Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد گفت: مزرعه تحقیقاتی پیارم به‌عنوان یک کار بزرگ در حوزه تحقیقاتی، پژوهشی، محیط کار مناسبی برای دانشجویان رشته‌های کشاورزی است، بنابراین توسعه آن با محور کشاورزی و نخیلات در دستور کار قرار دارد.

محمد حیدری نارمندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در حاجی‌آباد اظهار کرد: «مهارت‌افزایی دانشجویان به عنوان یک راهبرد در دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد مدنظر قرار دارد و قطعاً می‌تواند به توسعه اشتغال و کاهش بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی، انتخاب شعار سال (هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت) را هوشمندانه تفسیر کرد و افزود: «بزرگ‌ترین اشکالی که در حوزه دانشگاه‌ها وجود داشت، توجه صرف به آموزش‌های نظری و تئوریک در حوزه علوم مختلف بود، بنابراین این اتفاق موجب تربیت نیروی باکیفیت و کارآمد خواهد شد که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان رویکرد مهارت‌آموزی دانشجویان را دنبال می‌کند و موفقیت‌آمیز خواهد بود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد با بیان اینکه در کنار آموزش‌های تئوریک، مهارت‌آموزی با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر و با کیفیت ضروری است، با اشاره به اقدامات این واحد دانشگاهی یادآور شد: «هرمزگان و شهرستان حاجی‌آباد ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه اشتغال در زمینه‌های کشاورزی، شیلات، صنعت و خدمات دارند، بنابراین برنامه‌ریزی لازم برای تحقق این امر و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه در بخش‌های مختلف صورت گرفته است.»

حیدری نارمندی مطرح کرد: «مزرعه تحقیقاتی پیارم به عنوان یک کار بزرگ در حوزه تحقیقاتی، پژوهشی و محیط کار مناسبی برای دانشجویان رشته‌های کشاورزی است، بنابراین توسعه آن با محور کشاورزی و نخیلات در دستور کار قرار دارد و بدون تردید با این اقدام، دانشجویان زیرنظر استادان در محیط واقعی کار آموزش می‌بینند.»

برگزاری دوره‌های تک پودمانی برنامه برای مهارت‌آموزی دانشجویان

وی از تفاهم با دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان هرمزگان برای برگزاری دوره‌های تک پودمانی به عنوان برنامه‌ای مهم در زمینه مهارت‌آموزی دانشجویان یاد کرد و گفت: «این دوره‌ها بیشتر موجب ارتقای مهارت‌های شغلی شده و متقاضیان در محیط واقعی کار تربیت می‌شوند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد یادآور شد: «در پایان دوره، مدرک  معتبر با گذراندن آزمون جامع اعطا می‌شود و دانشجویان با آن می‌توانند در کنکور کارشناسی شرکت کنند و در مقاطع بالاتر به ادامه تحصیل بپردازند.»

حیدری نارمندی از انعقاد تفاهم‌نامه با اداره فنی‌وحرفه‌ای شهرستان حاجی‌آباد به منظور آموزش‌های مهارتی به دانشجویان خبر داد و گفت: «امضای این تفاهم‌نامه در راستای توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصيلان دانشگاهی با رویکرد  توسعه اشتغال است. در حقیقت با امضای این تفاهم گامی مهم در راستای رفع نیاز استان هرمزگان و تربیت منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌‌ای برداشته شد.»

وی یادآور شد: «عملاً با اجرای این تفاهم‌نامه فارغ‌التحصیلان به کارآفرین تبدیل می‌شوند و هر دانشجو تا پایان دوره تحصیلی یک مهارت را می‌آموزد و مدرک معتبر نیز دریافت می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد مطرح کرد: «مهارت‌آموزی یک خلأ بزرگ در مراکز دانشگاهی بود که دانشگاه آزاد اسلامی تمام توان خود را در راستای برظرف کردن آن به کار گرفته است.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی حاجی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای: هیچ واحد فنی حرفه‌ای حذف نمی‌شود

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید براینکه در راستای اجرای طرح سامان دهی و ماموریت گرایی هیچ مرکزی از فنی و حرفه‌ای حذف نمی‌شود، گفت: ادغامی با دانشگاه علمی کاربردی در کار نیست.

به گزارش ایسنا، عرفان خسرویان در نشست خبری اولین کنفرانس ملی مهارت و ایده که صبح امروز در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای بزرگترین دانشگاه دولتی حضوری کشور است که در زیر نظام آموزش‌های مهارتی حرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی، سهم گسترده‌ای در توسعه کشور‌ها دارد؛ تاکید کرد: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای همه تلاش‌ها بر این شد که بتوانیم با تمام ذی‌نفعان بخش خصوصی و دولتی، بخش مهارت‌یابی را طراحی کنیم که یکی از حوزه‌ها مربوط به کنفرانس ملی مهارت و ایده است.

خسرویان درباره سخنران اصلی کنفرانس تصریح کرد: افتتاحیه کنفرانس روز دوشنبه سوم اردیبهشت با حضور وزیر علوم به عنوان سخنران کلیدی آغاز می‌شود، از سایر بخش‌های کشور هم مهمانانی دعوت شدند که حضور به هم می‌رسانند.

