Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد قربانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احزاب سیاسی نقش بسیار مهمی در افزایش مشارکت مردم در انتخابات دارند و باید کارکردگرا باشند و جایگاه اصلی خود را در جامعه پیدا کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۷ حزب سیاسی و تشکل مردم نهاد اصلاح طلب و اصول گرا در گناباد ادامه داد: این بخشها باید برای بسترسازی حضور گسترده مردم در انتخابات آینده برنامه هدفمند داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار گناباد گفت: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گناباد تاکنون به نحو مطلوب در فضاسازی تبیین مشارکت مردم در انتخابات موفق عمل نکرده اند لذا باید در آستانه انتخابات با برگزاری مناظره ها و گفت و گوهای سیاسی به نقش خود در فرهنگ سازی و مشارکت گسترده مردم در انتخابات بیشتر عمل کنند.

قربانی از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی خواست که از تخریب سایر رقبا و بزرگنمایی غیر واقعی مشکلات و طرح موارد غیر واقعی که تنها برای افزایش کسب رای مطرح می شود بپرهیزند.

وی تاکید کرد: از جمله کارکردهای فعالیتهای سازنده و غیر مخرب نامزدهای  انتخابات افزایش مشارکت مردم در انتخابات است و باید از همه ظرفیت‌های موجود برای تبیین اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تلاش کرد.

رییس مرکز حوزه انتخابیه گناباد و بجستان گفت: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه با ۳۰ درصد افزایش نسبت به انتخابات مشابه دوره قبل به ۲۸ نفر افزایش یافت.

قربانی افزود: ۲۴ نفر از ثبت نام کنندگان دارای گرایش سیاسی اصول گرا و یا مستقل و چهار نفر اصلاح طلب هستند.

وی ادامه داد: از مجموع ثبت نام کنندگان در این دوره  ۲۶ نفر مرد و بقیه زن هستند. 

رییس مرکز حوزه انتخابیه گناباد و بجستان گفت: هشت نفر از این افراد ایثارگر و از خانواده معظم شهدا، ۶ نفر روحانی و دارای مدرک حوزوی، چهار نفر داری مدرک دکتری، ۲۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، سه نفر استاد و عضو هیات علمی دانشگاه هستند و یک نفر پزشک است.

۱۸  نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان استان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.

حوزه انتخابیه گناباد و بجستان دارای یک نماینده در مجلس شورای اسلامی است.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری دوم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

شهرستان‌ ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی فرمانداری گناباد مشارکت سیاسی احزاب سیاسی دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی فرمانداری گناباد مشارکت سیاسی احزاب سیاسی دانشگاه ها انتخابات مجلس شورای اسلامی فرمانداری گناباد مشارکت سیاسی احزاب سیاسی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۱۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه هم میهن نوشت:

در مجلس یازدهم از ۱۹ نماینده استان آذربایجان شرقی، ۱۰ نفر از جریان‌های مستقل و اصلاح‌طلب (۲ اصلاح‌طلب و ۸ مستقل) و ۹ نفر از جریان اصولگرا به مجلس رفتند و در مجلس دوازدهم از ۱۳ نماینده منتخب مرحله اول  ۱۰ نفر از جریان‌های مستقل و اصلاح‌طلب که برخی از آنها از منتقدان سرسخت دولت هستند رای آوردند.

بیت‌الله عبداللهی حوزه انتخابیه اهر و هریس، غلامرضا نوری‌قزلجه، بستان‌آباد، محمد باقری‌بناب، مجید نصیرپور، سراب، رضا علیزاده، ورزقان، فرامرز شهسواری، هشترود و چاراویماق، مریم عبداللهی، میانه، زهرا خدادادی، ملکان و لیلان، سیدفرید موسوی، مراغه و عجب‌شیر، مسعود پزشکیان، تبریز، آذرشهر و اسکو، عزت‌الله حبیب‌زاده، مرند و جلفا از اصلاح طلبان و ۳ نفر (بهنام رضوانی کلیبر، خداآفرین و هوراند، روح‌الله متفکرآزاد، تبریز، آذرشهر و اسکو و رضا علیزاده، ورزقان) از جریان اصولگرا به مجلس رفتند.

تکلیف ۱۳ نماینده این استان در دور اول انتخابات مشخص شد و ۶ نماینده دیگر در دور دوم تعیین‌تکلیف خواهند شد. در انتخابات این دوره، رکورد کاهش مشارکت در این استان ثبت شد و از کمترین میزان مشارکت در دور اول و یازدهم که ۴۳ درصد بود نیز عبور کرد.

رفتار انتخاباتی مردم این استان تا پیش از این نشان می‌داد که در کنار انتخاب قومیتی، توجه به گرایش سیاسی و عملکرد کاندیداها نیز مورد توجه مردم بود و به‌ویژه در شهر تبریز، انتخاب مردم سیاسی‌تر بود؛ انتخابی که علاوه بر مردان، در جمعیت زنان این استان نیز رفتارهای سیاسی‌تری را در بر می‌گرفته است.

در روستاهای این استان نیز تاثیر عوامل سیاسی کمتر از عوامل قومیتی نبوده است.

براساس اظهارات فعالان سیاسی در این استان بسیاری از کاندیداها ترجیح دادند که به‌صورت مستقل و به دور از دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا در انتخابات شرکت کنند و پایگاه رای خود را با جریان حزبی از دست ندهند؛ هرچند که چهره‌های شاخص اصلاح‌طلبی همچون فرید موسوی و مسعود پزشکیان توانستند به مجلس راه یابند.

گویی در این استان نباید انتخاب افراد میانه‌رو را به گرایش مردم به یک جریان سیاسی خاص نسبت داد و آنها اینگونه ترجیح دادند که سیاست را در کنار عملکرد و کیفیت تحلیل و ارزیابی کنند. شاید به همین دلیل است که با وجود ناکامی اصلاح‌طلبان در دریافت تایید صلاحیت از سوی شوراهای نظارت و اجرایی و فضای باز موجود برای فعالیت اصولگراها، این مستقلین و تا حدودی اصلاح‌طلبان هستند که پیروز انتخابات در این استان می‌شوند.

۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895715

دیگر خبرها

  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • راه اندازی پویش های انتخاباتی در کرج
  • صدور اعتبارنامه ۱۴ نماینده منتخب تهران در مجلس
  • ببینید | قدردانی بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس از برنامه‌های نوروزی، قرآنی و انتخاباتی صداوسیما
  • اعلام زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • عملیات وعده صادق معادلات سیاسی و نظامی را تغییر داد
  • نقوی حسینی: «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند!
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند