Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@20:10:49 GMT

گرایش به معنویت فرهنگ نیکوکاری را تقویت می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۲۵۳۱

گرایش به معنویت فرهنگ نیکوکاری را تقویت می‌کند

گروه اجتماعی- مدیر دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اردبیل گفت: گرایش به معنویت، روحیه و فرهنگ نیکوکاری و انفاق را در جامعه تقویت خواهد کرد که در قرآن مجید، احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) نیز بارها بر رسیدگی به امور نیازمندان سفارش شده و این یک تکلیف الهی است.

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام ناصر نصیری، مدیر دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اردبیل، عصر امروز، 17 آذرماه در نشست تخصصی با ائمه جماعات کمیته امداد استان اردبیل، اظهار کرد: ترویج فرهنگ «احسان و انفاق» در بین آحاد مختلف به نفع مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر است که همواره باید مد نظر قرار داشته و گام‌های موثری در این عرصه برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: گرایش به معنویت، روحیه «احسان و انفاق» را در جامعه افزایش خواهد داد که در قرآن مجید، احادیث و روایات ائمه اطهار(ع)، نیز بارها بر رسیدگی به امور نیازمندان سفارش شده و این یک تکلیف الهی است.

حجت‌الاسلام نصیری با بیان اینکه انتظار خاصی است که رسالت عظیم گرایش به معنویت را به نحو احسن انجام دهیم، افزود: با حضور معنویت، علاوه بر گسترش فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز خواهیم بود.

مدیر دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اردبیل گفت: اگر گرایش به معنویت به خوبی تبیین شود بسیاری از مشکلات جامعه برطرف خواهد شد؛ در بحث مشارکت همگانی برای پرداخت صدقه، زکات، کمک به ایتام و نیازمندان همواره باید مد نظر قرار داشته باشد و آحاد مختلف مردم به این امر تشویق شوند.

وی با بیان اینکه خدمت به محرومان از بالاترین عبادت‌ها است، افزود: نیکویی موجب بهترین شدن در جامعه می‌شود که بر همه واجب است با پیروی از فرامین اهل بیت(ع) در این مسیر گام برداریم.

حجت‌الاسلام نصیری ادامه داد: کمیته امداد استان اردبیل با اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب تلاش بسیاری را برای ارتقای سطح فکری و فرهنگی خانوار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر به کار گرفته است که ترویج نماز در بین نوجوانان و جوانان تحت حمایت از جمله بارزترین فعالیت‌های این نهاد در عرصه خدمت‌رسانی به محرومان جامعه است.

نقش تاثیرگذار ائمه جماعات در ترویج فرهنگ انفاق

حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل نیز در این نشست با اعلام اینکه هم‌اکنون ۳۸ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد هستند، گفت: تمامی خدمات کمیته امداد استان اردبیل دارای پیوست فرهنگی است که این امر نقش بسزایی در توانمندسازی خانوار تحت حمایت داشته است.

وی تصریح کرد: ائمه جماعات نقش بسزایی در ترویج فرهنگ احسان و انفاق در جامعه ایفا می‌کنند و همکاری هر چه بیشتر در پیشبرد اقدامات فرهنگی کمیته امداد موثر خواهد بود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: خانوار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر استان اردبیل همواره نیازمند یاری‌رسانی نیکوکاران هستند که در این عرصه با گسترش و نهادینه‌شدن احسان و نیکوکاری در بین آحاد مختلف مردم می‌توانیم شاهد کاهش مشکلات و مسائل زندگی آنها باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن انفاق احسان معنویت نیازمندان ائمه جماعات روایات احادیث اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ تقی لو گفت: با اجرای طرح نفس ۴۳۳ نوزاد متولد شدند که موفقیت ۹۸ درصدی را به همراه داشته و این به دلیل برنامه ریزی خوب، منسجم و همکاری‌های بین بخشی بوده است.

وی به کسب رتبه یک کشوری زنجان در اجرای طرح نفس طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: در حال حاضر طرح نفس یکی از طرح‌های موفق در کشور بوده و استان زنجان نیز در این زمینه پیشگام است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان زنجان ادامه داد: با اجرای این طرح بیش از ۲۵ درصد مادران شناسایی شده، تحت حمایت مالی و معیشتی قرار گرفتند و حدود ۷۵ درصد مادران هم با مشاوره و دریافت آموزش‌های لازم از تصمیم خود مبنی بر سقط جنین منصرف شدند.

تقی لو گفت: با اقدامات انجام گرفته مرکز نیکوکاری طرح تخصصی نفس استان با هدف حمایت از مادرانی که به دلیل نیازمندی‌های آموزشی، تشخیصی و درمانی، پزشکی و معیشتی، قصد سقط جنین سالم خود را دارند آغاز به کار کرده و زمینه مشارکت همگان در این امر مهم و خداپسندانه فراهم شده است.

وی افزود: بر این اساس عموم مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به نام موسسه نیکوکاری مرکز نفس استان به شماره حساب ۸۸۱۳۵۳۴۴۳ نزد بانک ملی ایران - شعبه امداد ولایت واریز کنند.

به گفته مسئول بسیج جامعه پزشکی استان متولی اجرای طرح نفس کشور سازمان بسیج جامعه پزشکی است که این کار نیز در استان‌ها توسط همین حوزه انجام می‌گیرد و دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب تفاهم نامه همکاری می‌کنند.

اجرای طرح نفس از مرداد سال ۱۴۰۱ در استان زنجان آغاز شد.

دیگر خبرها

  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • ۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند