Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان سمنان با دارا بودن مواد معدنی بسیار یکی از قطب‌های معدنی در کشور است. این استان ازنظر داشتن مواد معدنی متعدد بسیار غنی است. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، گاه با روش‌های نادرست و سهل‌انگاری‌های انسانی محیط‌زیست و طبیعت به خطر افتاده و ثروت طبیعی به جای اینکه سبب توسعه پایدار شود سبب تخریب محیط‌زیست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معدن بوکسیت تاش از معادن فعال شهرستان شاهرود است که با بهره‌برداری نادرست از آن محیط‌زیست به خطر افتاده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان گفت: در حال حاضر عملیات آتشباری معدن تاش شاهرود متوقف‌شده است و ادامه فعالیت آتشباری معدن تاش با تصمیم شورای تأمین و شرایط و مقررات و نظارت خاص صورت می‌گیرد.

امیر عبدوس در میزگرد خبرگزاری تسنیم در سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر اگر برداشتی از معادن تاش وجود دارد از معادن از قبل تخریب‌شده و کوه‌های گذشته است تصریح کرد: با توجه به اقدامات جدی و زیادی که برای بهره‌بردار صورت گرفته ادامه فعالیت این معدن با ضوابط و شرایط خاص و نظارت دائم و حضور ناظر مقیم در معدن تاش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه معدن بوکسیت تاش از ابتدا فعالیت از محیط‌زیست مجوز فعالیت نداشته است گفت: قبل از اینکه محیط‌زیست در معدن تاش حضور پیدا کند و مانع فعالیت شود؛ شورای تأمین آنجا را تعطیل کرد.

ماجرای ناپدید شدن مدارک 300 برگی تخلفات بهره‌برداران معدن بوکسیت شاهرود چه بود؟سازمان‌های مردم‌نهاد درباره تخریب‌های معدن بوکسیت شاهرود «اقامه دعوا» کنند

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با اشاره به اینکه نخستین مرجعی که موفق شد فعالیت معدن تاش را متوقف کند شورای تأمین بود تصریح کرد: جلسه‌ای که در دفتر وزیر برگزار شد بین همه مسئولان استان سمنان موضع اختلافی وجود نداشت و همه، هم‌رأی با محیط‌زیست بودند.

معدن تاش توسط بهره‌بردار احیا می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با اشاره به اینکه به‌طورکلی در کشور کار احیای معدن با پوشش گیاهی توسط بهره‌بردار انگشت‌شمار اندک است تصریح کرد: اما طرح احیا معدن و مواضع تخریب‌شده منابع طبیعی معدن تاش توسط بهره‌بردار طراحی و به تصویب منابع طبیعی رسیده است.

عبدوس گفت: 2 مهندس ناظر با معرفی منابع طبیعی و محیط‌زیست بر احیا پوشش گیاهی این معدن نظارت می‌کنند تا گزارش‌ها دوره‌ای به این دو اداره ارسال شود.

وی با اشاره به اینکه تمام باطله‌ها (نخاله‌ها معدن) که در آبراه‌ها و مسیرها معدن تاش به محیط‌زیست آسیب‌زده و منابع آبی را تحدی می‌کرد توسط بهره‌بردار با نظارت آب منطقه‌ای استان و یک مهندس ناظر با معرفی آب منطقه‌ای پاک‌سازی شود.

دانشگاه شاهرود عهده‌دار مدیریت و پایش معدن تاش شد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با بیان اینکه درگذشته مطالعات پایش در دانشگاه شیراز انجام می‌شد تصریح کرد: اما مطالعات پایش دانشگاه شیراز پاسخگوی نگرانی‌های محیط‌زیست استان سمنان نبود.

عبدوس با اشاره به اینکه باید یک مدیریت و پایش و مطالعات با خدماتی با راهکاری اجرایی برای معدن تاش نوشته و تبیین می‌شد، تصریح کرد: دانشگاه شاهرود عهده دارد مدیریت و پایش شد.

وی با اشاره با نمونه‌برداری آب توسط محیط‌زیست و دانشگاه شاهرود که در فصول تابستان انجام‌شده است تصریح کرد: باوجوداینکه این آب برای کشاورزی استفاده می‌شود اما آزمایش‌های لازم برای سلامت آب انجام شد و بعد از انجام آزمایش‌ها آب استاندارهای محیط‌زیستی را دارا بود.

وحوش اطراف «معدن تاش» در سلامت هستند

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان تصریح کرد: در بازدیدی که از سوی مسئولان استان سمنان صورت گرفت دو تا از گله‌های حیاط وحش در اطراف معدن بودند و این نشان از آن داشت که این وحوش از طرف بهره‌بردار مورد تهدید قرار نگرفته‌اند و در سلامت هستند.

عبدوس خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه حیات‌وحش در اطراف معدن حضور داشته و این امر نشان از عدم تهدید است اما نیاز است تا این زیست‌گاه به‌طور کامل برای وحوش احیا شود.

وی از برگزاری نشست‌های متعدد با «ان. جی. او» برای پاسخگویی به دغدغه‌های معدن تاش خبر داد و گفت: این اداره کل ماهانه پاسخگوی این سازمان‌های مردم‌نهاد است.

به گزارش تسنیم حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبیعی برای نسل آینده امری ضروری است و باید به این مهم توجه کافی صورت گیرد.

شاید توقف فعالیت معدن تاش سبب بیکاری عده زیادی شود اما نباید به بهانه اشتغال محیط‌زیست را تخریب کرد.

گفت‌وگو با امیرحسین کاشی منش

انتهای پیام/363

R41366/P/S6,64/CT13

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری وضعیت ساخت پل ورودی آرادان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ در بخش اتاق خبر صداوسیمای مرکز سمنان، تلفن‌ها و تصاویر ارسالی شما برای اطلاع رسانی بدون واسطه و مستقیم به مسئولان پخش می‌شود.
شما هم استانی‌های عزیز می‌توانید از سوژه ها، مشکلات و اتفاق‌های مهمی که در شهر و روستای شما رخ می‌دهد، تصویر بگیرید و به شماره ۰۹۱۰۸۹۹۴۶۹۷ ارسال کنید.
این تصاویر در قالب بخش شهروند خبرنگار با نام شما در بخش خبری، سایت و کانال خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان منتشر می‌شود.
مشکلاتی که از طریق شهروند خبرنگار به اطلاع ما برسد در فهرست برنامه اتاق خبر قرار گرفته و پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • بارش سنگین برف بهاری در محور شاهرود-توسکستان-گرگان
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • پیگیری وضعیت ساخت پل ورودی آرادان
  • (ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • صدور هشدار نارنجی برای بخش کشاورزی در استان سمنان
  • کسب رتبه نخست عملیات ثبت نام تمتع کشور توسط حج و زیارت استان سمنان