Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@21:16:29 GMT

ایده‌های خوب دانش آموزی در شهر اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۵۴۶۹

ایده‌های خوب دانش آموزی در شهر اجرا می‌شود

شهردار اصفهان گفت: دانش آموزان با استقبال از طرح شهرداری برای ایده پردازی برای بهبود وضعیت شهر و ایجاد طرح خلاقانه به صحنه آمدند و بیش از ۵۰۰ ایده به داوری گذاشته شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قدرت الله نوروزی در هفتمین ایده کاپ ۲۰۲۰ امروز یک‌شنبه-۱۷ آذرماه ۹۸- با بیان اینکه مشارکت مردم در تمامی عرصه‌ها باید محقق شود زیرا شهر متعلق به همه شهروندان است؛ اظهار کرد: البته کسانی که توانمندی در حوزه اظهار نظر دارند باید بیشتر احساس مسئولیت برای شهر خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: دانش آموزان با استقبال از طرح شهرداری برای ایده پردازی برای بهبود وضعیت شهر و ایجاد طرح خلاقانه به صحنه آمدند و بیش از ۵۰۰ ایده به داوری گذاشته شد و امروز بسیار خرسندیم که صاحبان ایده که هریک ارزشی برای شهر هستند در اینجا دورهم جمع شده‌اند چراکه هر ایده یک ارزش و هر خلاقیت و نوآوری یک راهکار است، برای اینکه شهر به سوی بهتر شدن حرکت کند.

شهردار اصفهان با بیان اینکه ایده پردازان در اداره امور شهر قصد مشارکت دارند می‌خواهند شهر را با ایده‌های خود اداره کنند، تصریح کرد: اگر امروز در حوزه ترافیک، پسماند و ... ایده‌ای ارائه کردید یعنی به اجرای آن اعتقاد دارید و این موضوع یک نمونه فرهنگ سازی است.

وی گفت: این ۵۰۰ ایده از بین جوانان و نوجوانان دانش آموز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که این مهم یعنی تمامی این افراد در حال فرهنگ سازی هستند که به عقیده آنها می‌توان کیفیت زندگی مردم را بهبود بخشید و این معنای مشارکت در اداره امور تعیین سرنوشت شهر است.

نوروزی با بیان اینکه مشارکت فقط سرمایه گذاری مادی و ساخت و سازها نیست، افزود: مشارکت در تمامی عرصه‌ها باید وجود داشته باشد البته مشارکت انسان‌های خلاق ارزشمندترین نوع آن است؛ از همه کسانی که فضایی را ایجاد کردند تا دانش آموزان خلاق و نوآور ایده‌های خود را بیان کنند و قطعا ایده‌های خوب توسط مدیران شهری در شهر اجرا می‌شود، قدردانی می‌کنیم.

وی ادامه داد: دانش آموزان با ورود به عرصه ایده پردازی مسیری را انتخاب کردند که فردا ایده‌هایی برای اداره کشور و بشریت خواهند داشت، افرادی که امروز در این مسیر گام برداشتند بدانند از بین آنها انسان‌های بزرگ برمی‌خیزد و سرنوشت آینده در دست این دانش آموزان است.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: اکنون که وارد این عرصه شده‌اید محکم و استوار بایستید اگر ایده شما در داوری برگزیده نشد مایوس نشوید حتما همه ایده‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت خاصیت و ذات مسابقه این است که باید کسانی برگزیده شوند، اما به همه ایده‌ها احترام می‌گذاریم چراکه تک تک آن ارزشمند است.

وی اظهار امیدواری کرد: هر ساله شاهد این رویداد مهم باشیم تا خلاقیت‌ها و استعدادها شکوفا شود و بتواند جامعه را از توانمندی نهفته در بین جوانان و نوجوانان شکوفا کند.

کد خبر 400154

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهردار اصفهان قدرت الله نوروزی اصفهان ۲۰۲۰ کلانشهر شهر ایده کاپ دانش آموزان آینده شهر مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟

سیاوش غیبی پور کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اقتصاد دانش‌بنیان‌ها گفت: باید توجه داشت که دانش بنیان‌ها عموما نوپا هستند و نباید از آن‌ها انتظار ایجاد تغییرات عمده اقتصادی داشت بلکه باید از آن‌ها حمایت به عمل آورد.

وی ادامه داد: علت این موضوع که عنوان می‌شود نباید حمایت از دانش‌بنیان‌ها متوقف شود به اقتصاد کشور ما بر می‌گردد. در شرایط تولید کشور ما، این ایده‌های نو و خلاقانه‌ای که توسط دانش بنیان‌ها ارائه می‌شود برای رسیدن به مرحله تولید انبوه به سرمایه اولیه، حمایت‌های قانونی و همچنین پیمانکارومجری توانمند نیازمند هستند.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: در بخش‌های مالی و پولی و تئوری و نظریه سازی اقتصادی، ایده‌های دانش‌بنیان‌ها بسیار موثر و حائز اهمیت است، کما اینکه بسیاری از این ایده‌ها هم اکنون متقاضی به کارگیری گسترده دارد. در بخش صنعت نیز به دلیل انحصار‌هایی که در واردات کالا و اطلاعات و تکنولوژی وجود دارد، برخی از ایده‌های خوب تولید می‌شوند، اما قدرت ایجاد کثرت و تولید انبوه ندارند.

غیبی پور ادامه داد: در مسئله دانش‌بنیان‌ها ما در ابتدای راه هستیم و البته این نوع شرکت‌ها در کشور‌های پیشرفته‌تر نیز تازه کار خود را شروع کرده اند. خوشبختانه در کشور ما در بحث حمایت‌های دولتی در بحث تهسیلات بانکی و همچنین مشوق‌های مالیاتی کار خوبی برای پشتیبانی از دانش بنیان‌ها انجام شده است. این موضوعات کمک می‌کند این افراد صاحب ایده و بعضا دانشگاهی دور هم جمع شده و تحولی ایجاد کنند.

تاثیر دانش بنیان‌ها هنوز ناشناخته است

 تحلیلگر مسائل اقتصادی تاکید کرد: درمورد تاثیر دانش‌بنیان‌ها در تولید ناخالص داخلی به صراحت نمی‌شود اظهار نظر کرد. ما سال هاست که در دانشگاه‌های خود تولید علم می‌کنیم، اما ارتباط این علم و عمل بسیار ضعیف است. در برخی از وزارت خانه‌ها می‌توانیم بیش از ۵۰۰ جلد پایان نامه کاربردی بیابیم و می‌بینیم که بسیاری از آن‌ها به مرحله اجرا نرسیده اند.

تاثیر دانش بنیان‌ها در تولید مردمی

غیبی پور گفت: در چند عرصه خاص که تاثیر زیادی هم در تولید دارند دانش بنیان‌ها می‌توانند موثر واقع شوند. به عنوان مثال با توجه به کمبود منابع آبی در بخش کشاورزی، دانش بنیان می‌توانند در تکثیر گونه‌های جدید گیاهان که آبی کمتری نیاز دارند و یا شیوه‌های جدید آبیاری را ابداع و تولید کنند.

وی تاکید کرد: باید در مورد استفاده از شیوه‌های نوین کشاورزی توسط دانش بنیان‌ها به این نکته توجه داشت که تفهیم اهمیت کار آن‌ها برای کشاورزانی که به شیوه سنتی آشنا هستند، به درستی انجام شود. نکته دیگر نیز این است که چه سازمان‌هایی از این حرکت حمایت می‌کنند.

 تحلیلگر مسائل اقتصادی ادامه داد: در کشور ما تشکل‌های دانش بنیانی وجود دارد، اما این اعتباراتی که وجود دارد تا این ایده‌ها را به عمل نزدیک کند، کمرنگ است. نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که تمام ایده‌ها به عمل برسند، اما باید شرایطی ایجاد شود که ارتباط دانش بنیان‌ها و دانشگاهیان با بخش صنعت تقویت شود.

وی اظهار کرد: در همین راستا معمولا دانش بنیانی‌ها که با واحد‌های صنعتی بزرگ در ارتباط هستند موفق‌تر عمل می‌کنند چرا که این واحد‌ها توان تغییر رویه خود را به شیوه‌های نوین دارند و همچنین می‌توانند از تحقیقات پشتیبانی کنند؛ اما توان واحد‌های دامداری و کشاورزی کوچک برای این مقوله معمولا محدودتر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟
  • حمایت از ایده‌های برتر دانش سنتی محیط زیست
  • برگزاری المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه