Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  بیت الله عبداللهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان تشریح سوال خود از وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره علت کوتاهی بانک‌های مسکن و کشاورزی در امهال وام زلزله زدگان ارسباران گفت: این سوال مورد تایید نماینده ورزقان نیز بوده وبا همکاری ایشان این موضوع را مطرح می‌کنیم، بنابراین مردم ورزقان به این نکته مهم توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در سال ۱۳۹۱ زلزله خانمان‌سوز ۲۲۹ نفر کشته و ۱۲۵۰ میلیارد تومان خسارت به اهالی اهر، ورزقان و هریس وارد کرده است. عمق فاجعه به حدی بود که مقام معظم رهبری درمنطقه حضور یافته و برای تسریع در خدمتگذاری تاکید فرمودند.

نماینده اهر و هریس در مجلس با بیان اینکه طرح این سوال مبنی بر بی توجهی به تلاش‌های مسئولان درخصوص رفع مشکلات زلزله زدگان نیست، بلکه طرح مشکلات مردم درخصوص عدم توانایی پرداخت تسهیلات توسط بانک‌ها است تصریح کرد: مردم دائماً اعلام می‌کنند که از دریافت تسهیلات اعم از وام‌های ازدواج، کشاورزی و... محروم شده اند.

او اضافه کرد: در راستای رفع مشکلات مردم زلزله زده ارسباران اقدامات اساسی از سوی نمایندگان صورت گرفت و با همکاری رئیس سازمان برنامه و بودجه، موضوع امهال وام‌های زلزله زدگان به مصوبه هیات وزیران تبدیل شد، ولی هیچ اقدامی از جانب بانک‌ها صورت نگرفت؛ از طرفی دولت هم اراده کافی برای اجرای مصوبه خود را ندارد.

عبداللهی اظهار کرد: مصوبه امهال وام زلزله زدگان ارسباران بار‌ها از رسانه‌ها اعلام شد، مردم انتظار دارند مصوبه مذکور اجرایی شود، اما اجرای آن به دلیل وجود برخی از مشکلات در مصوبه امکانپذیر نیست. سوال این است که چرا بانک‌ها مصوبه دولت را اجرایی نکرده و برای آن اهمیتی قائل نشده اند؟

او ادامه داد: رئیس سازمان برنامه و بودجه به بانک مرکزی اعلام کرد که موضوع امهال وام زلزله زدگان ارسباران را در بودجه سنواتی خود پیش بینی کرده و بانک‌های عامل باید نسبت به امهال وام‌ها اقدامات لازم را صورت دهند، چرا که این زلزله به لحاظ روحی، روانی و مالی خسارات زیادی به مردم منطقه وارد کرده است.

عبداللهی افزود: براساس نظر کارشناسان این مصوبه شامل بعد از زلزله نمی‌شود، در صورتی که تمام مشکلات مردم بعد از زلزله به وجود آمد. در همین راستا سازمان برنامه و بودجه نیز برای رفع این مشکل دستوری صادر کرده، اما بانک‌ها کماکان نسبت به آن بی توجه هستند.

نماینده مردم اهر و هریس  تاکید کرد: مردم از ما می‌پرسند چرا این همه سوءاستفاده از بانک‌ها می‌شود، اما برای امهال وام زلزله زدگان ارسباران هیچ اقدامی نمی‌شود، در حالی که تمامی زندگی و سرمایه این مردم که از قشر مستضعف و کمتر توسعه یافته آذربایجان هستند، انتظار داریم بانک‌ها براساس مکاتبات و مصوبات موجود اقدام کنند و از وزیر اقتصاد می‌خواهیم این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس زلزله ارسباران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در گرو حمایت از سرمایه‌های خرد است/تثبیت سرمایه‌گذاری عامل تحقق شعار سال

به گزارش «نماینده»، احمدراستینه هفشجانی درباره راهکارهای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار سال اظهار داشت: تحقق این شعار بخشی متوجه مردم است و بخش دیگری هم به مسوولان باز می گردد که برای فراهم کردن مشارکت مردم در حوزه تولید، باید چند اقدام مهم در این حوزه انجام شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تثبیت سرمایه‌گذاری برای جهش تولید را یکی از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و بیان داشت: ایجاد پنجره واحد که سالیان متمادی بر آن تاکید شده در جهت برداشتن موانع از پیش پای مردم در عرصه اقتصادی و حذف بروکراسی اداری که به تثبیت سرمایه گذاری و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار کمک خواهد کرد، از جمله عواملی است که می تواند شعار سال را محقق سازد.

راستینه هفشجانی اضافه کرد: ایجاد شبکه منسجم حمایت قانونی از مردم و سرمایه گذاران در بخش های تولیدی از دیگر موارد مهمی است که می تواند به تحقق شعار سال منجر شود چراکه این رویکرد سبب خواهد شد مردم در حفاظت از سرمایه خود آرامش خاطر داشته باشند.

وی تصریح کرد: همچنین ایجاد تیم مشاوره ای منسجم از زمان سرمایه گذاری تا حمایت از چرخه تولید، بازاریابی و تکمیل زنجیره ارزش در سرمایه گذاری، امنیت خاطری به وجود می آورد که انگیزه مشارکت در تولید را افزایش خواهد داد.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس فراهم کردن بستر لازم برای سرمایه گذاری های خرد مردم را از دیگر محورهای مهم در تحقق شعار سال عنوان کرد و اظهار داشت: با این روش مردم می توانند در فرآیند روشن در پروژه های بزرگ مشارکت کنند که به رونق تولید منجر خواهد شد.

راستینه هفشجانی به این موضوع هم تاکید کرد که البته باید برای چگونگی مشارکت مردم در پروژه های اقتصادی تعریف دقیقی انجام شود تا مردم بتوانند در فرآیندی روان، سرمایه های خرد را با ضمانت های قانونی که دولت فراهم می کند به سمت سرمایه گذاری ها بزرگ سوق دهند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه فرهنگ سازی دقیق و درست مسوولان به افزایش مشارکت های مردمی در تولید منجر خواهد شد، تصریح کرد: ضرورت ارتقای دانش و فراهم کردن بسترهای فرهنگی لازم برای شناخت مردم در خصوص مسئولیت های اجتماعی در بین آحاد جامعه بسیار مهم است. به نحوی که مردم به جای اینکه سرمایه های خود را به صورت رها یا در منازل و حساب های بانکی راکد نگاه دارند، با یک کار فرهنگی دقیق و منسجم، می توان نقش مسئولیت مردم را نسبت به یکدیگر تبیین و روشن کرد.

راستینه هفشجانی ادامه داد: مردم اگر نگران اشتغال یا آینده فرزندان خود و ایران هستند، باید با حضور در میدان های اقتصادی کشور، مشارکت پایداری را رقم بزنند و همراه با مسئولیت هایی که به عهده می گیرند، بستر را برای رونق و رشد اقتصادی بیش از گذشته فراهم کنند.

وی درباره اینکه دولت در سال گذشته چگونه بسترسازی لازم را برای تحقق شعار امسال فراهم کرد، گفت: دولت در بخش راه اندازی واحدهای راکد تولیدی و بازکردن گره از مشکلات واحدهای تولیدی که موانعی داشتند، عملکرد مناسبی داشت.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین دولت امنیت روانی لازم را برای سرمایه گذاری و در راستای رونق تولید ایجاد کرد و در بخش صنایع بالا دستی اقدامات مهمی انجام داد که آثار آن در آینده دیده خواهد شد و امید است در سال جدید بخش خصوصی بیش از گذشته برای تحقق شعار سال فعال شود.

دیگر خبرها

  • حمایت از مردم فلسطین با حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس
  • وزیران خارجه اردن و انگلیس آخرین تحولات غزه را بررسی کردند
  • حداکثر حقوق مدیران دولتی تعیین شد
  • محققان آلمانی: سد کالپوش عامل زلزله روستای حسین آباد
  • شفاف‌سازی رودیگر درخصوص پست اینستاگرامی‌اش درباره ماه رمضان
  • جهش تولید در گرو حمایت از سرمایه‌های خرد است/تثبیت سرمایه‌گذاری عامل تحقق شعار سال
  • تمام مقوله‌های دینی برای هدفی به نام تبعیت است
  • افزایش قیمت دلار بازار مسکن را به کدام سو می‌برد؟
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • بازدید قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران از شعبه فرودگاه امام(ره)