Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد گفت: سه سرای نوآوری جدید در حوزه‌های تخصصی مختلف در ۲۲ بهمن در تهران شروع به کار خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی طهرانچی ظهر امروز در حاشیه آیین نکوداشت روز دانشجو که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با انتقاد از سیاست‌های وزارت علوم در انتخاب دانشجویان نمونه کشور گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت بیش از یک میلیون دانشجو در سراسر کشور که ۳۸ درصد جمعیت دانشجویی را دربرمی‌گیرد، در انتخاب دانشجویان نمونه کشوری نادیده گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: جای این دانشگاه با دستاوردهای کم‌نظیر دانشجویان پرتلاش خالی است که امیدواریم با تدبیری که مسئولان آموزش عالی دارند، این جمعیت با استعدادی که ما امروز نیز شاهد آن بودیم جا دارد با دستاوردهای ارزشمندشان در بین دانشجویان نمونه کشوری در صحنه ملی نیز بدرخشند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ریل‌گذاری و اقدامات این دانشگاه برای اشتغال دانش‌آموختگان اظهار کرد: با تشکیل صندوق‌های پژوهش و فناوری و بسترسازی سراهای نوآوری زمینه را برای حضور همه دانشجویان نوآور دانشگاه آزاد اسلامی در صحنه‌های کسب‌وکار و استارت‌آپی هستیم. اکنون سرای نوآوری در واحد علوم و تحقیقات افتتاح شده و در اصفهان نیز در حال افتتاح است.

 

طهرانچی گفت: سه سرای نوآوری جدید در حوزه‌های تخصصی مختلف در ۲۲ بهمن سال جاری در تهران شروع به کار خواهند کرد. نگاه و رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی بسترسازی برای حضور و حرکت روبه‌جلوی دانشجویان است که در آینده‌ای نه‌چندان دور بتوانیم شاهد تحول در وضع اقتصادی کشور با تکیه بر این جوان‌ها باشیم.

 

وی در خصوص مذاکرات دانشگاه آزاد اسلامی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز خاطرنشان کرد: بحمدلله نیروهای مسلح به بحث مهارت‌آموزی سربازان ورود کرده‌اند و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی در حال ایجاد فضای جدیدی قرار گرفته تا فرزندان کشور در حین خدمت سربازی هم مورد حمایت قرار بگیرند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه دوران سربازی فرصت‌های بسیار خوبی را به‌همراه دارد، دانشگاه آزاد اسلامی استارت‌‌آپ‌های ویژه سربازان را پیشنهاد داده است. امکانات وسیع دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تربیت سرباز ماهر قرار می‌گیرد و در نهایت حرکت و اتفاق مبارکی شکل خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد مهدی طهرانچی شهریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین فلاح روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در کارگاه «آموزش خانواده متعالی ویژه والدین دانشجویان» دانشگاه آزاد اسلامی یزد، شفقت را توجه به رنج و درد دیگران و تلاش برای کاهش آن دانست و گفت: انسان‌های مهربان تمرکز روی مشکلات و سختی‌های دیگران دارند؛ اما انسان‌های غیرمهربان روی شخصیت خود متمرکزند.

وی به معرفی سه نوع شخصیت رقابتی، تهدیدی و مشفق پرداخت و ادامه داد: در شخصیت رقابتی، فرد منفعت‌گرا است و وقتی خود را موفق می‌داند که در زمینه‌های مادیات؛ مدل ماشین، سطح مدرک تحصیلی، منزل و ... از همه جلوتر باشد و فاقد مهربانی و عطوفت است.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، افراد مضطرب و استرس‌زا را جزء شخصیت‌های تهدیدی بر شمرد و موفقیت آنها را در بستن روزنه‌ها و پیش‌بینی خطر و ترس از آینده دانست.

این استاد دانشگاه افزود: انسان‌های مشفق آدم‌های مهربان، اخلاقی و دنبال درد و رنج دیگران هستند، نیت خدایی آنان در کمک به دیگران سبب رشد شخصیت فردی و حقیقت وجودیشان می‌شود، قرآن می‌فرماید: «فَمَنْ کَانَ یَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا»؛ هرکس به لقای (رحمت) پروردگارش امیدوار است باید عمل صالح انجام دهد، بنابراین یکی از راه‌های شبیه شدن به خدا انجام عمل صالح است و در این افراد زیاد نمود دارد.

وی ادامه داد: خوب است انسان از این فرصت چند روز دنیا استفاده کرده و نیت خدایی را در کار‌ها مدنظر قرار داده و حقیقت وجودی خویش که شبیه شدن به خداست را رشد دهد.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تبیین کرد: امراض روحی و روانی افراد نشئت گرفته از توقع نسبت به دیگران و خود، افسوس گذشته و ترس از آینده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه، حاصل ۲۳ سال تجربه و ۱۴ هزار ساعت مشاوره در شناخت درد و رنج مردم را به ۶ دسته تقسیم کرد: نخست اینکه چرا دیگران آنطور که من می‌خواهم نیستند؛ این افراد از همسایه و خویشاوندان و خانواده متوقع هستند.

فلاح متذکر شد: دوم. چرا من در تصور دیگران آنطور که می‌خواهم نیستم؛ فرد در این حالت دنبال اثبات خوب بودن خود است، سوم اینکه چرا من آنطور که می‌خواهم نیستم؛ این افراد طرز تفکر انتقادی نسبت به خود دارند.

وی تأکید کرد: سوال چهارم اینکه چرا دیگران با من چنین رفتاری دارند؛ فرد شخصیت خود را خوب می‌پندارد و نسبت به رفتار دیگران متوقع است، پنجم اینکه چرا من با فلانی چنین رفتاری داشتم؛ در مواجه رفتار خود با دیگران سرزنش گر خویش است، ششم چرا گذشته من چنین شد؛ فرد در گذشته خود است و مدام افسوس می‌خورد و هفتم اینکه آینده من آنطور که می‌خواهم نشود؛ ترس از آینده دارد.

شبیه خدا شدن در انجام عمل صالح است

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد همچنین ریشه درمان درد‌ها و رنج‌های افراد را در شناخت سرمایه وجودی خویش دانست و ادامه داد: سرمایه ما تعداد انتخاب‌های ماست، بین ناامیدی و امید، امید را انتخاب کنیم، نشاط در لحظه بودن را تجربه کنیم و مومن باشیم و عمل ارزشمند مورد رضای خدا انجام دهیم، یعنی به مقام رضا رسیده و تصورات و عمل دیگران نسبت به خود را مهم ندانیم.

فلاح تبیین کرد: فردی که به این مقام رسیده باشد به فرموده قرآن «إِنَّ أَوْلِیَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ»: دوستان خدا هرگز هیچ ترسی (از حوادث آینده عالم) و هیچ حسرت و اندوهی (از وقایع گذشته جهان) در دل آنها نیست.

وی، پدران و مادران دانشجویان را خطاب قرار داد و گفت: شرایط تربیت فرزندان در دست ماست، در حق فرزندان‌مان باید پدری و مادری کنیم؛ اما در مورد نتیجه کارمان تضمینی وجود ندارد و سرنوشت آنان را باید به خدا واگذار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار
  • مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها