Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز ماده ۱۶ همدان با ظرفیت محدود و اعتبار کم تاکنون بیش از ۲٫۵ برابر ظرفیت پذیرش معتاد متجاهر را در خود داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ مرکز ماده ۱۶ مکانی است که معتادان متجاهر دستگیر شده برای درمان در طول دوره سه تا ۸ ماهه نگهداری می‌شوند. البته مدیریت این مرکز از اواخر سال ۹۵ به سازمان بهزیستی داده شده اما این سازمان در تعداد پذیرش معتادان و نبود اعتبار کافی برای نگهداری این افراد همواره دارای مشکلات فراوانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه سازمان بهزیستی کشور ظرفیت ماهانه ۱۰۰  نفر پذیرش را برای مرکز ماده ۱۶ اعلام کرده اما این مرکز با وجود دستگیری تعداد بیشتر معتادان متجاهر به دستور مسوولان استانی و دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر با اعتبار کم و محدودی که دارد همواره تا بیش از ۲٫۵ برابر پذیرش معتاد را داشته است.

برای بررسی چگونگی این مشکل امیر کوکاییان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان در خصوص دغدغه و مشکلات کنونی مرکز ماده ۱۶ همدان با بیان اینکه ظرفیت کنونی این مرکز ۱۰۰ نفر است، اظهار کرد: دغدغه امروز سازمان بهزیستی این است که این مرکز ۲۵۰ نفر یعنی ۲٫۵ برابر بیشتر از ظرفیت مرکز پذیرش دارد.

 افزایش پذیرش معتاد متجاهر در مرکز ماده ۱۶ در سال جاری

وی با اشاره به اینکه در ابتدای امسال ۱۳۸ میلیون تومان اعتبار برای این مرکز داده شده که بسیار ناچیز است، افزود: برای خدمات‌دهی ایده‌آل به معتادان مراکز ماده ۱۶ و ۱۵ اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیاز است.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان با بیان اینکه مرکز ماده ۱۶ در نیمه نخست امسال ۵۶۴ بهبود یافته داشته است، خاطرنشان کرد: امسال این مرکز نسبت به سال گذشته افزایش پذیرش معتاد متجاهر داشته است.

کوکاییان در خصوص تعداد بهبودیافتگان معتادان متجاهر در سال‌های گذشته نیز بیان کرد: این مرکز در سال ۹۶، ۶۷۱ نفر و در سال گذشته ۷۱۶ بهبود یافته داشته است.

وی با بیان اینکه مدیریت مرکز ماده ۱۶ از ابتدای سال ۹۶ از عهده شورای ستاد مبارزه با مواد مخدر به سازمان بهزیستی محول شده است، ادامه داد: خوشبختانه بهزیستی استان در پروتکل درمانی و نگهداری این بیماران تاکنون توانسته تخصصی‌تر از گذشته عمل کند.

کوکاییان با تاکید بر اینکه هدف خدمات‌دهی مرکز ماده ۱۶ علاوه بر نگهداری و درمان، توانمندسازی معتادان متجاهر است، تصریح کرد: در حال حاضر چهار کارگاه آموزش حرفه‌آموزی در بحث اشتغال در این مرکز برای ۶۰ نفر در این مرکز اشتغال ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون یک مرکز ماده ۱۶ در همدان فعال است اضافه کرد: البته در شهرستان نهاوند نیز یک مرکز ماده ۱۶ تاسیس شده اما تاکنون فعال نشده است.

جذب ۲۰ درصدی تسهیلات اشتغالزایی برای بهبودیافتگان

مدیرکل بهزیستی استان نیز در خصوص فعالیت این مرکز در سال جاری گفت: ظرفیت پذیرش این مرکز امسال با افزایش ۴۶ درصد همراه بوده است.

حمیدرضا الوند  با اشاره به اینکه مرکز ماده ۱۵ محل نگهداری معتادان در کمپ‌ها به صورت اختیاری نیز نیز به عنوان پشتیبان مرکز ماده ۱۶ در نظر گرفته شده است بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۷۳۴ نفر از مراکز ماده ۱۵خدمت دریافت کرده‌اند.

وی در زمینه توانمندسازی معتادان بهبود یافته در مرکز ماده ۱۶ نیز خاطرنشان کرد: طی  دو سال گذشته با ایجاد بخش‌های اشتغالزایی در این مرکز زمینه جذب ۲۰ درصد اعتبارات اشتغالزایی به بهبود یافتگان ایجاد شده است.

در سال جاری با افزایش پذیرش مرکز ماده ۱۶ بیش از ظرفیت موجود امیدواریم مسوولان استان اعم از استانداری و دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر در مشکل پیش آمده برای بهزیستی در تامین اعتبارات برای نگهداری از معتادان دستگیر شده همکاری لازم را داشته باشند تا سطح کیفی خدمات روز به روز افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای 200 کیلومتر خط انتقال برای آبرسانی به روستاهای همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاری‌فر با اشاره به اینکه 304 میلیارد تومان اعتبار برای قرارداد اول طرح جهاد آبرسانی همدان تخصیص داده شده، اظهار داشت: احداث مخزن زمینی به تعداد 19 باب و 15200 متر مکعب، اجرای خط انتقال به طول 200 کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول 120 کیلومتر، حفر چاه به تعداد 37 حلقه و 1 دهنه بهسازی چشمه و قنات و احداث 2 باب ایستگاه پمپاژ از اقدامات انجام شده درراستای آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی استان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: قرارداد اول جهاد آبرسانی در همدان با هدف آبرسانی به 160 روستا در نظر گرفته شده و این قرارداد در حال حاضر 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: این قرارداد از 5 اسفندماه 1400 آغاز شده و مدت آن ۳۰ ماه و اعتبار درنظر گرفته شده برای این پروژه‌ها ۵۰۹ میلیارد تومان است که بیش از ۱۵۰ هزار نفر را در قالب ۴۵ هزار و ۲۰۰ خانوار، پوشش می‌دهد.

بختیاری‌فر در پایان خاطرنشان کرد: عملیات آبرسانی به 70 روستای استان در طرح جهاد آبرسانی با همکاری قرارگاه بسیج سازندگی امام حسن مجتبی (ع) به اتمام رسیده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • شهرداری کاشان ۱۲۰۰ میلیارد تومان پروژه فعال دارد
  • اجرای 200 کیلومتر خط انتقال برای آبرسانی به روستاهای همدان
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد