Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مرکز درمان اعتیاد خراسان شمالی گفت: پزشکان درمان اعتیاد در این استان دیگر انگیزه ای برای کار کردن در مراکز درمان اعتیاد ندارند.

دکتر رامتین جهانگیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هزینه های درمان اعتیاد در مراکز درمان اعتیاد بسیار بالا رفته است، افزود: همین امر موجب شده تا فعالیت در این مراکز برای پزشکان درآمد چندانی به همراه نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد، مراکز درمان اعتیاد یکی پس از دیگری تعطیل می شوند و پزشکان درمان اعتیاد به سوی انجام فعالیت های دیگری همچون حوزه تغذیه، پوست و ... بروند.

جهانگیری با بیان اینکه تاکنون تعدادی از مراکز نیز به علت بالا بودن هزینه ها و استرس کاری تعطیل شده اند، اظهارکرد: هزینه هایی همچون خرید دارو، پرداخت حقوق و بیمه، و ... در مراکز درمان اعتیاد بالا رفته اما تعرفه ای که مراکز درمان از بیماران اخذ می کنند هیچ تغییری پیدا نکرده است.

هیچ دارویی از مراکز درمان اعتیاد استان خارج نمی شود

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که مراکز درمان اعتیاد با آن مواجه هستند، هجمه هایی که برخی از رسانه ها و دستگاه ها به این مراکز بابت خروج دارو وارد می کنند، است.

نماینده مرکز درمان اعتیاد خراسان شمالی تاکید کرد: در حال حاضر تمامی مراکز درمان اعتیاد تحت نظارت دستگاه های نظارتی مربوطه است و هیچ دارویی از این مراکز خارج نمی شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر در حال حاضر ظرفیت مراکز اعتیاد از بیمار تکمیل است و بیمار صوری در این مرکز وجود ندارد که دارو خارج شود.

جهانگیری درخواست کرد مراکز درمان اعتیاد را به علت اینکه خود بیمار، داروی خود را می فروشد و یا اینکه دارو از خارج کشور وارد و به صورت آزاد به فروش می رسد، زیر سوال برده نشوند.

وی افزود: از سوی دیگر درمان بیماران معتاد در این استان با استفاده از دارو انجام می شود و مصرف تزریقی به صفر رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مراکز درمان اعتیاد تعرفه درمانی اعتیاد تزریقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج

هاتفی مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت گفت: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملا رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تامین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزء پنج استان استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش