Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آموزشی تولید محصول گواهی شده با حضور بهره بردان و کارشناسان بخش کشاورزی در شهرستان کنگان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل سپاس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگان گفت: طرح تولید محصول گواهی شده یکی از مهمترین طرح هایی است که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت سازمان ملی استارندارد در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی فرامرزی افزود: در این طرح کلیه فرآیند تولید از قبل از کاشت تا برداشت و پس از آن یعنی بازاریابی و بازار رسانی تحت کنترل دقیق دستگاههای نظارتی قرار گرفته و میزان مصرف نهاده های کشاورزی ) کودها ،سموم و فلزات سنگین ( توسط مدیر کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی کنترل می گردد. بطوریکه پس از تجزیه محصول در زمان برداشت و قبل از عرضه به بازار میزان باقیمانده آلاینده ها از حد مجاز معین شده برای آن محصول بالاتر نمی باشد.

فرامرزی اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزش فرایند تولید محصول گواهی شد به کشاورزان می باشد.

وی گفت: متقاضیان به منظور درخواست صدور نشان حد مجاز آلاینده ها برای محصولات تولیدی خود به سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت جهاد کشاورزی به آدرس eagri.maj.ir یا پایگاه اطلاع رسانی محصولات گواهی شد و ارگانیک به آدرس cerganic.mag.ir مراجعه کنند.

فرامرزی بیان نمود: همه مراحل فرآیند صدور کد شناسایی محصول و اعطای پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه مذکور انجام می شود.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه به موقع با آفات تولید محصول را افزایش می‌دهد

 یحیی رمضانی گفت: سم پاشی به موقع ۲۵ درصد افزایش بهره وری در تولید را به همراه خواهد داشت که در ۵۰ هزار هکتار معادل ۱۰ هزار تن محصول بیشتری به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان برداشت خواهد شد.

او گفت : برای مبارزه با آفات و بیماری‌هایی همچون سن گندم، علف هرز، سوسک سیاه و زنگ زرد مهم‌ترین عامل سم پاشی به موقع است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه کشاروزان هزینه لازم برای خرید سم را ندارند افزود: با تعدادی از سم فروشان قرار دادی منعقد شده تا سم لازم را دراختیار کشاورزان قرار دهند و در زمان برداشت محصول وجه خود را دریافت کنند.

رمضانی گفت : هشت گروه از کارشناسان جهاد کشاورزی از مرحله کاشت، داشت و برداشت با آموزش‌های لازم در کنار کشاورزان ۵۰ هزار هکتار از ارضی دیم و آبی بجنورد برای مبارزه با آفات و بیماری‌ها فعال هستند.

باقر پورفرماندار بجنورد در بازدید از مزارع کشاورزی گفت: برای بخش کشاورزی این شهرستان اعتباراتی حدود ۵۷ میلیارد تومان را اختصاص داده اند و همچنین به منظور مبارزه با این آفت‌ها برنامه سم پاشی را بصورت یکپارچه در نظر دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جشنواره گل و گلاب بردسکن
  • استفاده از نان کامل در زنجیره تولید نان لحاظ شود
  • کاشت گندم در ۱۵۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • ۱۳۵۰ گواهی سلامت ورزشکاران در اردبیل صادر شده است
  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • مبارزه به موقع با آفات تولید محصول را افزایش می‌دهد
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی