Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها، ماده ۸ این لایحه را به تصویب رساندند.

براساس این مصوبه، ماده ۱۵ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی با اصلاحات و الحاقات بعدی و تبصره ۲ آن به شرح زیر اصلاح می شود و یک تبصره به عنوان تبصره ۳ به آن الحاق می گردد:

ماده ۱۵- شهرداری ها می توانند به منظور استفاده صحیح از عرض مجاز شهری با تعیین توقفگاه حاشیه معابر مجاز با هماهنگی پلیس راهور، از ابزارهای لازم از قبیل ایست سنج و یا کارت پارک استفاده کرده و مبلغ مناسبی که میزان و محدوده زمانی آن توسط شوراهای اسلامی شهر تعیین می شود، از شهروندان اخذ و صرف توسعه حمل و نقل عمومی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقف بدون مجوز به منزله ارتکاب تخلف توقف ممنوع است.

مطابق با تبصره ۲ اشخاص حقیقی و حقوقی موظفند نسبت به ثبت بارنامه و پرداخت هزینه صدور آن به میزان ۲۰ هزار ریال اقدام کند. صد درصد درآمد فوق به حساب شهرداری محل واریز می گردد تا صرف توسعه حمل و نقل عمومی و زیرساخت های شهری شود.

مبلغ مذکور هر سه سال یکبار به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیئت وزیران قابل اصلاح است. وزارت کشور (سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور) موظف است نسبت به راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات بارنامه ظرف مدت ۶ ماه اقدام کند.

براساس تبصره ۳ شوراهای اسلامی کلان شهرها می توانند در چارچوب ضوابط شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور و با رعایت مصوبات شورای ترافیک استانها، (در تهران شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران)، نسبت به وضع عوارض صدور مجوز ورود به محدوده های طرح ترافیک و زوج و فرد مطابق با قوانین مربوطه اقدام کنند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری موافق تلفیق منوریل و خط ۲ مترو قم است

تین نیوز

شهردار قم با بیان اینکه با تلفیق مونوریل و خط ۲ مترو موافق هستیم، گفت: مونوریل در صورتی می تواند برای قم کارآمد باشد که طول خط آن افزایش یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار،  سید مرتضی سقائیان نژاد در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم بیان داشت: هرگونه تصمیم گیری در خصوص ادامه طرح مونوریل نیازمند بررسی و حل مسائل و مشکلات قراردادی و حقوقی آن است.

وی ادامه داد: بدون حل مشکلات حقوقی این طرح، شهرداری قم در آینده درگیر مسایل جانبی آن در نهادهای نظارتی خواهد شد.

شهردار قم با اشاره به عدم تعیین تکلیف نهایی مونوریل در شورای عالی فنی کشور، اظهار کرد: باتوجه به تعداد اندک واگن های مونوریل، ثبت سفارش و خرید آن همراه با چالش های جدی است.

وی با بیان اینکه با تلفیق مونوریل و خط ۲ مترو موافق هستیم، گفت: مونوریل در صورتی می تواند برای قم کارآمد باشد که طول خط آن افزایش یابد.

ادامه مونوریل می تواند زمینه های جذابیت و رونق مسافرپذیری آن را افزایش دهد

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه گفت: پروژه مونوریل ۹ سال است متوقف است و تبعات اجتماعی زیادی در سطوح مختلف به دنبال داشته است.

سید محمد حسین دهناد با بیان اینکه ارزش کنونی این طرح افزودن بر چهار هزار میلیارد تومان است، گفت: نحوه عبور از مقابل حرم مطهر حضرت معصومه(س) مهمترین عامل توقف این طرح در زمان اجرای آن بود هرچند این پروژه با سه چالش مهم، تقاضای سفر، تامین واگن و تامین منابع مالی دست و پنجه نرم می کند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به حل چالش های اجرای مونوریل گفت: طی مذاکرات انجام شده امکان خرید و تأمین ۲۰ واگن انجام شده و دولت نیز نسبت به تامین مالی آن نظر مساعد دارد و امکان توسعه طول خط مونوریل برای جذب مسافر نیز در مجموع فراهم است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: طبق قوانین علمی در کنار این مسیر می توان جذابیت سفر را با صدور پروانه های مختلف برای کاربری متعدد ایجاد کرد که قدم اول در این مسیر می تواند احداث پاکسوار و اتصال آن به خطوط مترو و تاکسیرانی بر اساس حمل نقل انبوه بر، باشد.

دهناد با تاکید بر اینکه ادامه مونوریل می تواند زمینه های جذابیت و رونق مسافرپذیری آن را افزایش دهد، گفت: ادامه این طرح تا پردیسان و در نهایت تا فرودگاه قم از سناریوهایی است که قابلیت اجرا دارد و مونوریل را به یک شبکه انبوه بر و با صرفه تبدیل می کند.

وی همچنین با اشاره به نظر مشاور طرح مونوریل قم، بیان داشت: استنادات و رفرنس های مشاور غیر علمی و قابل خدشه است و بسیاری از مستندات بیان شده در آن مبتنی به طرح تفصیلی گذشته قم است که با وضعیت کنونی این شهر تفاوت اساسی دارد که نمی تواند منبع و مرجع تصمیم گیری برای شورای اسلامی شهر قم باشد.

دهناد با تاکید بر فراهم بودن زمینه های لازم جهت تعریف کاربری های تجاری و گردشگری در طول ۱۰ کیلومتر از خط مونوریل منتهی به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه، ابراز کرد: برای تامین مالی این طرح نیز می توان در چند گام تعریف شده و عملیاتی منابع آن را با همکاری مشترک مدیریت شهری و مجموعه دولت، تأمین کرد.

اجرای طرح مونوریل قم از سال ۱۳۸۹ در بستر رودخانه قمرود شهر قم آغاز شد که مرحله نخست این طرح از پارک سوار شمالی تا مصلای قدس است.

در طول مسیر ۶.۸ کیلومتری مرحله نخست طرح مونوریل قم، هشت ایستگاه از جمله ایستگاه پایانه، فرهنگیان، امام موسی صدر، پل رضوی، پل شهید رجایی، شهید مطهری، حرم مطهر و مصلا در نظر گرفته شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • ۲۵ درصد تخفیف پرداخت عوارض شهرداری قم تا پایان تیرماه
  • مجوز احداث ۲ باب هتل در تبریز صادر شد
  • تاکسی داران همدانی در انتظار تحقق وعده شهرداری
  • ضریب دادن به پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری یک ضرورت است
  • افزایش جای پارک موتورسیکلت در اطراف حرم حضرت معصومه (س)
  • تصویب لایحه تخفیف عوارض ۳۲ درصدی شهرداری به شهروندان شیرازی
  • شهرداری موافق تلفیق منوریل و خط ۲ مترو قم است
  • از تاکسی‌ها برقی تا ساخت تقاطع‌های غیر همسطح در نشت شورا
  • انتقاد عضو شورای شهر از عدم ساخت ورزشگاه‌های جدید در پایتخت