Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-23@19:16:58 GMT

زنگنه: امیدواریم بتوانیم به جوانان روحیه دهیم

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۳۰۵۵

به گزارش مهر، بیژن زنگنه در «اولین رویداد توسعه فناوری ویژه اقلام پرمصرف گاز» که صبح امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: هر کاری نیاز به اهتمام و علاقه مدیریت‌ها دارد. اگر این موضوع محقق شود، ۷۰-۶۰ درصد کارها انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم شرکت ملی گاز با مدیریتی که دارد، بتواند اهدافی را که به منظور استفاده از توانایی داخلی محققان است را به نتیجه برساند، افزود: امسال وقت زیادی در مسئله حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان صرف کردیم به طوری که در صدد هستیم شهرکی در منطقه ری را برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های این حوزه راه‌اندازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت با بیان اینکه این شهرک، زمین وسیع ۲۵ هکتاری بلااستفاده بود، گفت: در حال حاضر این شهرک در حال تکمیل و ساخت از لحاظ معماری است.

زنگنه تأکید کرد: همچنین در صدد هستیم صندوقی را تحت عنوان «صندوق پژوهش و فناوری» برای حمایت از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های حوزه نفت در این شهرک راه‌اندازی کنیم.

به گفته وی، این صندوق از مسیر صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها حمایت می‌کند.

وزیر نفت ادامه داد: پیش‌بینی شده که سرمایه این صندوق ۱۰۰ میلیارد تومان باشد؛ در حال حاضر سهامداران صندوق مشخص شده‌اند.

زنگنه با تأکید بر اینکه باید مجموعه‌های فناورانه رشد کنند، گفت: رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در کشور کار مهمی است.

وی گفت: همچنین در صدد هستیم که در این پارک فناوری، هفته‌ای چندین ساعت، یک منتور را برای کمک به استارت‌آپ‌ها قرار دهیم.

وزیر نفت بیان کرد: به دلیل آنکه ما طرف تقاضا را می‌فهمیم و بازار آن را می‌دانیم، می‌توانیم به راحتی مشاوره‌ای برای رفع نیازها از طریق مجموعه شرکت‌ها ارائه کنیم.

زنگنه تأکید کرد: قبل از آنکه این پارک فناوری در شهرری راه‌اندازی شود، استارت‌آپ‌ها می‌توانند فعالیت خود را در پژوهشگاه نفت انجام دهند؛ درب‌های پژوهشگاه نفت به روی استارت‌آپ‌ها باز بوده و هست زیرا تحقیقات باید از یک جایی شروع شود.

وی با اشاره به این رویداد که در راستای ارائه نیازهای فناورانه در حوزه اقلام پرمصرف گاز است، گفت: اقلام پرمصرف، ساده‌ترین شکل نیازهای ما هستند؛ در حال حاضر این اقلام به هر طریقی تهیه می‌شوند اما شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند این اقلام را بومی‌سازی کنند.

وزیر نفت ادامه داد: سالانه ۵۲۰ میلیارد دلار در صنعت نفت برای تأمین قطعات یدکی هزینه می‌شود اما این گردش مالی، ربطی به مسائل فنی ندارد.

زنگنه با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها می‌توانند در زمینه‌های متعدد حوزه نفت فعالیت کنند، گفت: ما اکنون با پدیده قاچاق فرآورده‌های نفتی روبرو هستیم که تاکنون راه‌حلی در این زمینه ارائه نشده است.

وزیر نفت در خصوص قاچاق گازوئیل گفت: در سال شاهد خواهیم بود که میزان واردات و صادرات گازوئیل کم می‌شود اما همچنان مصرف آن بالاست؛ این کجا می‌رود. مشخص است که یک اتفاقی در زمینه قاچاق رخ می‌دهد که این بحث ساخت تجهیزات نیست اما مسئله مهمی است که باید مرتفع شود.

وی افزود: در حال حاضر کارت سوخت یک تکنولوژی مربوط به ۲۰ سال پیش بوده که اکنون وَر افتاده است زیرا سیستم‌های فناورانه جدیدی می‌توانند جایگزین آن شوند. به عنوان مثال، کارت‌های بانکی توانایی انجام بسیاری از کارها را دارند و می‌تواند جایگزین مناسبی برای کارت‌های سوخت باشد.

وزیر نفت تأکید کرد: باید سیستمی برای توزیع سوخت راه‌اندازی کنیم؛ ما در تهران نمی‌توانیم جایگاه‌های سوخت ایجاد کنیم زیرا دولت زمین ندارد یا در برخی مناطق، قیمت زمین گران است. از این رو نیاز به راهکاری برای رفع این مشکل داریم.

زنگنه با اشاره به مسئله «ای ـ ‌هلتس» گفت: ما مسائل زیادی داریم که باید مرتفع شود؛ یکی از این مسائل ای‌هلتس است. در حال حاضر کسی در کشور پرونده پزشکی ندارد و این باعث ضررهای مالی و جسمی به افراد می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به صنعت نفت کمک کنند؛ برگزاری چنین رویدادی، آغاز کار است و ما در وزارت نفت قاطعانه از فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان از لحاظ مالی و خریدهای تضمینی، ارائه تسهیلات و ... حمایت می‌کنیم.

وزیر نفت تأکید کرد: ما تلاش می‌کنیم حداکثر بهره‌گیری را از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه‌ نفتی داشته باشیم.

زنگنه ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای فروش محصولات خود می‌توانند تسهیلاتی دریافت کنند تا بتوانند برای اولین‌بار محصولات خود را به بازار نفتی وارد کنند؛ ما قیمت خرید تضمینی را تعیین می‌کنیم و در صدد هستیم محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را خریداری کنیم.

وی عنوان کرد: این باعث می‌شود که بسیاری از مشکلات در این حوزه مرتفع شوند؛ ما تا جایی پیش می‌رویم که اگر شرکتی نیاز کشور را برطرف کند، خرید خارجی آن بخش را ممنوع کنیم.

وزیر نفت افزود: چنین اقدامی باعث می‌شود از یکسو، اشتغالزایی در این حوزه افزایش یابد و رونق تولید در کشور اتفاق بیفتد. از سوی دیگر، امید را در شرکت‌های دانش‌بنیان به جریان می‌اندازد

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که بتوانیم با انجام این اقدامات، به جوانان روحیه دهیم و آینده ایران را با دست‌های آنان رقم بزنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: با حرکت صنعت نفت به سمت دانش‌بنیان شدن، می‌توانیم به توسعه هرچه بیشتر زنجیره ارزش نفت در بازارهای جهانی نزدیک شویم.

حجت‌الله فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه صنعت نفت و گاز نقشی محوری در اقتصاد ایران دارد، اظهار کرد: با حرکت صنعت نفت به سمت دانش‌بنیان شدن می‌توانیم به توسعه هرچه بیشتر زنجیره ارزش نفت و جایگاه تازه و مترقی در بازارهای جهانی نزدیک شویم.

وی با تأکید بر اینکه رشد اقتصادی پارسال به کمک ارتباط صنعت نفت و گاز با حوزه دانش‌بنیان‌ها، همچنین تولیدات بار اول شکل گرفت، افزود: اگر بخواهیم جهشی در حوزه تولید و صنعت داشته باشیم، لزوم آن حمایت و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه صنعت نفت و گاز در سال گذشته با بیشترین حجم قرارداد تولید بار اول نمونه موفقی از همکاری صنایع بزرگ با شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است، تصریح کرد: امروز بدون شک حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تأثیر بسیاری در بی‌اثر کردن تحریم‌ها دارد.

دیگر خبرها

  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • آمادگی ۳۹ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال
  • بازدید اعضای کمیسیون اصل نود از یک شرکت دانش بنیان