Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس تحقیقات صورت گرفته در بین تعدادی از متخصصان ارتودنسی، مشخص شده است که بهترین سن برای انجام ارتودنسی، از اوایل ۱۱ سالگی است. بر طبق نظر برخی از کارشناسان ِ جامعه‌ی دندانپزشکی، دندان‌های شیری کودکان در اواخر سن ۱۰ سالگی به طور کامل می‌افتد. بعد از این دندان‌های دائمی می‌رویند. از آنجا که تمامی مشکلات مربوط به ناهنجاری‌های فک و دندان در همین سن مشخص می‌شود، والدین باید از اوایل سن ۱۱ سالگی برای ارتودنسی فرزند خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته‌ی برخی از متخصصان دندانپزشکی، با افزایش سن، درمان ناهنجاری‌های فک و دندان سخت‌تر می‌شود. از سوی دیگر مدت زمان و هزینه‌های درمان نیز افزایش می‌یابد. براساس نظرسنجی که در بین برخی از بیماران و مراجعین به کلینیک‌های دندانپزشکی صورت گرفت، بسیاری از آنان، از اقدام دیرهنگام خود برای ارتودنسی ابراز پشیمانی کرده‌اند.

آیا حضور کودکان در کلینیک‌های دندانپزشکی ضرورت دارد؟

تعدادی از دندانپزشکان اطفال معتقدند که والدین تنها در شرایط ضروری به کلینیک‌های دندانپزشکی مراجعه می‌کنند. این در حالیست که از زمانی که دندان‌های شیری کودکان کامل می‌شود، به معاینات دندانپزشکی نیاز پیدا می‌کنند. عموماً دندان‌های شیری کودک در سن ۳ سالگی کامل می‌شود. براساس آمارهای گزارش شده در چند سال اخیر، بسیاری از بیماری‌های مربوط به دندان و لثه در دندان‌های دائمی، به مشکلاتی مربوط می‌شود که در دندان‌های شیری وجود داشته است.

یک متخصص دندانپزشکی اطفال نیز تاکید کرد که عدم‌رسیدگی به موقع برای درمان بیماری‌های مربوط به دهان و دندان کودک، زمینه‌ساز ایجاد مشکل در دندان‌های دائمی خواهد بود. در موارد نادری نیز دیده شده است که دندان شیری کودک حتی در سنین نوجوانی با او باقی می‌ماند. اما به دلیل سهل‌انگاری و کم‌توجهی، بعد از مدتی دندان پوسیده شده و می‌افتد. این فرآیند زمانی رخ می‌دهد که سن فرد برای رویش دندان دائمی از حد نرمال گذشته است. در نتیجه با دیر افتادن دندان شیری، دندان دائمی به جای آن نمی‌روید.

دلایل نیاز به ارتودنسی در کودکان مطابق با نظر متخصصان دندانپزشکی

متخصصان دندانپزشکی که تاکید زیادی بر روی معاینات دندانپزشکی برای کودکان دارند، به همان میزان نیز به ارتودنسی کودکان معتقدند. از نظر جامعه‌ی دندانپزشکی، هر چه سریع‌تر برای ارتودنسی اقدام شود، نتیجه‌ی آن مطلوب‌تر خواهد بود. از سوی دیگر آسیب‌ها و عوارض ناشی از ارتودنسی نیز به حداقل می‌رسد. کودکان نیز در این سن به دندان‌های سالم نیاز دارند. از سوی دیگر با مراجعه به کلینیک دندانپزشکی، انجام معاینات لازم و سپس ارتودنسی برای کودکان، از بروز هرگونه پوسیدگی دندان نیز جلوگیری می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره دندانپزشکی لطفا به سایت کلینیک دندانپزشکی دکتر سالاری و دکتر لوح مراجعه فرمایید.

۲۱۲۱

کد خبر 1329083

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم لایحه بودجه بودجه 99 بارش برف باران باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا بودجه استان البرز ایران و آمریکا باشگاه پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • نظارت هوشمندانه بر فرایندهای پایش تخلفات ساختمانی در مشهد
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما
  • بهترین خبر ممکن برای بارسلونا از هلند
  • کشف جسد دانشجوی دندانپزشکی در کوه های سرچشمه رفسنجان