Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، سازمان الحشد الشعبی عراق، به کلیه بخش‌های زیرمجموعه خود دستور داد که از هرگونه اقدام در میدان‌های تحصن و اعتراض و مناطق اطراف آن، بپرهیزند.

فرماندهی هیأت الحشد الشعبی عراق طی حکمی که امضای «فالح الفیاض» رئیس هیأت الحشد الشعبی در زیر آن درج شده، خطاب به کلیه تشکیلات زیرمجموعه این سازمان اعلام کرد: در ادامه توضیحات سابق درباره اجرای حکم دیوانی [حکم ریاستی] ۲۳۷ مصوب ۲۰۱۹، که طی بخشنامه اداره مرکزی به شماری ۱۰۴۵۸ در ۲۱/۷/۲۰۱۹ ابلاغ شد، از همه تشکیلات زیرمجموعه و نیروهای سازمان الحشد می خواهد که به کلیه دستوراتی که در ادامه می‌آید، پایبند بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- عدم استفاده از عناوین ممنوعه‌ای که طی حکم ریاستی پیشین ابلاغ شده؛ زیرا استفاده مجدد از این عناوین، به منزله مخالفت آشکار است و مرتکبان این امر بازخواست و از هیأت الحشد الشعبی اخراج می‌شوند.

در ژوئیه پیش، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر مستعفی عراق طی حکمی دستور کنار گذاشتن تمام عناوین مورد استفاده گروه‌های زیرمجموعه الحشد الشعبی در طول جنگ علیه داعش را صادر کرده بود و بر اساس این حکم القاب و عناوین می‌بایست به عناوین نظامی  (تیپ و گردان و ...) تغییر می‌یافت.

- ماموریت گروه رزمی الحشد، تحت فرمان فرماندهی عملیات مشترک است و هرگونه ماموریتی خارج از چارچوب دستورهای این فرماندهی، به معنای نافرمانی است و مرتکبان این نافرمانی باید مسئولیت قانونی این امر را بپذیرند.

- به هیچ نیرو و تشکیلاتی از الحشد، در میدان‌های تظاهرات به طور کلی و میدان التحریر بغداد و حومه آن به طور خاص تحت هیچ عنوانی نقش و ماموریتی واگذار نشده است و این نیروها ماموریتی مبنی بر حمایت از تظاهرات‌کنندگان یا انجام اقدامات میدانی ندارند.

- هیأت الحشد الشعبی با افراد خاطی و کسانی که خلاف دستورات ذکر شده، عمل کنند، برخورد قانونی خواهد کرد.

این در حالی است که در پی حوادث روز جمعه در پایتخت عراق و کشته شدن شماری از معترضان از سوی افراد مسلح ناشناس، برخی طرف‌های خواستار انحلال سازمان الحشد الشعبی، انگشت اتهام را به سوی این سازمان نشانه گرفتند. اما امروز، فالح الفیاض تاکید کرد که نیروهای تحت فرمان الحشد الشعبی زیر نظر فرماندهی عملیات مشترک عراق فعالیت می‌کنند و هیچ ماموریتی در مهار تظاهرات‌های جاری در کشور ندارند.

این سازمان، جمعه دو هفته پیش نیز در پاسخ به این اتهام‌زنی‌ها اعلام کرد که در هیچ عملیات یا فعالیتی علیه معترضان برای مقابله با خشونت‌ها در جریان اعتراضات در داخل شهرهای عراق مشارکتی ندارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

به گزارش پارس نیوز، بانک مرکزی امروز (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بخشنامه‌ای موارد زیر را ابلاغ کرد: 

"پیرو بخشنامه پنجم فروردین ۱۴۰۳ معاون فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌شد، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهار میلیاردریال ضرورت می‌یابد.

هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهار میلیارد ریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند".‌‌‌‌‌‌

دیگر خبرها

  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ امشب
  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • عناوین روزنامه‌های روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