Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- گروه اقتصادی دولت پاکستان در ماه های اخیر با هدف مدیریت تجارت و تقویت خزانه ملی اقدام به ارائه طرح جدیدی در مورد نحوه دریافت مالیات، گمرکات و اعمال تعرفه بر واردات برخی کالاها کرده است. با این وجود گزارش‌ها همچنان بر ادامه فرار مالیاتی واردکنندگان پاکستانی، افزایش قاچاق و میلیون ها دلار ضرر خزانه ملی تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 19:14 - 17 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۸۰۳

به گزارش خبرگزاری میزان، تارنمای اکسپرس تریبیون پاکستان با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت: وارد کنندگان این کشور برای خودداری از پرداخت مالیات و دور زدن قوانین گمرکی به منظور واردات سیب، این محصول را از طریق افغانستان وارد کرده و تنها در یک فصل گذشته بیش از ۶ میلیون دلار خسارت به خزانه ملی رساندند.

سوء استفاده واردکنندگان پاکستانی از مجوز واردات کالا از جمله صیفی جات از ایران و افغانستان ماجرای جدیدی نیست، اما در سال های اخیر نه تنها اقدام موثری برای جلوگیری از این قبیل ترفندها نشده، بلکه رسانه های پاکستان از تداوم فرار مالیاتی خبر می دهند که موجب افزایش تجارت غیرقانونی و گسترش قاچاق شده است.

این گزارش حاکی است: در واقع واردکنندگان پاکستانی برای فرار از پرداخت ۱۷ درصد گمرک، سیب ها را از کشور مبدا به صورت قاچاق از طریق افغانستان به پاکستان وارد می کنند و سپس با استفاده از مجوز واردات، این کالا به بازارهای پاکستان سرازیر می شود.

یک مقام ارشد جمع آوری مالیات در شهر پیشاور به روزنامه اکسپرس تریبیون گفت: مافیا درصدد دور زدن و فریب نظام مالیاتی پاکستان هستند. طبق آخرین آمار یک هزار و ۷۵۰ دستگاه کامیون با ظرفیت هر یک ۲۷ تن میوه، در مدت یک ماه اخیر از افغانستان وارد پاکستان شده است.

رسانه پاکستانی بدون ذکر نام مقام ارشد پاکستانی افزود: واردکنندگان با برخی از مسئولان گمرکی زد و بند داشته و اینگونه فعالیتهای غیرقانونی خود را پنهان میکنند.

 

بیشتر بخوانید: بانک جهانی ۶۵۰ میلیون دلار وام به شهر کراچی اختصاص داد کاهش ارزش "روپیه پاکستان" به کام صادرکنندگان برنج

عمران خان نخست وزیر پاکستان فرار مالیاتی، فساد در نهادهای مربوط به جمع آوری مالیات و تعرفه های گمرکی را از دلایل آسیبپذیر شدن خزانه ملی، به هدر رفتن بودجه و جلوگیری از رشد کشور دانسته است.

وی با همین هدف دستور داد تا سازمان درآمدهای ملی پاکستان (FBR) طرح های جدید و البته سختگیرانهای را برای نظارت دقیق بر واردات و صادرات به ویژه برنامه های موثر برای جمع آوری مالیات و گمرک به اجرا درآورد.

دولت پاکستان اواسط تیرماه امسال اعلام کرد: این کشور در نظر دارد با شدت بخشیدن بر عملیات مبارزه با قاچاق، اقتصاد را از آثار سوء تجارت غیرقانونی و خسارت به خزانه ملی نجات دهد.

مسئولان و کارشناسان پاکستانی مبارزه با قاچاق کالا و سوخت را برای رونق اقتصادی و رفع بیکاری، اقدامی ضروری و دارای اولویت برای دولت دانستند.

برخی از رسانه های پاکستان هفته گذشته گزارش دادند : دولت عمران خان تصمیم گرفته است تا به منظور غلبه پر پدیده قاچاق کالا، کنترل و نظارت بر گذرگاههای مرزی مشترک با ایران و افغانستان را افزایش دهد.

منبع :ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پاکستان پاکستان اسلام آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیاردی باربران در یک استان

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی یکصد مودی فاقد پرونده مالیاتی در استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: در مجموع بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در این زمینه شناسایی و برگ تشخیص صادر شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم، شاهین مستوفی  در خصوص مصادیق فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی گفت: با بررسی بارنامه های صادره از مبدا استان خراسان رضوی در سنوات 1397 تا 1401 و با لحاظ بیشترین بارنامه صادره برای یک نفر، یکصد مودی فاقد پرونده مالیاتی شناسایی و برای این تعداد مودی، 403 فقره برگ تشخیص مالیاتی بالغ بر یک هزار و 277 میلیارد ریالی (127 میلیارد تومان) صادر شده است.

وی افزود: همچنین یک هراز و 76 فقره برگ مطالبه مالیات بر ارزش افزوده با مبلغ 31 هزار و 627 میلیارد ریال (3 هزار و 162 میلیارد تومان) مالیات و عوارض قابل مطالبه از مودیان یادشده در مرحله صدور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاستمدار پاکستانی: اسلام‌آباد ۲ پایگاه به آمریکا داده است
  • نامهربانی پاکستان در حق ایران
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • فرار مالیاتی پزشکان با پوزهای نمایشی
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیاردی باربران در یک استان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳ هزار میلیارد تومانی در خراسان رضوی
  • اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب
  • دو تن از خدمه کشتی توقیف شده در ایران تبعه پاکستان هستند
  • شادمانی پاکستانی‌ها برای موفقیت عملیات «وعده صادق»