Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ذبیحی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهارکرد: افراد شناسایی شده در اردستان به مرکز نواب اصفهان معرفی و به صورت رایگان درمان می‌شوند.

وی افزود: این بیماری از ۲۰ سال پیش آغاز شد و کشور برای پیشگیری و درمان آن بسیار خوب عمل کرد؛ چنانکه امروز فرد مبتلا می‌تواند با انجام فرآیند درمانی به زندگی خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: این درمان به صورتی است که ویروس اچ.آی.وی را به حدی در بدن فرد مبتلا ضعیف می‌کند که فرد قادر به انتقال ویروس به فرد دیگری نخواهد بود.

وی با اشاره به انجام آزمایش از همه زنان باردار خاطرنشان کرد: ۴۰ زن بیمار از ابتدای پیدایش ایدز در استان اصفهان تاکنون، باردار شده و تحت درمان قرار گرفتند و همه فرزندان خود را سالم به دنیا آوردند.

ذبیحی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ای راهبردی در کشور بیش از ۹۰ درصد مبتلایان شناسایی می‌شوند و بیماران تحت درمان می‌توانند با رعایت موارد ویژه در جامعه زندگی و عمر طولانی داشته باشند.

وی ادامه داد: بر اساس آمارها تا پایان شهریور ۱۳۹۷، از میان مبتلایان به ایدز ۸۴ درصد مرد و ۱۶ درصد زن بودند اما بر پایه آمارهای جدید ۲ درصد به زنان افزوده و از مردان کاسته شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان همچنین گفت: ۶۰ درصد بیماران با تزریق سرنگ آلوده و ۳۰ درصد از راه جنسی به ویروس اچ.آی.وی مبتلا شدند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان اصفهان ایدز درمان شبکه بهداشت و درمان مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • ببینید | پاسخ به یک سوال جنجالی؛ زگیل تناسلی یا ایدز واقعاً از طریق کاشت و ترمیم ناخن منتقل می‌شوند؟
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران