Web Analytics Made Easy - Statcounter

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در حالی که پیش‌نویس اتهامات رسمی علیه ترامپ را مطرح می‌کنند، تمرکز خودشان را در روند استیضاح وی به سمت روسیه معطوف کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی می‌نویسد: «نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید، همه راه‌ها به پوتین ختم می‌شود و این مساله را بیان می‌کند که کمپین فشار ترامپ بر اوکراین یک رویداد مجزا نیست بلکه بخشی از پیوند آشفته با پوتین است که به یافته‌های رابرت مولر، بازرس ویژه رسیدگی به پرونده ادعایی دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نقل از ایسنا، پلوسی روز جمعه گفت: این مساله برای دو سال نیم است که ادامه داشته است. این فقط درباره اوکراین نیست بلکه درباره روسیه هم است. چه کسی از توقف کمک‌های نظامی ما به اوکراین نفع می‌برد؟ خوب معلوم است روسیه.

این چارچوب فوریت و اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، هم به عنوان یک موضوع عملی و هم سیاسی، چون دموکرات‌ها به طور جدی به سمت نوشتن بند‌های مربوط استیضاح حرکت می‌کنند. این مساله تلاشی برای توضیح این است که چرا آمریکایی‌ها باید اهمیت بدهند ترامپ اوکراین را به سمت تحقیقات از جو بایدن، رقیب انتخاباتی‌اش سوق داده، در حالی که کمک ۴۰۰ میلیون دلاری نظامی را که کنگره آن را برای کمک به این متحد اروپای شرقی خود که با روسیه درگیر است، به حالت تعلیق درآورده است.

پلوسی روز پنجشنبه و پس از اعلام تصمیم برای پیش‌نویس اتهامات رسمی گفت: بعضی اوقات مردم می‌گویند، ما چیزی درباره اوکراین نمی‌دانیم. دشمن ما روسیه است. تمامی راه‌ها به پوتین ختم می‌شود. این را می‌فهمید.

در عین حال، ردیابی شیب رفتاری ترامپ از مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ تا به امروز، همه این‌ها را به هم ربط می‌دهد و این به پلوسی کمک می‌کند تا لیبرال‌های متمایل به چپ خود را که خواستار اتهامات بیشتر علیه ترامپ هستند، از جمله گزارش مولر و دموکرات‌های میانه‌رو که ترجیح می‌دهند این استدلال را با محوریت بیشتر در اوکراین متمرکز کنند، متعادل کند.

پلوسی و گروهش تلاش می‌کنند تا پیامی را ارائه کنند که استیضاح در واقع درباره اوکراین است – مربوط به تماس تلفنی ترامپ با رئیس جمهوری اوکراین که این بررسی برای استیضاح را رقم زده-، اما همچنین درباره یک الگوی رفتاری هم است که می‌تواند نگرانی‌ها درباره رویکرد ترامپ را در قبال روسیه پیش از انتخابات ۲۰۲۰ مجدد به وجود بیاورد.

اریک اسوالول، جمهوری‌خواه و یکی از اعضای کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا که گزارش ۳۰۰ صفحه‌ای را درباره تحقیقات اوکراین پیش‌نویس کرده است که به عنوان بنیادی برای روند تحقیقات استیضاح در نظر گرفته می‌شود، گفت: برای کسی غیرممکن است که شخصیت خود را تغییر دهد، حتی اگر خیلی تلاش کند.

در حالی که قرار است بند‌ها و مفاد استیضاح در روز‌های آتی ارائه شود و رای‌گیری در مجلس نمایندگان تا کریسمس انجام می‌شود، تیم ترامپ تلاش‌های خود را در راستای اینکه او هیچ کار نادرستی انجام نداده، تشدید کرده است. آن‌ها می‌گویند که رای‌دهندگان در نوامبر آینده با هزینه دموکرات‌ها به ترامپ خواهند رسید.

اواخر روز جمعه، پت سیپولونه، مشاور حقوقی کاخ سفید به کمیته قضایی مجلس نمایندگان اطلاع داد که دولت در جلسات مجلس نمایندگان درباره استیضاح شرکت نمی‌کند و تمامی این روند را کاملا بی‌پایه و اساس خواند.

کارزار انتخاباتی ترامپ گردهمایی‌های جدیدی را اعلام کرده و مستقیماً به سراغ رأی‌دهندگان رفته است و همچنین زمینه جمع‌آوری جدید پول از طریق ایمیل فراهم شده است و آن‌ها روی این مساله مانور می‌دهند که دموکرات‌ها "کاملاً دیوانه شده‌اند. ترامپ در ایمیلی برای هوادارنش نوشت: دموکرات‌ها هیچ پرونده استیضاحی ندارند و به دنبال یک کشور بزرگ به هزینه ما هستند. این ما علیه آن‌ها هستیم.

قانونگذاران دموکرات و معاونان آن‌ها در حال تلاش پشت در‌های بسته هستند تا مفاد و بند‌های استیضاح را پیش‌نویس کرده و اعضای کمیته قضایی آماده می‌شوند تا در جلسات دفاعی حضور یابند و انتظار می‌رود که رای‌گیری در روز‌های آتی انجام شود. مفاد و بند‌های احتمالی شامل دو مضمون اصلی است – سوءاستفاده از قدرت و جلوی روند استیضاح را گرفتن- چرا که تدوین‌کنندگان این پیش‌نویس به دنبال دستیابی به مسائلی، چون خیانت، ارتشاء یا سایر جرایم جدی و تخلفات مطرح شده در قانون اساسی هستند. اما این موارد را می‌توان به چندین بند دیگر تقسیم کرد.

دموکرات‌ها به این مساله می‌پردازند که ترامپ از قدرتش در زمانی که از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین درخواست کرده تا از جو بایدن تحقیقی بعمل بیاورد، سوءاستفاده کرده است. این موارد احتمالا شامل اتهام ارتشاء، بر اساس تصمیم ترامپ برای تعلیق کمک نظامی به اوکراین و توقف بازدید رئیس جمهوری اوکراین از کاخ سفید می‌شود. زمانی که کنگره تحقیقات در سپتامبر را آغاز کرد، این کمک مالی نظامی در نهایت آزاد شد، اما این دیدار هرگز اتفاق نیفتاد.

بند‌های مربوط به ایجاد مانع‌تراشی در روند استیضاح شامل کنگره هم می‌شود، زمانی که کاخ سفید دستور داد مقام‌های نباید به احضاریه‌های مجلس نمایندگان آمریکا برای شهادت یا استناد در تحقیقات استیضاح حضور داشته باشند. آن‌ها همچنین شامل ایجاد مانع‌تراشی در روند دادگستری بر مبنای گزارش مولر درباره تحقیقات اصلی روسیه-ترامپ می‌شوند.

همچنان یک مناظره و گفتگوی داخلی بین دموکرات‌های مجلس درباره این است که چه تعداد بند باشد نوشته شود و شامل چه باشد و به ویژه اینکه آیا باید اشاره‌ای ویژه به یافته‌های مولر از دو سال تحقیقش از نقش احتمالی ترامپ در مداخله روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا در آن شود یا خیر.

مولر این مساله را تعیین نکرد که کمپین ترامپ با روسیه تبانی کرده یا همکاری داشته است. گرچه مولر گفت که نمی‌تواند ترامپ را از ممانعت در اجرای عدالت در این تحقیقات معاف کند و رسیدگی به این مساله را به کنگره واگذار کرده است. پلوسی به ویژه حامی دیدگاه‌های طبقه جدیدی از قانونگذاران تازه وارد است که در انتخابات ۲۰۱۸ پیروز شدند و اکثریت را به دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان دادند و برای انتخابات مجدد در ۲۰۲۰ آماده هستند.

بسیاری از این دموکرات‌ها که حامی اجرای روند استیضاح ترامپ هستند هنوز می‌گویند که نمی‌دانند به این استیضاح رای می‌دهند یا خیر. جو کانینگهام، یکی از همین قانونگذاران تازه وارد گفت: نمی‌توانم بگویم که آیا به استیضاح رای می‌دهم یا خیر. باید دید. بعضی از موارد مرتبط و برخی هم غیر مرتبط هستند. آنتونی بریندیسی، یکی دیگر از این قانونگذاران تازه نفس نیز گفت: من کاملا بی‌طرف هستم.

دموکرات‌ها انتظار دارند دو تا چهار بند استیضاح علیه رئیس جمهوری وجود داشته باشد. ادغام یافته‌های مولر با اتهامات کلی از طریق ایجاد ارتباط مستقیم به اوکراین ممکن است راهی برای دستیابی به همه طرف‌ها باشد. سناتور جیمی راسکین، یکی از اعضای کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نیز گفت: می‌دانید که ما باید به دنبال بررسی احتمال این مساله باشیم که اپیزود اوکراین شبیه به طغیان انحرافی نیست بلکه بازتابی از یک روند مدام سوءرفتار است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا استیضاح روسیه نانسی پلوسی پوتین کنگره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلینتون: ترامپ دیکتاتور، مخالفان را به قتل می‌رساند

«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه اسبق آمریکا که در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ هم با «دونالد ترامپ» رقابت کرد و شکست خورد، گفت ترامپ «مستبد جاه‌طلبی است که می‌خواهد دشمنان سیاسی خود را به قتل برساند.»

به گزارش مشرق، «هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ ایالات متحده در گفت‌وگو با «مارک الیاس» فعال دموکرات تاکید کرد که رای‌دهندگان آمریکایی این مسئله را دست‌کم می‌گیرند که ترامپ تا چه اندازه می‌تواند به عنوان رئیس‌جمهور «خطرناک» باشد.

طبق گزارش راشا تودی، کلینتون که در سال ۲۰۱۶ در برابر ترامپ با شکست مواجه شد، در ادامه این گفت‌وگو که در قالب پادکست منتشر شده است، ادعا کرد: «ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) هم کاری را می‌کند که ترامپ مایل به انجام آن است؛ کشتن مخالفان، زندانی کردن مخالفان، فرستادن روزنامه‌نگاران و دیگر افراد به تبعید و حکمرانی بدون هیچ توازنی. اینها مواردی هستند که واقعا ترامپ می‌خواهد.»

البته این عادت قدیمی هیلاری کلینتون است تا «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را به روسیه و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور وصل کند. او در کارزار انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۱۶ ادعای «دخالت روسیه در انتخابات آمریکا» را مطرح کرد.

کلینتون ضمن اشاره به روابطی که ترامپ سعی دارد با سیاستمدارانی نظیر پوتین، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی، «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین برقرار کند، گفت: «ما باید بسیار مراقب نگاه ترامپ نسبت به جهان باشیم زیرا او تنها رهبران قدرتمند و مستبد را می‌بیند. او پوتین را می‌بیند. او شی را می‌بیند. او کیم جونگ اون را در کره‌شمالی می‌بیند. اینها افرادی هستند که ترامپ از آنها الگوبرداری می‌کند. مطمئنا نمی‌خواهیم مجددا در این مسیر قرار بگیریم.

این وزیر امور خارجه اسبق آمریکا خاطر نشان کرد: «اگر ترامپ مجددا رئیس جمهور شود، یک دیکتاتور خواهیم داشت. من این مسئله را به آرامی نمی‌گویم. بروید و پروژه ۲۰۲۵ را مطالعه کنید. آنها می‌خواهند همه را اخراج کنند. درک این مسئله مهم است که پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه چیزی در دنیای ما رخ خواهد داد؛ او می‌خواهد از ناتو خارج شود، او به مسائل اروپا اهمیتی نمی‌دهد، او می‌خواهد اوکراین شکست بخورد و هم‌چنین نمی‌خواهد دشمنان ما شکست بخورند. این چشم‌انداز ترسناکی است.»

هیلاری کلینتون در پایان ضمن ابراز خوش‌بینی خود نسبت به نتایج انتخابات آمریکا در ماه نوامبر مدعی شد که ترامپ قادر نخواهد بود «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات پنجم نوامبر ۲۰۲۴ را شکست دهد زیرا «دموکرات‌ها انتخابات را در ایالت‌های کلیدی نظیر میشیگان، ویسکانسین، پنسیلوانیا و آریزونا خواهند برد.»

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • مدودف خطاب به آمریکایی‌ها: حرامزاده‌ها فقط جنگ را طولانی می‌کنید
  • دست و دل بازی بی سابقه آمریکا؛ کمک ۹۵ میلیارد دلاری واشنگتن به اوکراین، اسرائیل و تایوان
  • آخرین تحولات اوکراین| منهدم شدن ۵ تانک آبرامز آمریکایی توسط ارتش روسیه
  • کلینتون: ترامپ دیکتاتور، مخالفان را به قتل می‌رساند
  • تحولات اوکراین| آیا کمک آمریکا باعث نجات کی‌یف می‌شود؟
  • استقبال زلنسکی از کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • زلنسکی: از کمک‌ها برای پایان‌عادلانه جنگ استفاده می‌کنیم
  • واکنش کرملین به لایحه ضد‌روسی مجلس نمایندگان آمریکا