Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فاصله حدود 260 روز تا آغاز بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو، نمایندگان کشورمان موفق به کسب 39 سهمیه انفرادی و 3 سهمیه تیمی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو در حالی از حدود 260 روز دیگر به میزبانی توکیو در ژاپن آغاز می‌شود که کاروان ورزشی ایران به عنوان یکی از کشورهایی که همواره با نفراتی پرتعداد و البته کاروانی با کیفیت گام به میدان گذاشته، در این دوره هم با پتانسیل حداکثری حضور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاروان کشورمان در دوره قبلی در سال 2016 با حضور 111 ورزشکار در 12 رشته ورزشی موفق به کسب 8 طلا، 9 نقره و 7 برنز شد و در رده پانزدهم قرار گرفت.

در این دوره هم مسئولان کمیته ملی پارالمپیک ایران در تلاش هستند تا کاروانی کیفی را عازم بازی‌های 2020 توکیو کنند به طوری‌که حتی نیم‌نگاهی هم به کسب رتبه دهمی دارند. در همین مسیر تعدادی از رویدادهای گزینشی برخی رشته‌ها به پایان رسیده به‌طوری‌که نمایندگان کشورمان تا به اینجا موفق به کسب 39 سهمیه انفرادی و 3 سهمیه تیمی شده‌اند. مسابقات گزینشی تعداد کمی از رشته‌ها هم باقی مانده است.

آخرین سهمیه‌های بدست آمده مربوط به رشته دوومیدانی به عنوان مدال‌آورترین رشته کاروان ایران است. بعد از مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان به میزبانی امارات، ملی‌پوشان ایران توانستند 11 مدال رنگارنگ و 13 سهمیه کسب کنند. در بخش تیمی هم بسکتبال با ویلچر با کسب عنوان سومی مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه موفق به کسب جواز حضور در باز‌ی‌های پارالمپیک 2020 توکیو شد. البته تیم ملی گلبال نابینایان و کم‌بینایان کشورمان نیز در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا باید به مصاف ژاپن برود که در این مسابقات هم تنها کشور قهرمان مجوز حضور در توکیو 2020 را خواهد گرفت که بر اساس شواهد چین شانس بیشتری دارد.

 

کار کسب سهمیه در رشته‌هایی مانند پاراوزنه‌برداری، جودو، پاراتیراندازی، پاراتکواندو، پاراتیراندازی با کمان، والیبال نشسته مردان، بسکتبال با ویلچر مردان و فوتبال پنج نفره (نابینایان) به پایان رسیده، اما همچنان در رشته‌هایی مانند پارادوومیدانی، والیبال نشسته بانوان و پاراشنا رقابت ادامه دارد. البته در پاراتنیس روی میز و پارادوچرخه‌سواری هم اعزامی نخواهیم داشت.

* سهمیه‌های کسب شده توسط نمایندگان کشورمان به تفکیک رشته‌ها به شرح زیر است:

* پارادوومیدانی: 12 سهمیه در بخش مردان و یک سهمیه در بخش بانوان
* پاراوزنه‌برداری: 8 سهمیه در بخش مردان
* پاراتیراندازی: 2 سهمیه در بخش مردان و 3 سهمیه در بخش بانوان (مجموع 5 سهمیه)
* پاراتیراندازی با کمان: 4 سهمیه در بخش مردان و 4 سهمیه در بخش بانوان (مجموع 8 سهمیه)
* جودو: 2 سهمیه در بخش مردان
* پاراتکواندو: 2 سهمیه در بخش مردان
* والیبال نشسته مردان: یک سهمیه تیمی (12 بازیکن)
* فوتبال پنج نفره مردان (نابینایان): یک سهمیه تیمی (10 بازیکن)
* بسکتبال با ویلچر: یک سهمیه تیمی (12 بازیکن)
* پاراکانو: یک سهمیه در بخش بانوان (بهروزی راد)

* نکته:

در رشته‌هایی مانند پاراتیراندازی و پاراتیراندازی با کمان مراحل کسب سهمیه به اتمام رسیده، اما اعزام نفرات بر اساس سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک صورت خواهد گرفت.

البته در این دوره کاروان ورزشی ایران برخلاف دوره قبل برنامه‌ای برای اعزام در رشته‌های پاراتنیس روی میز و پارادوچرخه‌سواری ندارد؛ در رشته پاراشنا تکلیف تا یک ماه دیگر مشخص و نهایی می‌شود، اما در این رشته هم اعزام براساس سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک صورت می‌گیرد.

یکی دیگر از رشته‌هایی که همچنان شانس کسب سهمیه دارند، والیبال نشسته بانوان است. آخرین مرحله از مسابقات این رشته در بخش مردان در آمریکا و در بخش بانوان چهارم اسفندماه به میزبانی کانادا برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه 7 تیم از 8 تیم ممکن در بازی‌های پارالمپیک توکیو در مراحل قبل مشخص شده‌اند در این مراحل تنها تیم قهرمان مجوز حضور در توکیو 2020 را کسب خواهد کرد.

از طرفی با توجه به شرایط موجود کشور و از سویی تخصیص تنها یک سهمیه، اعزام این رشته بر اساس سیاست‌های فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک خواهد بود.

مسئولان کاروان ایران پیش‌بینی کسب 103 سهمیه را کرده‌اند که تاکنون بخش عمده‌ای از آن (73 سهمیه: 39 سهمیه انفرادی و 3 سهمیه تیمی) محقق شده است.

هادی رضایی، دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک، در این خصوص به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: تا حدود زیادی پیش‌بینی‌های ما محقق شده است و البته امکان کسب سهمیه‌های بیشتر هم داریم، اما اصرار داریم بر مبنای کیفی نفرات را اعزام کنیم. سیاست‌های ما تغییری نکرده؛ کسب سهمیه ملاکی برای اعزام نیست و بر اساس سیاست‌های کمیته ملی پارالمپیک نفرات کاروان انتخاب و اعزام خواهند شد.

به گزارش فارس، ایران در پارالمپیک 2016 ریو با 111 ورزشکار در 12 رشته ورزشی شرکت کرد که در رده بندی کسب مدال‌ پس از کانادا با کسب 8 مدال طلا، 9 نقره، 7 برنز و در مجموع با کسب 24 مدال در جایگاه پانزدهم ایستاد و ازبکستان با کسب 8 مدال طلا، 6 نقره، 17 برنز و در مجموع با کسب 31 مدال پس از ایران در رتبه شانزدهم جای گرفت.

پیش از این ایران در چهاردهمین دوره از بازی‌های پارالمپیک 2012 لندن با 79 ورزشکار در 13 رشته ورزشی توانسته بود با کسب 10 مدال طلا، 7 نقره، 7 برنز و در مجموع 24 گردن آویز پس از کشور هلند با 10 مدال طلا، 10 نقره، 19 برنز و در مجموع 39 مدال در رتبه و جایگاه یازدهم مدال‌آوران جهان بایستد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: سهمیه ایران پارالمپیک ژاپن هادی رضایی بسکتبال با ویلچر پاراتکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ویژه برای دو ستاره تیم ملی والیبال نشسته

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین مرحله اردوی تیم ملی والیبال نشسته برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس در حالی در جریان است که مرتضی مهرزاد و رمضان صالحی دو ستاره مصدوم این تیم نیز در ترکیب اردونشینان حضور دارند.

این دو بازیکن در نیمه دوم سال گذشته به دلیل مصدومیت از تمرینات تیم ملی دور بودند. مرتضی مهرزاد با مصدومیت قدیمی از ناحیه کتف مواجه بود که سال گذشته حضور در بازی های پاراآسیایی و مسابقات باشگاه های جهان، آن را تشدید کرد طوریکه ابتدا جراحی برای او تجویز شد اما در ادامه اینگونه پیشنهاد شد که با فیزیوتراپی روند درمان را دنبال کند. رمضان صالحی لیبروی با سابقه تیم ملی هم بعد از بازی های پاراآسیایی و تکرار قهرمانی با تیم ملی والیبال نشسته، به خاطر آسیب دیدگی تحت جراحی کتف قرار گرفت و این موضوع او را از تیم دور کرد.

با این اوصاف و با وجود عدم شرایط برای حضور در جمع اردونشینان، نام مهرزاد و صالحی در ترکیب اردونشینان قرار می گرفت فقط به این دلیل برخورداری از مزایای تیم ملی و حفظ جایگاه ملی؛ برای نخستین اردوی تیم ملی والیبال نشسته در سال جاری هم این دو بازیکن به اردو دعوت شدند. در این رابطه هادی رضایی سرمربی تیم ملی بازگشت مرتضی مهرزاد به تمرینات را قطعی عنوان کرد اما در مورد رمضان صالحی تصمیم گیری را منوط به وضعیت او در تمرینات عنوان کردند.

با این شرایط و با حضور این دو بازیکن، اردوی تیم ملی تا به امروز پیگیری شده است اما قرار است از آنها تست های پزشکی و ورزشی ویژه ای گرفته شود و نتیجه آن وضعیت شان برای اردوی آینده مشخص کند.

هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته در گفت و گو با خبرنگار مهر در این زمینه گفت: هر ۱۶ نفری که به اردو دعوت کرده بودیم، در تمرینات شرکت دارند. این مرحله اردو که از ۲۹ فروردین آغاز شد تا ۷ اردیبهشت ادامه دارد. همه اردونشنیان در تمرینات شرکت دارند حتی مرتضی مهرزاد و رمضان صالحی؛ در مورد این دو بازیکن البته هنوز اطمینان نهایی و لازم برای ورود به تمرینات سخت حاصل نشده است.

وی در این زمینه ادامه داد: هر دو بازیکن در تمرینات هستند اما هنوز بهبودی کامل در مورد آنها حاصل نشده است. البته مهرزاد دست به توپ شده است و صالحی هم آخرین مراحل درمان و معالجه را سپری می کند. با این اوصاف برای اردوی آینده و اطلاع کامل از وضعیت آنها، یک برنامه تست گیری را برای شان داریم.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته تاکید کرد: مرتضی مهرزاد و رمضان صالحی به مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک معرفی شده اند تا از آنها تست های ویژه پزشکی و ورزشی گرفته شود. نتیجه این تست ها تعیین کننده وضعیت واقعی آنها برای شروع تمرینات سخت است. در واقع نتیجه این تست ها مبنای تصمیم گیری ما در مورد آنها برای اردوی آینده است.

رضایی در ادامه در مورد شرایط پیگیری اردوی تیم ملی والیبال نشسته و آمادگی اردونشینان این تیم گفت: حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد آمادگی در بازیکنان حاصل شده و این خوب است. نمی خواهیم در این مقطع آنها به صد در صد آمادگی برسند. بازیکنان باید برای شهریور در اوج آمادگی باشند و تا آن زمان بر اساس برنامه های پیش بینی شده، زمان لازم را در اختیار داریم.

وی در این زمینه افزود: از نظر تکنیکی بازیکنان در وضعیت ایده آل قرار دارند، از نظر بدنی هم کارهای بدنسازی در حال پیگیری است تا به مرور آمادگی موردنظر ایجاد شود. باید به مرور به اوج آمادگی برسیم. روندی که در حال طی کردن آن هستیم، ایده آل است.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته با بیان اینکه از ۲۰ اردیبهشت دور جدید تمرینات این تیم آغاز می شود، گفت: تا زمان اعزام به پاریس تقریبا هر ۱۵ روز یک هفته اردو خواهیم داشت. برنامه آماده سازی ما با لحاظ کردن دیدارهای تدارکاتی که باید داشته باشیم، آماده است و بر اساس آن پیش می رویم.

رضایی همچنین در مورد ریزش اردونشینان و اینکه از کدام این مرحله برای رسیدن به ترکیب اصلی آغاز می شود، گفت: برای اردوی آینده احتمالا یک نفر را حذف می کنیم و اردو را با ۱۵ بازیکن آغاز می کنیم. از آنجا که وضعیت مهرزاد و صالحی مشخص نیست باید در این زمینه هم تدریجی پیش برویم.

کد خبر 6085677 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • اعلام لیست ۳۰ نفره تیم ملی والیبال ایران؛ موسوی و غفور از لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ جاماندند
  • لیست ۳۰ نفره والیبال ایران در لیگ ملت‌ها؛ موسوی و غفور قید تیم ملی را زدند
  • اعزام شمشیربازان ایران به رقابت‌های زون آسیا و انتخابی المپیک 
  • اسامی تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌ها
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • برنامه ویژه برای دو ستاره تیم ملی والیبال نشسته
  • پاداش تاریخی برای بلندقامتان ایران در صورت کسب سهمیه المپیک
  • بین فوتبال و رشته‌های ورزشی تبعیض زیاد است