Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@14:55:10 GMT

ایده‌هایی برای گردشگران در اصفهان ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۷۳۴۵

ایده‌هایی برای گردشگران در اصفهان ۲۰۲۰

ایده کاپ ۲۰۲۰ با محوریت معرفی بهتر اصفهان به عنوان مقصد گردشگری، ایجاد جاذبه های نوین گردشگری،برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی گردشگری،کاهش یا حل مشکلات گردشگری شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفتمین ایده کاپ شهر اصفهان با محوریت جذب گردشگر امروز _یک‌شنبه‌ ۱۷ آذرماه_ در تالار فرهنگیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم از میان ۵۰۰ طرح و ایده که دانش آموزان برای جذب گردشگر ارسال کرده بودند ۲۸ نفر به مرحله ارائه رسیدند.

در ابتدای این مراسم شرکت کنندگان یکی پس از دیگری طرح های خود را که در جهت پیشرفت در زمینه گردشگری و تبدیل شهر اصفهان به مقصد گردشگری بود، ارائه کردند.

در این میان برخی از طرح ها به قدری جذاب بودند که وقتی توسط یک دانش آموز ارائه می‌شد باور نکردنی بود که این کودکان ذهنی چنان خلاق و ایده پرداز دارند و در جهت پیشرفت فرهنگ شهر خود تلاش می‌کنند.

یکی از طرح ها که کم و بیش توجه ها را جلب کرد طراحی فضایی برای ساخت ماکت های آثار تاریخی اصفهان بود، آثاری که بسیاری از توریستها علاقه‌مند هستند آن را لمس کرده و با دید دیگری به آن نگاه کنند و یا طراحی مسابقه ای برای درگیر شدن گردشگران با آثار تاریخی تا آن ها پاسخ دهند که چرا و به چه دلیل یک اثر تاریخی اینگونه بنا شده است و به این ترتیب آن ها با آثار تاریخی درگیر می‌شوند.

با اینکه ایده ها کم کم رو به آخر می‌رسید اما حاضران در این مراسم از شنیدن هر کدام لذت می بردند و بدون خستگی ارایه کنندگان را تشویق می کردند.

در میان طرح های ارائه شده یکی از طرح ها باب میل کودکان بود وقتی که گفته شد کودکان در میدان نقش جهان دوست دارند صنایع دستی را لمس کنند و با آن به نوعی دیگر آشنا شوند کودکان هشیار شدند، هدف از این طرح ایجاد فضایی برای آموزش صنایع دستی به کودکان گردشگر در میدان نقش جهان بود.

همچنین طرحی برای آشنایی گردشگران با زبان فارسی ارائه شد و طرح های بسیار دیگری که هر کدام می تواند اولین گام برای پیشبرداهدافی بلند باشد.

در پایان این مراسم نصر اصفهانی با اشاره به طرح اصفهان ۲۰۲۰، گفت: برای انجام این طرح یک سال شبانه روز زحمت کشیدند تا اتفاق بزرگی را در شهر اصفهان رقم بزنیم.

وی بابیان اینکه اصفهان امروز نتیجه پایداری گذشتگان است، افزود: پایداری گذشتگان وظیفه امروز ما را سنگین میکند و نباید بی تفاوت زندگی کنیم مردمان این شهر بزرگ بودند و در مقابل تمام حوادث ایستادند.

عضو شورای شهر اصفهان ادامه داد: تحول اگر درست باشد میتواند مسیر حرکت و توسعه را تغییر دهد، ظرفیت فرهنگی تاریخی باعث حضور گردشگران در شهر می شود و در سال ۲۰۲۰ با تمرکز بر رویداد ها و پروژها در مسیر توسعه قرار خواهیم گرفت. 

وی خاطر نشان کرد: اقدامات از دل پیشنهادات شهروندان خارج و مبنای سیاست گذاری قرار می‌گیرد و باید مطالعات همراه با کمک اصلی ترین عناصر شهر اصفهان یعنی دانش آموزان، دانشجویان معلمان و اساتید و همچنین مشارکت یکایک شهروندان انجام شود به نوعی اثری بزرگ در اصفهان به عنوان شهر تاریخی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، ایده اول به داوری شهلا زریسفی، پیروز ارجمند،حامد صفایی پور،ندا روشندل و مهدی جلوانی به ایده کاپ در دوره متوسطه دوم به طرح رمزو راز تعلق گرفت.

همچنین ایده اول معلمان به الهام بهنام نیا،نرگس کریمی و فهیمه شرافتی تعلق گرفت همچنین مجتبی قاسمی میثم و فریدون پریش امین رضوانی رتبه دوم و میترا طحان رتبه سوم را کسب کردند.

ثمین نصریان ایده اول ایده کاپ دبستان را از آن خود کرد، پرهام پیرحاجی رتبه دوم و آیلین بدیعی رتبه سوم را گرفتند.

امیر رضا محسنی در دوره متوسطه اول ایده کاپ اول و آرزو بختیاری و عارفه دادخواه ایده کاپ دوم و فرزاد طغیانی ایده کاپ سوم را کسب کردند.

کد خبر 400162

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گردشگری جاذبه های گردشگری گردشگران اصفهان ۲۰۲۰ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مجموعه تاریخی «ریسباف» برای احیاء و عملیات نجات بخشی در اختیار شهرداری اصفهان قرار گرفت.

حمیدرضا محققیان  افزود: با توجه به توافق بعمل‌آمده میان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، شهرداری اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، از فروردین امسال، این مجموعه تاریخی و صنعتی بزرگ اصفهان پس از برآورد‌های اولیه و تهیه شرح خدمات، برای انجام عملیات نجات بخشی و ایجاد نمایشگاه فرهنگی و گردشگری در آن در اختیار شهرداری قرار گرفت.

به گفته وی، نمایشگاه فرهنگی و گردشگری شهرداری حداقل در محور‌های جنوبی این مجموعه تاریخی خواهد بود.

محققیان یادآور شد: با توجه به مصوبه هیات وزیران در باره واگذاری این مجموعه عظیم به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با پیگیری‌های بعمل‌آمده در استان، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری بصورت مستقیم پیگیری این موضوع را انجام داد و با مشارکت نهاد‌های مربوط از جمله اداره کل میراث فرهنگی، این بنای تاریخی در زمستان امسال تحویل یگان حفاظت میراث فرهنگی استان شد.

او ابزار امیدواری کرد تا با همکاری تمام نهاد‌های ذی‌ربط بتوان گام نخست را در راستای اجرای موزه منطقه‌ای اصفهان در این مجموعه عظیم تاریخی آغاز کرد.

،جموعه تاریخی کارخانه ریسباف از جمله آخرین بازمانده‌های کارخانه‌های ریسندگی پشم اصفهان است که در مساحتی در حدود ۷۴ هزار مترمربع با زیربنائی در حدود ۵۴ هزار مترمربع در محور تاریخی چهارباغ بالا اصفهان واقع شده است.

کارخانه ریسباف در شمار زیباترین و مهمترین بنا‌های صنعتی و تاریخی ایران قرار دارد که در دوران پهلوی اول، زمانی که ایران رو بسوی صنعتی شدن گذارده بود، ساخته شد.

این کارخانه در شمار ۹ کارخانه‌ای بود که در حوزه صنایع نساجی اصفهان تاسیس شد؛ در این میان «بافناز» برای همیشه از صفحه میراث صنعتی استان پاک شد، «صنایع پشم» (روبه‌روی کارخانه ریسباف) در یک مجتمع تجاری به یک سردر و کوشک میانی محدودیت یافت و «نختاب» حفظ، اما تغییر کاربری پیدا کرد و در این میان، حفظ ریسباف بدلیل باقی ماندن تمام قسمت‌هایش (اگرچه در برخی نقاط متزلزل) و اهمیت سبک معماری و قرارگیری آن در محور تاریخی فرهنگی چهارباغ، دوچندان بود.

این بنا که در سال ۸۱ به ثبت آثار ملی ایران رسید، در اختیار بانک ملی قرار داشت و از دوران دولت دهم به این سو تصمیم بر آن شد که مالکیت آن با رعایت قوانین برای ایجاد موزه منطقه‌ای اصفهان به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منتقل شود؛ اما این اتفاق بدلیل آنچه که تحت عنوان «تعلق سرمایه مالی کارخانه ریسباف به سهامداران بانک ملی» خوانده می‌شد، معطل ماند تا اینکه در آذر سال گذشته (۱۴۰۲) برای نجاتِ این کارخانه تاریخی، ریسباف بطور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تحویل داده شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۴ برگزار می‌شود
  • فرد تذکردهنده به کودک شعرخوان در حافظیه، توبیخ شد
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان منصوب شد
  • توبیخ نیروی خاطی در حافظیه شیراز
  • واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان
  • ماجرای یک توبیخ در حافظیه شیراز
  • ماجرای تذکر یکی از نیرو‌های حافظیه به یک کودک
  • ماجرای تذکر یکی از نیرو‌های مراقبتی مجموعه حافظیه به شعرخوانی کودکی بر سر آرامگاه حافظ
  • نیروی خاطی در مجموعه فرهنگی، تاریخی حافظیه توبیخ شد