وی درباره تعداد مقالات ارسال شده به کنفرانس گفت: حدود ۲۸۳ مقاله دریافتی بوده که ۵۱ درصد از آن‌ها پذیرفته شده و حدود ۱۴۵ مقاله برای کنفرانس ارائه خواهد شد و ۲۵ درصد به صورت شفاهی و مابقی به شیوه پوستر ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار کرد: مقالات کنفرانس در ۵ محور اصلی با رویکرد سیاستی با هدف شکل گیری به اکوسیستم حکمرانی مهارت، اشتغال، فناوری‌های نوین در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه ای، آینده پژوهشی، مهارت آموزی و برنامه هفتم توسعه ارائه خواهند شد.

خسرویان ببان کرد: حدود ۶۰ درصد از مقالات روز کنفرانس به صورت بخش دولتی و ۴۰ درصد مقالات صاحبان مشاغل به شیوه غیردولتی ارائه خواهد شد. کنفرانس‌ها باید حداقل به ۲ صورت در سطح ملی برگزار شوند تا بتوانیم به سطح بین‌المللی راه پیدا کنیم.

وی ادامه داد: هدف اصلی کنفرانس، بحث ایجاد یک تشریک مساعی و هماهنگی بین همه ذی‌نفعان حوزه فنی و حرفه‌ای در کشور است، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی و بسیاری از بنگاه‌ها به عنوان ذی‌نفعان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و سایر صنایع در بخش‌های مهارتی هم‌افزایی و انسجام خوبی برای تدوین توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور باشد، هدفمان این است که بتوانیم در ذهن مسئولان کشور تصویر شفاف‌تری از چالش‌ها و فرصت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای ایجاد کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: ضرورت توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر همگان روشن است و از آنجایی که این آموزش‌ها گران هستند، بنابراین نیازمند تامین بودجه هستیم، دولت بخشی از هزینه‌ها را بر عهده دارد و باید بخش خصوصی هم وارد عمل شود تا بتواند چشم‌انداز روشنی را برای ریل‌گذاری و آموزش‌های صحیح فنی و حرفه‌ای در کشور ایجاد کند.

خسرویان اضافه کرد: ۱۹۲ هزار دانشجو در ۱۸۳ شعبه دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، هیچ دانشجویی نداریم که نیاز به کار داشته باشد، اما در اکوسیستم زندگی خود فرصت شغلی نداشته باشد، در کنسرسیوم‌های اشتغال با همکاری صنایع نیازمندی‌ها را تدوین کردیم و در برنامه ۵ ساله آمایش رشته‌های خود را به فراخور اکوسیستم دانشگاه و نیاز صنعت اصلاح می‌کنیم، دانشجو از بدو ورود به دانشگاه با کمک طرح کنسرسیوم‌های اشتغال بیکار نمی‌ماند، معتقد هستیم که کنسرسیوم‌ها می‌توانند مشکل بیکاری دانش آموختگان تمام دانشگاه‌های کشور را رفع کنند.

وی گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هیچ برنامه‌ای برای حرکت به سمت تحصیلات تکمیلی نخواهد داشت و نیاز آن هم در کشور ایجاد نمی‌شود و در این مقطع هدف سایر دانشگاه‌های کشور است. هدف تحصیلات تکمیلی توسعه مرز‌های علمی است، تلاشمان این است که در برنامه دو ساله هدف پذیری دانشجو به اشتغال را قطعی کنیم. همچنین باید ۴۰ درصد از آموزش‌های تمام دانشگاه‌های کشور مهارتی شوند و در این راستا دانشگاه‌ها باید بازنگری سرفصل‌های خود را جدی بگیرند. «کنفرانس ملی مهارت و ایده» اقدام خوبی برای جهت‌دهی به برنامه هفتم توسعه است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: با کنسرسیوم‌های اشتغال در سال گذشته حدود ۴۴ هزار فارغ‌التحصیل را جایابی کردیم. سرانه آموزش‌های مهارتی تنها یک سوم دانشگاه‌های دیگر است که زنگ خطری برای دانشگاه فنی وحرفه‌ای به شمار می‌آید.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید بر اینکه هیچ مرکزی از این دانشگاه در راستای اجرای طرح سامان دهی و ماموریت گرایی دانشگاه حذف نخواهد شد، گفت: ادغام با دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز به دلیل اینکه اغلب مراکز این دانشگاه خصوصی هستند منتفی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان نشست کنسرسیوم اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان کشور
  • از احساس احیای زمین‌های کشاورزی دانشگاه آزاد خاش تا حمایت از فعالیت دانش‌بنیان
  • رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای: هیچ واحد فنی حرفه‌ای حذف نمی‌شود
  • برگزاری نشست هم‌اندیشی جامعه اسلامی واحد تهران جنوب با مدیر کل‌تشکل‌های اسلامی دانشگاه آزاد
  • ایجاد و تقویت مراکز نیکوکاری در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
  • کاشت ۳۰۰ اصله شاه‌توت در مزرعه دانشگاه آزاد فردوس
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • قهرمانی اراک در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه پنج دانشگاه آزاد
  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی