Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این مسابقات با اشاره به اهمیت مناظره و گفتمان سازی در جامعه، دانشگاه را مکانی تاثیرگذار برای انجام چنین فعالیت هایی عنوان کرد و گفت: انتقاد پذیری و گفتمان سازی در چارچوب علم و ادب باید در جامعه نهادینه شود و در این میان دانشگاه می تواند در تحقق این امر نقش مهمی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزان قالیچی با اشاره به اهمیت برگزاری سومین دوره مسابقات مناظره‌ی دانشجویی، اظهار کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر گفتمان سازی در دانشگاه‌ها و استقبال از کرسی‌های آزاد اندیشی، دانشگاه جامع علمی کاربردی در این زمینه پیشرو بوده و هر سال مسابقه مناظرات دانشجویان دانشگاه را به این منظور برگزار می‌‎کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان شرقی افزود: قطعا اگر ما بتوانیم گفتمان سازی را در بین دانشجویان نهادینه کنیم، گام بسیار مهمی در راستای تحقق اهداف مهارتی دانشگاه برداشته می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که ماهیت دانشگاه علمی – کاربردی تربیت نیروهای مهارتی است، افزود: تحقق اهداف مهارتی دانشگاه‌ها وابسته به پارامترهای بسیار زیادی است، اکنون در شرایط تحریم، موضوع مهارتی یکی از نیازهای اصلی کشور محسوب می‌شود به همین دلیل نیز کسب مهارت در بین اقشار مختلف برای رفع مشکلات جامعه، امری بسیار ضروری است.

قالیچی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که دانشجویان باید در دانشگاه انجام دهند، کارهای فوق برنامه است، معتقدم برگزاری مناظرات یکی از زمینه های هویت بخشی به دانشجویان است که در آن دانشجویان می‌توانند با یکدیگر به گفت‌وگو پرداخته و مناظره کنند.

صابر حیدر قلی‌زاده، دبیر ستاد مسابقات مناظره‌ی دانشجویی نیز در این آیین، با اشاره به هدف برگزاری این مسابقات، اظهار کرد: هدف از برگزاری این مسابقات، گفتمان سازی مهارت و ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد فضای نقد وگفت‌وگو در بین دانشجویان است.

وی با بیان این‌که مرحله‌ی استانی این مسابقات در سطح کشور در آبان ماه ۹۸ با حضور ۴۰۰ تیم از آموزش مراکز علمی _ کاربردی کشور برگزار شد، گفت: ۸۰ نفر شرکت کننده در مرحله‌ی کشوری در قالب ۱۶ تیم پنج نفره به رقابت می‌پردازند.

وی افزود: این مسابقات در واحدهای دانشگاه جامع علمی کاربردی، برگزار و فیلم‌ها برای شرکت در مسابقات فینال به دبیرخانه ارسال شد.

قلیزاده با بیان این‌که تیم‌های شرکت کننده در قالب مسابقات مختلف با یکدیگر به مناظره خواهند پرداخت، بیان کرد: طبق بازبینی و داوری از فیلم‌های رسیده، ۱۶ تیم از سراسر کشور به مرحله‌ی کشوری این مسابقات راه یافتند، داوران مطرح ملی و منطقه‌ای در این مسابقات حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: گزاره‌های این مسابقات حول اهداف مهارتی دانشگاه تدوین شده و با مستند سازی نکته نظرات و گفت‌وگوهای دانشجویان در حوزه‌ی اهداف مهارتی، نتایج مربوطه جهت تصمیم گیری و تصمیم سازی در حوزه‌های مختلف دانشگاه به ستاد مرکزی ارسال خواهد شد.

دبیر ستاد مسابقات مناظره‌ی دانشجویی یادآور شد: همچنین در کنار برگزاری این مسابقات، برنامه‌های فرهنگی نیز به منظور شناسایی و معرفی تبریز میز برگزار می‌شود تا شرکت کنندگان از نقاط مختلف شهر بازدید کنند.
کنعانی، سرپرست هیئت داوران این مسابقه نیز ضمن تاکید بر توجه تیم ها به اصول ۲۸ گانه ی مندرج در آیین نامه ی مسابقات، گفت: تیم ها را به رعایت اخلاق در مناظره و احترام به تصمیم عادلانه ی داوران دعوت می‌کنیم، هیچ حقی از هیچ تیمی در جریان مسابقات ضایع نخواهد شد.

بر اساس این گزارش سومین دوره ی مسابقات کشوری مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی آذربایجان شرقی و شهر تبریز، از تاریخ هفدهم آذرماه تا نوزدهم آذرماه در باشگاه فرهنگیان تبریز در حال برگزاری است.

سومین مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه های علمی - کاربردی کشور در تبریز تا بیستم آذر ماه جاری در حال برگزاری است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از کش و قوس‌های فراوان در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. البته اطلاعات مربوط به تخصیص منابع همانند سال‌های گذشته بحث‌ها و حواشی بسیاری به همراه داشت. اما هر ساله یکی از مهم‌ترین بخش‌های بودجه مربوط به منابع تخصیصی دانشگاه‌ها و آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی اولویت صندوق رفاه وزارت علوم /۲۹ هزار ظرفیت خوابگاهی در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده‌ است

شاید برای دانشجویان دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جالب باشد که بدانند آیا می‌توانند به افزایش کیفیت و کمیت امکانات رفاهی دانشگاه‌ها در پی تخصیص بودجه صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی آینده امیدوار باشند یا خیر؟

افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان قابل قبول است

برای دریافت پاسخ این سوال با مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز خرسندی از افزایش بودجه صندوق در ۱۴۰۳ اظهار کرد: بودجه رشد داشته است. البته به علت اینکه این افزایش بسیار بوده، بهتر است که بیان نشود چرا که ایجاد حساسیت می‌کند.

وی با بیان اینکه ما از افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رضایت داریم، گفت: با توجه به گشایش‌های بودجه‌ای که صورت می‌گیرد؛ صندوق رفاه نیز وام‌های دانشجویی را افزایش می‌دهد.

گنجی ادامه داد: هیئت امنا صندوق رفاه دانشجویان مردادماه تشکیل جلسه خواهد داد و ما تلاش داریم در آنجا مشکلات را مطرح و بودجه را بهبود ببخشیم تا امکانات رفاهی دانشجویی مناسب و تاثیر گذار باشد.

افزایش وام ودیعه مسکن برای سال تحصیلی آینده

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن بیان کرد: بودجه این وام به صورت کامل در اختیار صندوق رفاه است. این وام در سال ۹۹ برای شهرستان‌های کوچک حدودا ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما اکنون این وام ۶۰ میلیون تومان است. به این معنا که وام ودیعه مسکن ۴۰۰ درصد رشد داشته یا چهار برابر شده است. همچنین این وام برای شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. یعنی چهار و نیم برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد: وام ودیعه مسکن برای دانشجویان ساکن تهران حدود ۲۵ میلیون تومان بود که برای سال تحصیلی کنونی به ۱۲۰ میلیون است. به عقیده من؛ افزایش رقم این وام راهگشا زندگی دانشجویان است.

تامین بودجه وام شهریه برعهده صندوق رفاه نیست

گنجی با تصریح بر اینکه ردیف بودجه وام شهریه دانشجویی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدا است، گفت: دولت‌های گذشته از سال‌های ۸۶ تا ۹۹ ردیف بودجه‌ای را تعریف کرده و از آن به دانشجویان وام شهریه پرداخت می‌کرد. این ردیف بودجه در دولت سیزدهم حذف می‌شود. در حال حاضر نیز ما به دنبال احیا این بودجه هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دولت‌های احمدی نژاد یعنی نهم و دهم، ردیف بودجه مستقل و مجزائی را برای وام شهریه دانشجویان اختصاص می‌دهد. هر سال نیز بر اساس این بودجه، مبالغ وام‌ها به دانشجویان پرداخت می‌شود. این روند تا زمان دولت دوازدهم نیز ادامه داشته است. ما نمی‌دانیم بر اساس چه اتفاق و تصمیمی سازمان برنامه و بودجه این ردیف بودجه را از دولت حذف کرده است.

وی مطرح کرد: ما تلاش داریم تا این ردیف بودجه را به دولت یا صندوق بازگردانیم تا دوباره بتوانیم دوباره وام شهریه را از سال ۱۴۰۴ پرداخت کنیم. البته تا زمانیکه که این موارد ابلاغ نشود، بنده نمی‌توانم قول دهم که مشکل ردیف بودجه وام شهریه حل شده است یا خیر.

اختصاص بودجه قابل قبول به دانشگاه‌ها از سوی دولت

گنجی با بیان اینکه تامین بودجه و تهیه زمین برای خوابگاه‌های دانشجویی(مجردی-متاهلی) برعهده دانشگاه‌ها است، گفت: در واقع تامین بودجه تا ساخت و تاسیس خوابگاه بر عهده دانشگاه است و صندوق در این باره مسئولیتی ندارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دولت امسال بودجه خوبی را برای خوابگاه‌های دانشجویی به دانشگاه‌ها تخصیص داده است. بنابراین بودجه خوابگاه ها به حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم واریز نمی‌شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228131 برچسب‌ها بودجه

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • خیزش دانشجویی در آمریکا و درگیری پلیس با دانشجویان
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود