Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز ، محمدجواد ظریف که صبح امروز (دوشنبه) برای شرکت در هشتمین کنفرانس قلب آسیا (روند استانبول) به ترکیه سفر کرد، در بدو ورود به استانبول اظهار داشت: ما حتما از میزان تعهد اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن در اجرای برجام ناراضی هستیم. این موضوع در جلسه‌ای به صورت واضح هم از سوی ایران و هم دو کشور غیراروپایی عضو برجام یعنی روسیه و چین با صراحت و با هماهنگی قابل توجهی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین درباره ضرورت اجرای واقعی تعهدات برجامی توسط دیگران و این موضوع که جمهوری اسلامی این آمادگی را همواره داشته که در صورت اجرای تعهدات دیگران، اقدامات مبتنی بر ماده ۳۶ خود را متوقف کند، در آن جلسه مطرح شده است.

وزیر امور خارجه پیوستن ۶ کشور عضو اتحادیه اروپا به اینستکس را اقدامی مثبت خواند و گفت: آنچه لازم است که ما شاهد آن باشیم، عملیاتی شدن اینستکس است. احتمال اینکه مکانیزم اینستکس با امضای تفاهم‌نامه بین طرف ایرانی و طرف اروپایی به اجرا تبدیل شود، در آینده وجود دارد.

ظریف همچنین درباره اجلاس قلب آسیا افزود: این کنفرانس که به «هماهنگی استانبول» نیز معروف است برای هماهنگی همکاری‌های منطقه‌ای با افغانستان به منظور ایجاد ثبات و امنیت در افغانستان و همچنین توسعه همه‌جانبه شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: کشورهای مختلف مسؤلیت‌های متعددی برعهده داشتند و مسئولیت جمهوری اسلامی بحث آموزش در افغانستان بوده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: در شرایط کنونی وضعیت افغانستان با توجه به انتخابات ریاست جمهوری و همینطور تحولات مربوط به مذاکرات صلح، شرایط ویژه‌ای است و ضرورت دارد کشورهای منطقه و مخصوصا کشورهایی که در مجاورت افغانستان هستند نقش فعال‌تری را در روند صلح و بازسازی این کشور ایفا کنند.

ظریف تاکید کرد: این اجلاس فرصت خوبی برای کشورهای مختلف است تا در حوزه‌هایی که می‌توانند به افغانستان کمک کنند و در راستای روند صلح در این کشور بحث کنند.

وی با اشاره به روابط ویژه جمهوری اسلامی ایران با همسایگان خاطرنشان کرد: از ابتدای مسئولیت در وزارت امور خارجه، بیشترین تعداد سفرها به کشورهای همسایه از جمله روسیه و ترکیه بوده است.

156 / 156

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا

به گزارش قدس آنلاین، محمدخلیلی عمده کشورهای مقصد صادرات از این مبداء گمرکی را کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان عنوان کرد و گفت: خشکبار، مشتقات نفتی و رنگ و سنگ نما عمده کالاهای صادر شده است.

وی همچنین میزان کشفیات قاچاق در سال گذشته از این گمرک را ۳۱۸ میلیارد و ۶۰۹ میلیون ریال اعلام کرد که حاکی از افزایش ۲۳۳ درصدی تعداد پرونده های متشکله با توجه به هوشیاری کارکنان این مجموعه در مبارزه با پدیده شوم قاچاق است.

خلیلی اظهار کرد: مجموع درآمد گمرک جلفا در۱۲ ماهه سال گذشته ۲۹۵میلیارد ریال است که این درآمد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با رشد ۴۷درصدی همراه بود.


وی همچنین از افزایش ۲۷ درصدی واردات کالا به گمرک جلفا در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: میزان واردات در ۱۲ماهه سال گذشته برابر با ۲۸۵ هزار تُن به ارزش ۸۶۷ میلیون دلار است.

خلیلی اظهار کرد: عمده کالاهای وارداتی در مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ تخته و الوار، کشنده های مستعمل ، مواد اولیه سیگار و ام دی اف خام بود که از کشورهای ترکیه، آلمان، ژاپن و چین به کشور وارد شده است.

وی همچنین ارزش ترانزیت خارجی از مبداء جلفا را در سال گذشته ۸۹۳ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۰ درصدی داشته است.

مدیر کل گمرک جلفا تعداد مسافرانی که در سال گذشته از مرز جلفا تردد کرده اند را ۱۰۴ هزار و ۴۰۰ نفر برشمرد.

گمرک جلفا با سابقه بیش از یک قرن با وسعت ۵۰۰ هکتار از نظر امکانات و داشتن انبارهای بزرگ کالا یکی از بزرگترین گمرکات کشور است.

این گمرک قبل از تاسیس جمهوری های مستقل مشترک المنافع در انتهای مسیر قطار شوروی ـ جلفا قرار گرفته بود و حجم عظیمی از کالاهای ورودی به کشور از طریق راه آهن از این مسیر وارد کشور می شد.

پس از تشکیل جمهوری های مستقل اتحاد جماهیر شوروی این گمرک با جمهوری خود مختار نخجوان هم مرز شده است.

گمرک جلفا به واسطه دسترسی به امکانات ریلی (جلفا - تهران) و نزدیکی به کشورهای مشترک المنافع و نیز به دنبال فعالیت منطقه آزاد ارس مورد توجه تجار و بازرگانان قرار گرفته است.

فاصله این گمرک با تبریز مرکز آذربایجان شرقی ۱۳۵ کیلومتر است.

شهرستان جلفا با ۵۶ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۲۵ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع شده و از طریق رودخانه ارس با جمهوری خودمختار نخجوان و جمهوری ارمنستان مرز مشترک دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستاهای لرستان
  • جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب
  • احتمال افزایش ۷ تا ۸ برابری تعرفه های آزمایشگاهی/ بیمه ها به تعهدات شان عمل نمی کنند
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی از اول فروردین
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی ایران این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی / تفاوت تعرفه‌های درمانی ایران با دیگر کشورها
  • افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا
  • ما جنگ طلب نیستیم اما تجاوز را قاطعانه پاسخ خواهیم داد