Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: ‌آژانس‌ها، تره‌بار، قصابان و مرغ‌فروشان ‌بیشترین گزارش‌های تخلف را داشته و عمده تخلفات آن‌ها شامل عدم درج قیمت، گران‌فروشی، عدم صدور برگ خرید و عدم ارائه صورت‌حساب است. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

نعمت‌الله بیرانوندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با اشاره به فعالیت‌های اداره کل تعزیرات حکومتی پس از اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین اظهار داشت: کارکنان تعزیرات حکومتی خوزستان با وجوداینکه وظیفه ذاتی آنان رسیدگی به گزارش‌های ارسالی از سودی دیگر دستگاه‌های ناظر است اما درگشت‌های مشترک با دستگاه‌های ناظر شرکت کرده و با متخلفین برخورد قاطع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معاونان و رؤسای ادارات تعزیرات حکومتی علاوه بر حضور منظم در جلسات تنظیم بازار مرکز استان و شهرستان‌ها در ستاد پایش سامانه‌های حمل‌ونقل شهری به ریاست معاون استاندار و کمیته نظارت بر مایحتاج عمومی شهروندان به ریاست دادستان یا معاون دادستان حضور یافته و همچنین از آغاز طرح ادارات ما علاوه بر ساعت خدمتی از ساعت 15 تا 20 نیز در محل حضور داشته تا ضمن همراهی دستگاه‌های ناظر درگشت‌ها به گزارش‌های و پرونده‌های رسیده رسیدگی کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان ادامه داد: از ابتدای طرح، علاوه بر حضور منظم و مرتب در رسانه استانی و همچنین جلسات مختلف از جمله جلسه تنظیم بازار و اجلاس رؤسای اتحادیه‌های اهواز با رؤسای اتحادیه‌های مؤثر ازجمله تاکسی‌سرویس‌ها، قصابان، مرغ‌فروشان، نانوایان و خواروبارفروشان نشست‌های مختلفی داشته و خواسته شد تا از ظرفیت‌های موجود در اتحادیه‌ها استفاده و به متخلفان ابتدا تذکر و سپس از ظرفیت‌های برخورد قانونی استفاده شود.

بیرانوندی به گزارش‌های دستگاه‌های ناظر اشاره کرد و گفت: از ابتدای آغاز طرح سهمیه‌بندی بنزین تاکنون توسط دستگاه‌های ناظر نزدیک به 100 گزارش در سیستم تعزیرات حکومتی به ثبت رسیده که به عمده آنان رسیدگی شده و در مرحله اجرای حکم هستند.

افزایش قیمت‌ها واقعیت امروز بازار کرمان؛ مردم نسبت به ستاد تنظیم بازار ‌اعتماد ندارندروایت خبرنگار تسنیم از وضعیت بازار کرج / دلالان برای افزایش قیمت‌ها دست به کار شدند + فیلمافزایش قیمت بنزین چه تاثیری بر بازار مسکن تاثیر دارد؟

وی ادامه داد: در گزارش‌های رسیده صنوف آژانس‌ها، تره‌بار، قصابان و مرغ‌فروشان به ترتیب بیشترین گزارش‌های را داشته و عمده تخلفات نیز شامل عدم درج قیمت، گران‌فروشی، عدم صدور برگ خرید و عدم ارائه صورت‌حساب است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان همچنین با بررسی پرونده‌های واصله، استفاده از مطالب متهمان و اصحاب پرونده‌ها به همراه نتایجی که کارکنان مرتبط با رسیدگی به دست آورده‌اند، آسیب‌شناسی لازم از وضعیت بازار صورت گرفته و پیشنهاد‌های این اداره کل در جهت رفع مشکلات مستمر به ستاد تنظیم بازار استان ارائه می‌شود.

بیرانوند تأکید کرد: روند انجام وظایف خاص و فوق‌العاده ویژه این ایام در تعزیرات حکومتی استان تا آرامش کامل بازار استمرار خواهد داشت.

وی با تقدیر از کسبه و بازاریان منصف که در این مقطع حساس رعایت قانون، ضوابط صنفی و سود قانونی را می‌کنند، عنوان کرد: به افرادی که قصد سوءاستفاده و اجحاف به مشتریان را دارند هشدار داده می‌شود که برخورد تعزیراتی شدید در انتظار آن‌هاست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان خاطرنشان کرد: از مردم شریف استان می‌خواهیم که همگی بازرس افتخاری دستگاه‌های نظارتی باشند و موارد تخلف را به سامانه اینترنتی 135 سازمان تعزیرات حکومتی و 124 سازمان صمت اعلام کنند.

انتهای پیام/344/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دخانیات

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، تقی حسام، مدیرکل تعزیرات حکومتی قم گفت: پرونده قاچاق انواع کالای دخانی شامل توتون و تنباکو به ارزش ۴۲ میلیارد و ۸۰۱ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم افزود: شعبه به دلیل ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالای دخانی کشف شده، متهم را به پرداخت ۴۲ میلیارد و ۸۰۱ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.

حسام گفت: با گزارش مأموران نیروی انتظامی پیرامون کشف کالای قاچاق، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

کد خبر 6081167

دیگر خبرها

  • برخورد با گران‌فروشی در بازار حبوبات/مقابله بازرسان با محتکران
  • کشف یک دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  •  تعزیر و خاموشی ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق
  • محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دخانیات
  • محکومیت هزار میلیاردی یک کارخانه قند در استان فارس
  • محکومیت یک واحد عرضه کننده لاستیک خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه ۱۶ میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • محکومیت هزار میلیاردی یک کارخانه قند و شکر
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد