Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت میراث فرهنگی، علی اصغر مونسان امروز در دیدار با مارچلو نوتاریانی مشاور سازمان جهانی گردشگری، سابرینا سالیس هماهنگ‌کننده امور گردشگری ایران در دفتر منطقه‌ای یونسکو، سوتان سوتکوفسکی سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران گفت: «ایران کشور بزرگ و زیبایی است و برای دیدن تمام نقاط آن، زمان زیادی لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

او افزود: «امیدوارم برنامه جامع و ملی گردشگری کشور با کمک یونسکو ایجاد شود. مدتی است توجه دولت به حوزه گردشگری زیاد شده و به عنوان یک موضوع اقتصادی مهم به آن نگاه می‌شود. معاون گردشگری کشورمان اقدامات خوبی در این زمینه شروع کردند اما نیاز به یک برنامه جامع گردشگری داریم تا ما را هدایت کند امیدوارم این برنامه منجر به پروژه شود و بدانیم به شکل دقیق چه کاری را باید انجام دهیم، به او گفتم این برنامه نباید به یک کتابچه برای کتابخانه‌ها تبدیل شود.»

مونسان تصریح کرد: «در موضوع فرهنگ، ارتباط مردم با مردم موضوع بسیار مهمی بوده و آنچه که به صلح و امنیت جهانیان می‌تواند کمک کند شناخت بیشتر مردم‌ها از یکدیگر است. به نظر من بهترین راه برای ارتقای گردشگری ارتباط مردم با مردم است که هم جنبه اقتصادی دارد و هم فرهنگی، امیدواریم بتوانیم با کمک شما بتوانیم یک برنامه خوب اجرا کنیم.»

او افزود: «معرفی جاذبه‌های گردشگری بالقوه ایران در سطح بین الملل بسیار مهم است، من هم با نظر سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران برای معرفی بیشتر ایران موافق هستم، ما برای معرفی کشورمان کم کار کرده‌ایم شاید به این دلیل باشد که به فرهنگ و تاریخ کهن خود مغرور شدیم و معتقد بودیم چون تمدن ساز هستیم همه ما را می‌شناسند.»

مونسان بیان کرد: «متأسفانه با توجه به مسائل سیاسی که وجود دارد تبلیغات دروغین علیه ما در جهان انجام می‌شود. مردمان ما بسیار مهربان هستند باید ایران را بیشتر به مردم دنیا معرفی کنیم.»

او افزود: «ذهنیت تمام گردشگران خارجی در سفر به ایران با آنچه که قبل از سفر تصور می‌کردند بسیار متفاوت است بنابراین یکی از چالش‌های مهم ما معرفی درست و واقعی ایران به جهانیان است به این منظور برای تحقق برنامه جامع گردشگری حمایت می‌کنیم تا برنامه‌ها به خوبی پیش برود.»

سوتان سوتکوفسکی سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران افزود: «در سپتامبر سال گذشته برای فعالیت‌های فرهنگی و شرکت در کنفرانس گفت‌وگوی بین ادیان به همدان سفر کردم و با محمدحسن طالبیان و حجت‌الله ایوبی دیدار داشتم. امیدوارم این همکاری‌ها گسترش پیدا کند. در این فاصله چندین ملاقات با ولی تیموری معاون گردشگری داشتم و در زمینه برنامه‌های کلان گردشگری صحبت کردیم و اکنون گزارش پیشرفت این برنامه‌ها را به اطلاع شما می‌رسانیم.»

او افزود: «در این برنامه قصد داریم علاوه بر شناسایی نیازهای ایران از تخصص یونسکو برای ایجاد یک شبکه تخصصی استفاده کنیم و نخستین نشستی که با معاون گردشگری ایران داشتم قرار شد یک چهارچوب کلی تهیه کنیم تا بدانیم برنامه جامع گردشگری به چه شکل باشد. ایران بازیگر کلان است به این منظور به همراه سازمان جهانی گردشگری بر روی این برنامه کار می‌کنیم.»

سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران تصریح کرد: «سازمان جهانی گردشگری در ایران دفتر ندارد به این دلیل یونسکو تلاش می‌کند خدمات این سازمان را معرفی و در ایران پیاده کند، هدفمان این است تا با کمک یکدیگر گردشگری در ایران را توسعه بدهیم، نباید تنها به جنبه اقتصادی و توسعه آن نگاه کرد بلکه باید در زمینه فرهنگی هم بر روی آن کار کنیم. ایران از منظر فرهنگی بسیار مهم است و باید از ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی ایران برای توسعه گردشگری استفاده کنیم.»

او افزود: «کارگروه و نشستی که در سپتامبر سال گذشته در کرمانشاه برای آموزش راهنمایان گردشگری برگزار شد بر روی جنبه میراث‌فرهنگی آن نیز تأکید شد، ما باید این موضوع را در برنامه جامع گردشگری ایران در نظر بگیریم. باید این برنامه را به پروژه‌های بودجه‌ای یونسکو که اروپا آن را تأمین مالی می‌کند متصل کنیم به این دلیل با مارچلو نوتاریانی مشاور سازمان جهانی گردشگری تعامل داشتیم. او تجربه زیادی در زمینه گردشگری و توسعه پایدار آن دارد و می‌تواند چهارچوب اختیارات و شرایط این برنامه را تعیین کند و به شکل هفتگی مشاوره بدهد. قرار شد تا ماه ژانویه این چهارچوب در اختیار ما قرار بگیرد و بعد از جمع بندی کلی توسط سازمان جهانی گردشگری، یونسکو و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تا ژانویه سال آینده تدوین و به تصویب برسد.»

سوتکوفسکی بیان کرد: «از معاون گردشگری و میراث‌فرهنگی ایران و دیگر شرکای ما در این کشور تشکر می‌کنم زیرا برای ما باعث افتخار است چنین متحدانی در ایران داریم که کار ما را تسهیل می‌کنند.»

سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران اظهار کرد: «یونسکو دو رویکرد اصلی دارد، در رویکرد منطقه‌ای قصد داریم با توسعه گردشگری ایران بتوانیم این کشور را به رهبر منطقه‌ در زمینه گردشگری فرهنگی تاریخی تبدیل کنیم و مرکزی برای آموزش مربیان و راهنمایان و تورهای گردشگری منطقه باشد. در رویکرد دوم یونسکو به دنبال موضوع میان رشته‌ای گردشگری هستیم یعنی به جنبه‌های اقتصادی و فرهنگی آن نیز توجه شود.»

او افزود: «قصد داریم در برنامه جامع گردشگری ایران، توسعه پایدار گردشگری را برای پایگاه‌های جهانی که به ثبت رسیده‌اند، داشته باشیم تا علاوه بر حفظ آن بتوانیم برای این مجموعه‌ها درآمدزایی کنیم. همچنین برای جوامع محلی که در اطراف این مکان‌های تاریخی وجود دارند از نظر صنایع‌دستی و اقامتگاه‌ها اشتغال‌زایی ایجاد کنیم تا تمام عناصر موجود پوشش داده شود. با انجام این کار الزامات گردشگری را برآورده کرده‌ایم و هم به جنبه فرهنگی و اقتصادی آن توجه شده است.»

سوتکوفسکی تصریح کرد: «در این برنامه جامع به موضوع اطلاع رسانی نیز توجه شده است نه تنها بازیگران داخلی و دولتی بلکه باید بازیگران بین المللی از جاذبه‌های گردشگری بالقوه ایران آگاهی داشته باشند.»

سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران اظهار کرد: «باید در برنامه جامع گردشگری مدیریت ریسک هم در نظر گرفته شود تا بتوانیم موانع بالقوه بعدی را شناسایی کنیم، برگزاری این نشست‌ها می‌تواند کمک کند تا ما بتوانیم تصویر درست و واقعی از ایران در سطح جهان ارائه کنیم.»

مارچلو نوتاریانی مشاور سازمان جهانی گردشگری از دکتر مونسان برای این دیدار تشکر کرد و گفت: «برای تهیه این چهارچوب کمک می‌کنم تا برنامه جامع گردشگری در ایران که بسیار مهم است، اجرایی شود. در این برنامه به دنبال این هستیم تا سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی گرد‌ هم بیایند تا بتوانیم هم چهارچوب اختیارات را تعیین و هم فعالیت‌ها را اجرایی کنیم.»

او افزود: «یکی از اهداف ما این است تا بر روی نیازهای وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به شکل صحیح کار کنیم و دانش کارکنان این وزارتخانه را افزایش دهیم یکی از چالش‌هایی که در زمینه گردشگری وجود دارد به کارگیری افراد با دانش‌های مناسب است تا بتوانند از عهده چالش‌های موجود در این بخش بربیایند. هفته گذشته در نشستی که در سازمان جهانی گردشگری داشتم و بخش آسیایی نیز حضور داشت بر هرگونه حمایت به ویژه فنی که این وزارتخانه در ایران نیاز دارد، تأکید شد. امیدوارم دکتر مونسان در نشست فیتور مادرید اسپانیا حضور داشته باشند.»

نوتاریانی تصریح کرد: «در برنامه مدیریت ریسک باید عوامل طبیعی و اقلیمی نیز در نظر گرفته شود، تا صنعت گردشگری بتواند در وقوع حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله خود را بازیابی کند. سازمان جهانی گردشگری در این زمینه برنامه‌هایی داشته و اجرا کرده است.»

تشکیل تیم مشاوره قوی متشکل از کارشناسان متخصص از بخش‌های دولتی و خصوصی برای تدوین برنامه جامع گردشگری

ولی تیموری معاون گردشگری کشور در ادامه این دیدار گفت: «از روز شنبه ۱۶ آذر به شکل عملیاتی کار تدوین برنامه جامع گردشگری کشور را آغاز کردیم تا کنون این برنامه دو بار در کشور انجام شده یک بار در سال ۱۳۵۴ و یک بار هم در سال ۱۳۸۰ که موفق نبود از آن به بعد هیچ برنامه مدونی برای توسعه گردشگری در یک افق بلندمدت نداشتیم. بعد از حضور در معاونت گردشگری موافقت اجرای این برنامه را از دکتر مونسان گرفتیم و در ملاقات‌هایی که سال گذشته با دبیر سازمان جهانی گردشگری داشتیم این برنامه مطرح و موافقت او نیز اعلام شد تا اینکه در اسفند سال گذشته در حاشیه سفر دکتر مونسان به مادرید به شکل یک توافقنامه کتبی امضا شد از آن تاریخ به بعد رایزنی ها و مشورت‌ها در سطوح مختلف معاونان و دبیر کل دفتر منطقه‌ای یونسکو آغاز شد.»

او افزود: «تیم مشاوره سازمان جهانی گردشگری انتخاب شد و به موازات آن ما نیز یک تیم مشاوره قوی متشکل از کارشناسان متخصص از بخش‌های دولتی و خصوصی تشکیل دادیم. همچنین با توجه به این که بخشی از ظرفیت‌های ما در بخش گردشگری به گردشگری فرهنگی تاریخی مربوط می‌شود  با یونسکو نیز گفت‌وگو کردیم تا به ما کمک کند تا بتوانیم از مشاوره‌های فنی و اعتبارات مالی برای تحقق این برنامه استفاده کنیم.»

تیموری تصریح کرد:‌ «اکنون این پروژه مشترک با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو آغاز شده است. برای تحقق برنامه جامع گردشگری برنامه‌هایی را برای ملاقات‌های مارچلو نوتاریانی مشاور سازمان جهانی گردشگری، سابرینا سالیس هماهنگ کننده امور گردشگری ایران در دفتر منطقه‌ای یونسکو، سوتان سوتکوفسکی سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران با معاون میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی، نمایندگان و دستگاه‌های مرتبط با گردشگری، بخش خصوصی، فعالان گردشگری و دانشگاه‌های حوزه گردشگری در نظر گرفته‌ایم.»

معاون گردشگری کشور اظهار کرد: «همچنین برای شناسایی و معرفی ظرفیت‌های ایران در زمینه گردشگری سلامت، مذهبی، فرهنگی تاریخی برای آنها برنامه سفر به استان‌های قم، اصفهان، گیلان و اردبیل در نظر گرفته شده است. همچنین در ۲۳ آذر نشست جمع بندی این بازدیدها و دیدارها برگزار می‌شود.»

سابرینا سالیس هماهنگ کننده امور گردشگری ایران در دفتر منطقه‌ای یونسکو در ادامه گفت: «در برنامه جامع گردشگری ایران باید به مدیریت ریسک توجه شود، اولویت اصلی یونسکو این است تا یک برنامه کلی اجرا شود و مالکیت و رهبری آن نیز بر عهده مردم ایران باشد. تصویری که من در سفر به ایران داشتم با آنچه که شنیده بودم کاملا متفاوت بود، به این دلیل باید تمام عوامل منطقه‌ای در این مدیریت و برنامه گنجانده شود تا بتوانیم تصویر درستی از ایران ارائه دهیم.»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گردشگری مونسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور پیدا کرد و در جریان جلسه امروز گزارشی از اقدامات انجام شده از این معاونت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه تحول نرم افزاری شهر در تهران برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: سند اصلی تحول نرم افزاری شهر ابلاغ شد و ما براساس آن گام برداشتیم. یکی از موضوعات اصلی ما تغییر سبک زندگی و رسیدن به هویت ایرانی- اسلامی است.

وی با بیان اینکه شکل‌دهی به این هویت و جامعه پردازی در دستور کار ماست، گفت: سعی کردیم در این طرح تلفیقی بین موضوعات ملی و مذهبی داشته باشیم. بهار قرآن و بهار طبیعت به ما اجازه داد سبک زندگی ایرانی- اسلامی را در برنامه های خود بگنجانیم.

توکلی زاده با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، تصریح کرد: پویش روزه اولی‌ها نیز سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

وی به توزیع پنج میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت ها، مساجد و مدارس اشاره کرد و گفت: پویش مهربانی نیز در همین ایام برنامه ریزی و اجرا شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، خاطرنشان کرد: امسال کارناوال ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم.

وی صریح کرد: امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

توکلی زاده با بیان اینکه نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم، یادآور شد: سازمان زیباسازی در ساخت المان ها و نصب بیلبوردها اقدام وسیعی را انجام داد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سعی بر این بود که فضای نوروز و رمضان در کنار یکدیگر حفظ شود، اظهار کرد: در این ۳۰ روز تلاش بر این بود که برنامه های بزرگی در شهر برگزار شود. برگزاری دهکده های ورزشی و جشن رمضان از جمله برنامه هایی بود که با امضای این دوره از مدیریت شهری برگزار شد.

وی ادامه داد: «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

توکلی زاده با بیان اینکه جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه برای افطاری ساده، خیرین همکاری کردند، گفت: سازمان ورزش نیز وارد عمل شد و دهکده های ورزشی به کار گرفته شدند تا مسابقات ورزشی در سطح شهر برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: سعی کردیم ابزار جدید همچون اتاق فرار و دهکده مقاومت را در شهر شهدا به کار بگیریم و با استقبالی که صورت گرفت این دهکده در روز قدس میزبان شهروندان بود. شهر شهدا در مناطق جنوبی شهر و با حضور مادران ۴۰ شهید افتتاح شد و در طول این مدت برنامه ها را در پیش گرفتیم.

توکلی زاده با بیان اینکه در اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، خاطرنشان کرد: جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تأکید کرد: بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

وی افزود: ۱۶ بوستان اقدامات را دنبال کردند و سعی شد برش منطقه ای و محله ای نادیده گرفته نشود. پویش ماه رمضان و بهار طبیعت و بهار قرآن در این ایام در بوستان ها مورد توجه قرار گرفت.

توکلی زاده با بیان اینکه امسال از ابزار نوین برای برگزاری جشنواره آیات ابراهیمی استفاده شد، تصریح کرد: در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه علیرغم تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، گفت: مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

وی ادامه داد: «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

توکلی زاده با اشاره به شعار «تهران دوست داشتنی» برای حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: ایستگاه های راهنما و شماره های ویژه برای تماس گردشگران در نظر گرفته شدند و تهران گردی در ایام تعطیل نشد. تور گردشگری ری بیشترین استقبال را داشت و این چنین جهت دهی به تورها مدنظر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه لایحه گردشگری به شورا تقدیم می‌شود، تصریح کرد: با تصویب این لایحه در شورا سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین به برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس پرداخت و خاطرنشان کرد: میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود. ۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند.

توکلی زاده همچنین تصریح کرد: مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده تنها توسط شهرداری نبود و دستگاه های مختلفی همکاری کردند، یادآور شد: نهادهای مردمی نیز در این ایام در کنار ما بودند.

توکلی زاده در پاسخ به واکنش اعضای شورای شهر تهران با بیان اینکه ما به فضایی نیاز داریم که بتوانیم برنامه های این معاونت را با جزئیات ارائه دهیم، گفت: میزان تحقق احکام برنامه چهارم توسعه سنجش شده و در برنامه دو ساله، معاونت فرهنگی و اجتماعی در تحقق احکام برنامه ۹۰ درصد موفق بوده است.

وی با بیان اینکه باید ببینیم در حوزه فرهنگ چه چیزی در شهر تحویل گرفتیم، تصریح کرد: مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی تعطیل بود و ما شهر را در این شرایط تحویل گرفتیم. تلاش شد دو سال تعطیلی در کرونا را جبران کنیم. ما شهری را تحویل گرفتیم که زیست شبانه در حال ترویج بود. شهری را تحویل گرفتیم که سگ گردانی در آن ترویج یافته بود و آیین های دینی دچار خلل شده بود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه افتخار آنها این بود که یک کنسرت در فضای مجازی برگزار کردند، گفت: سخن اصلی رهبر معظم انقلاب تحول ساختار فرهنگ بود و ما سعی کردیم تمام افراد با تجربه شهر در برگزاری هیئات مذهبی را گردهم آوریم تا ببینیم درخواست ها در این زمینه چگونه محقق می شود.

وی با تأکید بر اینکه ۱۲ قرارگاه را تشکیل دادیم و در این زمینه قائل به ساختار و افزایش بودجه و نیروی انسانی نیستیم، تصریح کرد: ما به امکانات نگاه نکردیم بلکه به بضاعت جبهه انقلاب توجه کردیم. ما ۱۲ قرارگاه تشکیل دادیم و درخواست داریم که ۱۲ جلسه به ما فرصت داده شود تا گزارش اقدامات را ارائه دهیم. نیاز نیست ابتدا بیلبورد نصب کنیم و باید گزارش آن را در شورا ارائه دهیم.

توکلی زاده با بیان اینکه سیاست ها و راهبردها را با ایده پردازی پیوند زدیم، گفت: برنامه های ما بر مبنای شادی، هویت انقلابی و سبک زندگی بود و تلاش کردیم با مناسبت ها این راهبردها را اجرایی کنیم.

در ادامه جلسه امروز شورای شهر تهران و پس از گزارش توکلی‌زاده، اعضای شورای شهر تهران اظهاراتی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228243 برچسب‌ها شهرداری تهران برنامه فرهنگی

دیگر خبرها

  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۴ برگزار می‌شود
  • روستا‌های ایران در فهرست جهانی شدن