Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک عضو نماینده مجلس افغانستان اعلام کرد که در نتیجه آزمایش مادر بمب‌های آمریکا در افغانستان، اهالی این محل به بیماری پوستی حاد از جمله جزام مبتلا شدند. تاریخ انتشار: 23:34 - 17 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۸۱۳

به گزارش خبرگزاری میزان، دو سال قبل نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان بزرگترین بمب غیراتمی به نام «مادر بمب‌ها» را در شهرستان اچین ولایت ننگرهار افغانستان آزمایش کرده و مدعی شدند که این بمب به هدف تخریب مخفیگاه‌های زیرزمینی گروه داعش استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد از گذشت 2 سال از آزمایش این بمب، بسیاری از اهالی این منطقه به بیماری‌های پوستی حاد مبتلا شدند.

«نیلوفر ابراهیمی» عضو مجلس افغانستان در این رابطه گفت: در نتیجه استفاده مادربمب در شهرستان اچین ولایت ننگرهار بیماری پوستی در این شهرستان شیوع یافته است.

به گفته این عضو مجلس، بسیاری از مردمان شهرستان اچین در نتیجه اثرات استفاده از این مادربمب به بیماری پوستی از جمله جزام گرفتار شده‌اند و در وضعیت بدی قرار دارند.

ابراهیمی افزود: همچنین گفته می‌شود حتی زمین شهرستان اچین قابلیت حاصلخیزی را از دست داده و همچنین این بمب اثرات جانبی و منفی بر بارداری در این منطقه گذاشته است.

وی ضمن ابراز نگرانی از اثرات استفاده از این مادربمب حکومت افغانستان را به بی‌تفاوتی در قبال سرنوشت و زندگی شهروندان کشور متهم کرد.

 

بیشتر بخوانید: افزایش صادرات تسلیحات روسیه باوجود تحریم‌های آمریکا در جنگ به بن‌بست رسیده‌ایم ارتش آمریکا در یک ماه بیش از ۱۱۰۰ حمله هوایی در افغانستان انجام داد

این عضو نمایندگان مجلس افغانستان از نمایندگان خواست یک هیات از پارلمان برای بررسی ابعاد این ادعاها و تحقیق در مورد استفاده از بمب در ننگرهار به این منطقه اعزام شود.

این در حالی است که استفاده از مادر بمب در آن زمان نیز با واکنش‌های زیادی در داخل کشور مواجه شد و بسیاری از منتقدان، نیروهای آمریکایی را متهم کردند افغانستان را به عنوان آزمایشگاه سلاح‌های پیشرفته نظامی خود تبدیل کرده است.

/انتهای پیام/

منبع:فارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده طالبان از بالگردهای آمریکا پیام ضعف واشنگتن است

نامزد مجلس سنای آمریکا با اشاره به شکست این کشور در افغانستان اظهار داشت پرواز بالگردهای آمریکا توسط حکومت طالبان پیام ضعف واشنگتن را به جهان مخابره می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «تیم شیهی» نامزد مجلس سنا و عضو پیشین نیروی دریایی آمریکا اظهار داشت حمل سلاح‌ها و پرواز بالگردهای آمریکایی توسط حکومت طالبان، پیام ضعف آمریکا را به سراسر جهان مخابره می‌کند.

وی به فاکس نیوز گفت پس از سقوط حکومت پیشین افغانستان بیش از 7.2 میلیارد دلار سلاح و تجهیزات نظامی آمریکا در این کشور جا مانده است.

شیهی افزود نشست استماعی کمیته روابط خارجی مجلس نمایند‌گان آمریکا نشان داد هیچ پاسخگویی درباره خروج «بسیار ضعیف» نیروهای آمریکایی از افغانستان وجود ندارد.

نامزد سنای آمریکا تصریح کرد چگونگی خروج و نحوه نشست استماعی مجلس نمایندگان به خوبی پیامی از شکست آمریکا به جهان را مخابره کرد.

ادعای پنتاگون: 7 میلیارد دلار تجهیزات آمریکا در افغانستان باقی مانده استلاوروف: آمریکا در افغانستان با تروریسم مبارزه نکردسفیر سابق آمریکا در افغانستان: واشنگتن ابزار فشار لازم بر طالبان را از دست داده است

«مارک میلی» رئیس پیشین ستاد ارتش و «کنت مکنزی» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا که بر خروج آشفته آمریکا در سال 2021 میلادی از افغانستان نظارت داشتند در برابر کنگره این کشور شهادت دادند.

قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در آمریکا، «جو بایدن» را مسئول خروج فاجعه‌بار از افغانستان شناختند و دموکرات‌ها نیز دولت ترمپ را به‌خاطر توافق با طالبان در دوحه مقصر عنوان کردند.

 کمیته مطالعات جمهوریخواهان آمریکا نیز ماه گذشته اظهار داشت تصمیم بایدن برای خروج از افغانستان دشمنان آمریکا را جسورتر و آمریکا را ضعیف‌تر کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تمام دستاورد‌های کشور با محوریت مردم بوده است
  • سقز چیست و چه خواصی دارد؟
  • چرا بجای درمان های گران قیمت از سقز استفاده نکنیم؟
  • چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟
  • محو فلج اطفال در افغانستان
  • آمریکا: مبارزه با گروه‌های تروریستی به نفع حکومت طالبان است
  • استفاده طالبان از بالگردهای آمریکا پیام ضعف واشنگتن است
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • آلودگی آب‌های سطحی در مناطق سیل زده، عامل بروز بیماری‌های پوستی/ کودکان تن به آب نزنند
  • آلودگی آب‌های سطحی عامل بروز بیماری‌های پوستی/ کودکان تن به آب نزنند