیماری‌‌های غیرقابل تشخیص(Alliance UND)، مرکز ثبت اطلاعات بیماری‌‌های نادر(SRDIC) و متخصصان اپیدمیولوژی بیمارستان دانشگاهی این کشور(Salud Carlos) و همچنین نمایندگان اتحادیه بیماری‌‌های نادر اروپا (EURORDIS) حضور داشتند.

اطلس بیماری‌‌های نادر مادرزادی و ژنتیکی تدوین شدفارس| 40 درصد انواع سرطان‌ها در کشور در حال پیشگیری و درمان استششمین سرطان شایع جهان بیشتر چه افرادی را مبتلا می‌‌کند؟پنج سرطان اول در زنان ایرانیکاهش شدید ذخایر خون و فرآورده‌های خونی برای بیماران سرطانی در شیرازعلل شیوع سرطان معده در اردبیل؛ تاثیر عصبی شدن افراد مطالعه می‌شودبرخی از داروهای "رانیتیدین" سرطان‌زا هستند

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه دو تلویزیون فرانسه در گزارشی از افزایش موارد ابتلا به سرطان در میان افراد کمتر از پنجاه سال خبر داد.
دوازده ماه است که برای ایمیلی تیرون سرطان روده تشخیص داده شده است آن هم در حالی که تنها ۳۹ سال دارد. مانند او شمار زیادی از بیماران جوان به سرطان مبتلا شده اند. این روند نگران کننده است.
امیلی: یک بلای ناگهانی بود. غافلگیر کننده بود. من هیچ سابقه خانوادگی ندارم و اگر این آزمایش خون را به دلیل تغییر در پزشک معالج انجام نمی‌دادم، چیزی تشخیص نمی‌دادیم.
خبرنگار: بیماری در جوانی همانند یک سونامی برای همه خانواده بود. امیلی تریون هنوز به کار خود به عنوان پرستار بازنگشته است. اما پس از عمل جراحی و شیمی درمانی او رو به بهبودی است. ده سال پیش در مرکز مبارزه با سرطان، حضور بیمارانی به جوانی وی نادر بود. حالا پزشکان مانند این سرطان شناس
شاهد شمار زیادی از این دست بیماران هستند.
خبرنگار  : طبق یک مطالعه اروپایی بین سال‌هایی ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۶ سرطان‌های روده‌ای بین جوانان ۷.۹ درصد در سال افزایش یافته است. این از دیدگاه متخصصان یک پدیده مرموز است.

دیگر خبرها

  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • نادر کاشانی پیشکسوت بسکتبال درگذشت | دلیل درگذشت نادر کاشانی چه بود؟
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • نادر کاشانی پیشکسوت بسکتبال درگذشت