Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@08:09:30 GMT

کره شمالی یک آزمایش موشکی بسیار مهم انجام داد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۱۹۶۵

کره شمالی یک آزمایش موشکی بسیار مهم انجام داد

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد که اینم کشور امروز یک آزمایش« بسیار مهم» در سایت پرتاب ماهواره های«سوهای» انجام داد. این سایت یک مرکز آزمایش موشکی بوده است که برخی از مسئولان آمریکایی پیش از این گفته بودند که پیونگ یانگ وعده بسته شدن آن را داد.

این آزمایش موشکی با نزدیک شدن به پایان مهلت تعیین شده توسط کره شمالی برای آمریکا همزمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مهلت با پایان سال جاری میلادی به پایان می رسد. پیونگ یانگ هشدار داد که در صورت ادامه رکود در مذاکرات عاری سازی سلاح های هسته ای با آمریکا «مسیر جدیدی» را در پیش می گیرد.

خبرگزاری مرکزی کره آزمایش را « آزمایش موفقیت آمیز دارای اهمیت بسیار زیاد» توصیف کرد. ولی مشخص نکرد که چه چیزی مورد آزمایش قرار گرفته است.

وزارت دفاع کره جنوبی نیز اعلام کرد که سئول و واشنگتن به شکل نزدیکی در زمینه پیگیری فعالیت های کره شمالی در مراکز اصلی از جمله «تونجچانگ ری» همان جایی که سوهای واقع شده است، همکاری می کنند.

برخی از کارشناسان مسائل موشکی در این زمینه گفتند که کره شمالی یک موتور موشک را آزمایش کرده است و نه یک موشک را که معمولا ژاپن و کره جنوبی به سرعت آن را رصد می کنند.

تنش میان کره شمالی و آمریکا پیش از پایان مهلت تعیین شده توسط کره شمالی برای تغییر سیاست های آمریکا و کاهش تحریم ها افزایش پیدا کرد.

آزمایش موشکی جدید پیونگ یانگ در حالی در تاسیسات سوهائه انجام شده که «کیم جونگ اون،» رهبر کره شمالی سپتامبر ۲۰۱۸ وعده تعطیل کردن آن را داده بود. این سایت که کره شمالی آن را یک پایگاه پرتاب ماهواره معرفی می کند از سوی آمریکا به عنوان محلی برای شلیک و آزمایش موشک های بالستیک شناخته می شود.

رهبران دو کشور پس از گفت و گوهایی تاریخی در ژوئن سال ۲۰۱۸ و فوریه سال جاری که به ترتیب در سنگاپور و ویتنام انجام شد، تلاش کردند اختلاف نظرهای خود را در خصوص مسائل مختلف از جمله مسئله سلاح های اتمی که در اختیار پیونگ یانگ است را حل و فصل کنند اما این مذاکرات پس از درخواست کره شمالی برای لغو تحریم ها بدون دسیتابی به نتیجه ای محسوس به حال خود رها شده است.

پیشرفت های اولیه در مذاکراتی با موضوع «عاری سازی هسته ای» میان رهبران دو کشور آمریکا و کره شمالی در پی انتشار تصاویر ماهواره ای که حکایت از انجام عملیات بازسازی در پایگاه سوهای داشت به سرعت متوقف شد و فضای گفتگو و مذاکره جای خود را به تنش و جنگ لفظی داد.

کره شمالی پس از متوقف شدن گفتگوها با طرف آمریکایی بارها دست به انجام آزمایش های موشکی بالیستیک زده و با رویکرد اخیر واشنگتن در مسکوت نگاه داشتن این مذاکرات و نیز تهدیدهای ضمنی بر ضد پیونگ یانگ حالا شاهد بالاگرفتن تنش‌ میان دو طرف هستیم.

آمریکا و کره شمالی در پی تهدیدهای ضمنی دونالد ترامپ مبنی بر احتمال واکنش نظامی به برنامه هسته ای و موشکی پیونگ یانگ به تازگی وارد دور تازه ای از حملات لفظی و کلامی شده اند.

در حالی که برخی منابع به نقل از سفیر کره شمالی در سازمان ملل از حذف موضوع «عاری سازی هسته ای» از میز مذاکرات پیونگ یانگ با واشنگتن خبر می دهند روسای جمهوری آمریکا و کره جنوبی به تازگی در جریان یک مکالمه تلفنی که سئول از آن خبر داده وضعیت کنونی در شبه جزیره کره را بسیار وخیم ارزیابی کرده‌اند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 کره شمالی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود

به گزارش ایرنا، خبرگزاری مرکزی کره بامداد پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی که نامش را منتشر نکرد، نوشت: تحریم‌های ظالمانه آمریکا نیرویی برای افزایش تدریجی توان ملی ما بوده است.

وی تاکید کرد: کره شمالی در برابر تهدیدهای خصمانه و فشارهای تحریمی آمریکا از حق حاکمیت و منافع امنیتی خود دفاع می‌کند و اقدامات قوی‌تری به منظور تقویت توان فنی و نظامی خود اتخاذ خواهد کرد.

این مقام اظهار کرد: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توان و قدرت بالایی برای ایستادن در مقابل هر گونه تحریم شدیدی داریم.

در همین حال، «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره‌شمالی چهارشنبه با خطرناک خواندن رزمایش‌های کره جنوبی و آمریکا در منطقه گفت: کشورش به برنامه‌های خود برای تبدیل شدن به توانمندترین قدرت نظامی با هدف حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه‌ای خود ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: رزمایش‌های نظامی ارتش آمریکا در منطقه در سال جاری میلادی که با مانورهای شلیک مستقیم با «گانگسترهای نظامی دست‌نشانده کره جنوبی» آغاز شده است، محیط امنیتی منطقه را به یک آشفتگی خطرناک می‌کشاند.

وی گفت: ما به ساختن توانمندترین قدرت نظامی برای حفاظت از حاکمیت، امنیت و صلح منطقه‌ای خود ادامه خواهیم داد.

ارتش آمریکا و کره جنوبی طی ماه‌های اخیر، مجموعه‌ای از رزمایش‌ها را با مقیاس و شدت بیشتری انجام داده و هدف خود را ارتقای آمادگی نظامی در برابر «تهدیدات نظامی کره شمالی» عنوان کرده اند.

به گفته ارتش کره جنوبی، حدود ۱۰۰ هواپیمای نظامی در ماه جاری مانورهای هوایی دو هفته ای را انجام دادند.

کره شمالی می‌گوید تمرینات نظامی آمریکا آماده‌سازی برای جنگ هسته‌ای علیه این کشور است. اما واشنگتن و سئول ادعا می‌کنند این رزمایش‌ها ماهیت دفاعی دارند و به طور منظم برای حفظ آمادگی انجام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • اعلام شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • لاوروف شرط بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را گفت
  • شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای