Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@15:24:16 GMT

وجود مشکل حقوقی در برخی قراردادهای شهرداری

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۸۴۵۵

 پیروز حناچی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران و در حاشیه برگزاری سومین نمایشگاه تخصصی تهران هوشمند در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه توسعه سامانه‌های برخط افزایش فعالیت ها در حوزه شهر هوشمند چه تأثیری در کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر تهران خواهد گذاشت گفت: از این موضوع نمی‌توان غافل شد که بسیاری از تردد های درون شهری امروز برای حل کارهایی که میتوان به صورت الکترونیک آنها را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- وی افزود: اگر شهر هوشمند به طور کامل اجرا شود و همچنین سامانه‌های برخط بتوانند به مردم سرویس‌دهی درستی داشته باشند به طور قطع از بخش عظیمی از ترددهای روزانه مردم کاسته می شود و همین هم در کاهش آلودگی تهران و کاهش ترافیک شهری خواهد گذاشت.

پیروز حناچی در پاسخ به این سوال که در میانه برگزاری این همایش از سوی رئیس شورای شهر تهران لایحه درباره عدم دسترسی به بیگ دیتا مطرح شد چه اقدامی در این خصوص قرار است انجام بگیرد گفت: این موضوع را در جریان باشید که در همه دنیا در ابتدای شکل‌گیری شهرهای هوشمند مقاومت هایی در خصوص دسترسی به دیتا ها و اطلاعات وجود دارد.

وی افزود: اما به مرور وقتی این پروژه ها شکل گرفته و توسعه پیدا می کند ناچار آن سایر افراد دارای اطلاعات و صاحبان اطلاعات مجبور به اشتراک‌گذاری دیتای شان می شود که امروز ما هم با همین پدیده مواجه ایم و بسیاری از شرکت ها پایه کار آمده اند.

شهردار تهران همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه شهرداری چه بنایی برای حمایت از استارتاپ ها و توسعه فعالیت آنها داشته باشد گفت همانطور که به وزیر ارتباطات و اعدادی که قرار است به زودی لایحه برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی و توسعه فعالیت های استارتاپی آماده کرده و به شورای شهر تهران ارائه کنیم.

حناچی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه دلیل قطع همکاری شهرداری تهران با دوچرخه های نارنجی چه بوده است گفت: ما همکاری خود را با این شرکت قطع نکرده است.

وی ادامه داد: این شرکت پس از یک دوره فعالیت اعلام کرد که دخل و خرج ها و هزینه‌ای که در تهران صرف کرده تا این کسب و کار بگیرد مطابقتی با سود به دست آمده نداشته است و به این دلیل فعلا فعالیت خود را متوقف کرده است.

شهردار تهران همچنین در پاسخ به این سوال که یکی از دستاوردهای کسب و کارهای اینترنتی و توسعه استارتاپ ها باید ارزان اداره شدن شهر تهران و کاهش هزینه‌های مصرفی از شهروندان باشد گفت: حتما همین طور است که قطعا باید تهران ارزان تر ارایه شود و همین طور هم خواهد شد.

وی افزود: وقتی شرایط رقابت درست و صحیح برای همه استارتاپ ها ایجاد شود شرکت های ارائه کننده خدمات می شوند تا در یک رقابت عادلانه هزینه خدمات شان را پایین بیاورند و به این ترتیب مردم از آن سود خواهند برد.

شهردار تهران همچنین در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه یکی از الزامات توسعه کسب و کار های استارتاپی استفاده و بهره مندی است خطوط پرسرعت اینترنت و به طور مشخص در دسترس بودن فیبر نوری است حال آنکه فیبر نوری در اختیار شهرداری تهران است چه برنامه ای برای امکان استفاده صاحبان کسب و کارها باید گفت:اینگونه نیست که امروز صاحبان کسب و کارها نتوانند از شبکه فیبر نوری شهرداری استفاده کنند که اتفاقاً امروز در بسیاری از موارد دیتایی که دست شبکه‌های خصوصی و استارتاپ‌ها وجود دارد از دیتای ما بیشتر است.

حناچی گفت اما علی ایحال حتماً موضوع دسترسی صاحبان کسب و کارها به دیتا و فیبر نوری را پیگیری کرده و برای آن اقدام جدی انجام خواهیم داد.

حناچی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه اخیراً یکی از اعضای شورای شهر در خصوص فعالیت یک مجتمع تجاری در غرب تهران به شما فرستاده اند و در آن در خصوص ایرادات موجود در قرارداد آن توضیحاتی داده اند گفت: این نامه طبقه بندی شده است و در حال بررسی است.

وی ادامه داد: البته این را باید بگویم که ما ایرادات حقوقی در قراردادهای مان وجود دارد و کسی منکر آن نیست اما این موضوع هم بررسی خواهد شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آلودگی تهران شهرداری تهران اینترنت شورای شهر تهران شهرداری فیبر نوری حناچی قراردادهای شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران

وقوع جهش های ارزی و البته افزایش نرخ تورم در سال های گذشته، در کنار برخی چالش های ساختاری نهادینه شده در اقتصاد ایران نقشی مهم و محوری در افزایش قیمت مسکن در ایران و سخت‌تر شدن خانه دار ‌شدنِ افراد بازی کرده اند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، بازار مسکن در سال های گذشته شرایط پر فراز و نشیبی را سپری کرده است. در این راستا، به طور خاص وقوع جهش های ارزی و البته افزایش نرخ تورم در سال های گذشته، در کنار برخی چالش های ساختاری نهادینه شده در اقتصاد ایران، همه و همه نقشی مهم و محوری در افزایش قیمت مسکن در ایران و سخت‌تر شدن خانه دار ‌شدنِ افراد بازی کرده اند. 

در این راستا، بانک مرکزی کشورمان در آخرین گزارش خود از وضعیت قیمتی بازار مسکن در تهران، میانگین قمیت هر متر مربع مسکن در پایتخت را چیزی بیش از 81 میلیون تومان اعلام کرد که این عدد در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال گذشته از افزایش 24 درصدی و در مقایسه با ماه گذشته، از افزایش بیش از 3 درصدی حکایت دارد. با این همه، هنوز بسیاری از افکار عمومی این سوال را مطرح می کنند که عمده محرک های افزایش قیمت مسکن در ایران چیست؟ 

اگر مولفه تحریم و فشارهای خارجی که کلیت اقتصادی ایران و بخش های مختلف آن نظیر بازار مسکن را نیز متاثر می کند کنار بگذاریم، اینطور به نظر می رسد که بازار مسکن با 2 چالش مهم و محوری دست به گریبان است که برای حل آن ها بایستی تدابیری جدی اندیشیده شود. 

اول اینکه معادله عرضه و تقاضا در بازار مسکن ایران به ویژه در کلانشهرهایی نظیر تهران، حالتی متوازن ندارد. اکنون بخش تقاضا از عرضه پیشه گرفته و همین مساله خود سبب شده تا افزایش قیمت مسکن در پایتخت و متعاقبا دیگر شهرها و مناطق کشورمان(به عنوان مناطقی که از قیمت مسکن در تهران تاثیر می گیرند) را شاهد باشیم. به طور خاص در شهر تهران شاهد هستیم که بخش قابل توجهی از مسکن در حال ساخت نیز عمدتا مربوط به مناطقی است که نیازهای عمده و محوری پایتخت را تامین نمی کند. 

مثلا به جای اینکه در پایتخت شاهد ساخت مسکن باشیم، در مناطق پیرامونی آن این موضوع به نحو ملموس‌تری قابل مشاهده است. از این رو، همین عدم توازن در معادله عرضه و تقاضا در بازار مسکن، سبب شده تا افزایش قیمت ها در بازار مسکن به ویژه در کلانشهرهایی نظیر تهران سرعت بگیرد. 

دوم اینکه دولت نیز همچنان از منظر قواعد دستوری به بازار مسکن می نگرد. معادله ای که ناکارآمدی آن در طی دولت های مختلف کشورمان در سال های گذشته به وضوح اثبات شده و اصرار بر تداوم آن، صرفا مشکلات را بیشتر می کند. در کنار این نوعِ نگاه نادرست، شاهد تشدید فعالیت های دلالی در بازار مسکن و در عین حال، تشدید رویکردهای هیجانی افکار عمومی به بازار مسکن و البته تقویت نگاه سرمایه ای به این بازار نیز هستیم. 

معادلاتی که همه و همه خود در ایجاد عدم توازن در بازار مسکن نقشی محوری بازی می کنند. البته که همانطور که پیشتر نیز گفته شد، مسائلی که در بازار مسکن و افزایش قیمت ها در این بازار ایفای نقش می کنند، بیشتر و گسترده تر از این حرف ها هستند با این حال، مولفه هایی که در این گزارش به آن ها اشاره شد نیز به طور خاص از منظر داخلی، اثرگذاری منفی را بر بازار مسکن داشته و دارند. 

منبع: الف

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • باشگاه تراکتور: مشکل یحیی فقط به دست یک نفر حل می شود | پاسخ صریح در خصوص مخالفت با گل محمدی
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • در عملیات وعده صادق رژیم صهیونیستی پاسخ لازم را دریافت کرد
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند