Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شبکه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد سرمایه عظیم انسانی است که باید به ظرفیت‌های آن پرداخته شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، عنایت اله ملکی‌تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاح پنجمین دفتر نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه ۲ در تبریز با بیان اینکه وظیفه این مرکز نشان دادن وضعیت فعلی به مسئولین دانشگاه برای تصمیم‌گیری بهتر است، گفت: نشان دادن نقاط ضعف و قوت دانشگاه در بخش‌های مختلف از مهمترین اهداف مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی تنها به نشان دادن نقاط ضعف بسنده نمی‌‌کند، افزود: با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی و تاکیدات دکتر طهرانچی، وظیفه اصلاح و بهبود مسائل برای این مرکز تعریف شده است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه نقاط قوت و پتانسیل‌ها باید به خوبی نشان داده شود، تصریح کرد: شبکه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه عظیم انسانی است که باید به خوبی به ظرفیت‌های آن پرداخته شود.

وی با بیان اینکه در کنار نقاط قوت، نقاط ضعفی نیز حتماً وجود دارد، گفت: باید برای بهبود نقاط ضعف از جمله خطاهای مالی و اداری که به علت عدم آگاهی و سهوی صورت می‌گیرد، تلاش شود.

ملکی‌تبار با اشاره به اینکه در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات این دانشگاه از استانی به منطقه‌‌‌‌‌‌‌‌ای تغییر یافته است، گفت: در ساختار جدید هرسه استان به صورت متمرکز تبدیل به یک منطقه می‌شوند که منطقه ۲ شامل استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و اردبیل است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد با شروع فصل جدید از کار و تلاش در دانشگاه آزاد فعالیت‌های استانی بهبود یابد و این دانشگاه به سمت تعالی حرکت کند.

انتهای پیام/4116/

منبع: آنا

کلیدواژه: مرکز نظارت و ارزیابی مرکز بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک گفت: نیروی انسانی در تدوین و تصویب بودجه جاری شهرداری به عنوان موتور محرک توسعه شهر مورد توجه بوده است.

سیدوحید میرنظامی در گفت‌وگو با ایمنا در مرکزی با بیان اینکه قانونگذار به اعضای شورای شهر در مورد امور اجرایی اجازه هیچ‌گونه دخالتی را نداده است، اظهار کرد: مراجعات حضوری و تماس‌های تلفنی متعدد توسط برخی کارکنان شهرداری با کمیسیون نظارت و حقوقی صورت گرفته است.

وی افزود: توجه به امر رفاهی کارکنان شهرداری و تخصیص و چگونگی پرداخت‌ها و توزیع اضافه کار در حوزه مدیریتی از اختیارات شهردار است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه وظیفه شورا تصویب بودجه پیشنهادی شهرداری است، خاطرنشان کرد: اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم در خصوص جبران زحمات و اقدامات کارکنان شهرداری با تصویب ردیف ۱,۵۰۰ میلیارد تومان و با تناسب ۲۵ درصد از بودجه کل ۶۰۰۰ میلیارد تومانی مورد توجه شورای ششم قرار گرفته است.

میرنظامی تصریح کرد: بودجه پیشنهادی شهرداری برای سال جاری ۴,۶۰۰ میلیارد تومان بود؛ بنابراین با توجه به اینکه رویکرد شورای ششم برای توسعه شهر اراک تحولی و توأم با جهش در حوزه‌های عمرانی و خدمات شهری و فرهنگی بوده است، بودجه شش هزار میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۳ به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه مسائل اقتصادی و تورم چالش‌های معیشتی را برای تمام کارکنان دولت ایجاد کرده است، ادامه داد: این موضوع مورد توجه شورا قرار داشته است و بنا بر همین ملاحظات ردیف بودجه جاری تصویب شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تاکید کرد: کارکنان شهرداری مطلع باشند در این خصوص شورای شهر مساعدت و توجه ویژه خود را در تدوین بودجه جاری و دریافتی کارکنان پرتلاش شهرداری مدنظر داشته و بر اساس قانون از دخالت در وظایف شهردار در خصوص نحوه اجرا و اعمال و چگونگی تخصیص اضافه کار و رفاهیات پرهیز کرده است.

میرنظامی در خصوص اصلاح سطح معابر شهری، عنوان کرد: همسان‌سازی دریچه تونل‌ها (منهول‌های) تأسیسات شهری شامل تونل تأسیسات شرکت‌های آب، برق، گاز و مخابرات در معابر شهری، همچنین پل‌های تعبیه شده در معابر، تقاطع‌ها باید مورد دقت و توجه فوری قرار گیرد و اصلاح آن‌ها طی یک برنامه زمانی مشخص انجام شود.

وی افزود: موارد بسیاری مشاهده شده است که به‌دلیل غیرهم‌سطح بودن این دریچه‌ها و پل‌های فلزی در تقاطع‌ها، کوچه‌ها و معابر سطح شهر آسیب‌های زیادی به خودروهای شخصی و عمومی توأم با خسارات مالی شده که توجه نکردن به این نقص، حق‌الناس و تضییع حقوق شهروندان است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک گفت: درخواست کمیسیون نظارت و حقوقی اصلاح و هم‌سطح سازی این دریچه‌ها و پل‌ها با سطح معابر و رفع سریع اینگونه اشکالات به‌منظور جلوگیری از نارضایتی شهروندان است.

کد خبر 745719

دیگر خبرها

  • استقرار مدیرسرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان غربی
  • نخستین شرط توسعه شهر توجه به نیروی انسانی شهرداری است
  • حذف لاشه گاو ۴۰۰ کیلوگرمی از چرخه مصرف انسانی
  • عظیم تربن سیل کاجو در نیم قرن اخیر
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • آغاز فرآیند انتخاب واحد‌های تولیدی نمونه استاندارد قزوین
  •  آغاز فرآیند انتخاب واحد نمونه استاندارد
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک صداوسیما و دانشگاه آزاد همدان