Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری از عرضه ۹۰ درصد ارز صادراتی این شرکت به سامانه نیما در سال ۹۷ خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، تقی صانعی امروز (دوشنبه، ۱۸ آذرماه) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به تولید ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن محصول از ابتدای سال تا ۱۵ آذرماه در پتروشیمی نوری، اظهار کرد: ۶۰ درصد این محصولات صادر و ۴۰ درصد به بورس کالا و مجتمع‌ها ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی نوری افزود: پروژه شیرین‌سازی برش سنگین برای تولید گازوئیل یورو ۶ در دست مناقصه است که تا دو ماه آینده برنده مناقصه مشخص و کار عملیاتی آن تا پایان امسال یا سرانجام اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی نوری ادامه داد: این شرکت با هزینه خود، این مجتمع را به همه پالایشگاه‌های پارس جنوبی به‌منظور تأمین خوراک وصل کرده است و هم‌اکنون هیچ مشکلی در تأمین خوراک ندارد.

صانعی با بیان اینکه پتروشیمی نوری به‌طور میانگین روزانه حدود ۱۰۰ هزار بشکه خوراک دریافت می‌کند، تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی و ۱۲۰ درصد برنامه تولید در این شرکت محقق شده است که امیدواریم تا پایان سال رکورد تولید خوبی را ثبت کنیم.

وی با اشاره به اجرای دو پروژه توسعه‌ای در پتروشیمی نوری به‌منظور افزایش ظرفیت محصولات و ایجاد ارزش افزوده بیشتر گفت: با اجرای این پروژه‌ها، ۲۰ درصد ظرفیت تولید پارازایلین و ۱۰ درصد ظرفیت بنزن شرکت افزایش می‌یابد.

مدیرعامل پتروشیمی نوری به پروژه «به صفر رساندن سوزاندن گازهای ارسالی به مشعل» برای کاهش مصرف گاز طبیعی و افزایش تولید LPG اشاره و اظهار کرد: با اجرای این پروژه، گاز ارسالی به مشعل صفر و برای نخستین بار گوگرد به کود سولفات آمونیوم تبدیل می‌شود. این طرح در دست بررسی است و سال آینده عملیاتی خواهد شد.

صانعی ادامه داد: ۹۰ درصد ارز صادراتی پتروشیمی نوری در سال ۹۷ به سامانه نیمه عرضه و ۱۰ درصد مابقی نیز برای تهیه تجهیزات و تعمیرات اساسی شرکت هزینه شد.

وی تأکید کرد: پتروشیمی نوری سود انباشته افزایش سرمایه نیز خواهد داشت.

مدیرعامل پتروشیمی نوری با بیان اینکه در تحریم اولیه، این شرکت صدمات زیادی از تهیه کاتالیست دید، گفت: این شرکت با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان پنج کاتالیست را داخلی‌سازی کرده است و در تامین کاتالیست و مواد شیمیایی و تجهیزات هیچ مشکلی ندارد.

صانعی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ هزار قطعه در پتروشیمی نوری داخلی‌سازی شده است، اظهار کرد: سازندگان داخلی سهم بالایی در اجرای پروژه‌های این شرکت دارند.

منبع: شانا

کلیدواژه: پتروشیمی نوری سامانه نیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بر اهتمام جدی دولت سیزدهم در تحقق راهبرد «جهش تولید» از طریق تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و حمایت قاطع از واحدهای تولیدی تأکید کرد.

وی در نشست تخصصی با مدیریت صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بیان کرد: افزون بر هدف‌گذاری‌های انجام‌شده برای تکمیل زنجیره متانول، پلیمر و پلی‌پروپیلن باید به زنجیره تولید اتیلن نیز توجه شود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید شهرک‌های تخصصی پتروشیمیایی به‌طور تخصصی احداث شوند، گفت: افزون بر تأمین نیازهای کشور، توسعه صادرات نیز در تکمیل زنجیره محصولات مختلف باید در نظر گرفته شود.

شاهمیرزایی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ را دستاوردی بزرگ دانست و افزود: همکاری مطلوب هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی در فروش اعتباری، سبب رونق تولید و اقتصاد واحدهای کوچک در حوزه صنایع تکمیلی شد.

پتروشیمی؛ پیشران صنایع کشور

وی همچنین در نشست تخصصی با مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با تأکید بر لزوم رشد تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی بیان کرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت پتروشیمی برای تحقق این هدف استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اهمیت همگرایی و همکاری میان هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق رشد تولید گفت: مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی نقشی مهم، تأثیرگذار و راهبردی در زمینه افزایش همکاری ارکان مختلف صنعت دارد.

شاهمیرزایی افزود: صنعت پتروشیمی پیشران صنایع مختلف کشور است و توسعه این صنعت ارزش‌آفرین سبب رشد و ارتقای دیگر صنایع نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت گامی بزرگ برای تولید پایدار مجتمع‌های پتروشیمی است، که این مهم با تلاش شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان همکار می‌تواند صنعت پتروشیمی ایران را به‌طور کامل از واردات کاتالیست‌ها بی‌نیاز کند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

شاهمیرزایی از مدیریت کنترل تولید این شرکت خواست ضمن حمایت قاطع از واحدهای تولیدی، با پیگیری اجرای سیاست و راهبرد تکمیل زنجیره ارزش، برنامه منسجم و اثربخشی را به‌منظور تحقق هدف جهش تولید پیاده‌سازی کند.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های صادراتی

وی در ادامه در نشست تخصصی با مدیریت طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: توسعه و نوسازی بنادر و اسکله‌های صادراتی محصولات پتروشیمی باید با شتاب بیشتری انجام شود تا طرح‌هایی که عملیاتی می‌شوند بتوانند با سهولت بیشتری صادرات داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه امسال ۱۲ طرح تازه به جمع تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی افزوده می‌شود، گفت: مدیریت طرح‌ها باید نظارت دقیقی بر عملیات اجرای طرح‌های پتروشیمی داشته باشد تا افزون بر رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو، زمینه تولید پایدار نیز فراهم شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر استفاده از کالاها، تجهیزات و قطعه‌های ساخت داخل در طرح‌های پتروشیمی بیان کرد: شرکت‌ها و سازندگان توانمند ایرانی ظرفیت‌های بسیار مطلوبی برای تأمین نیازهای طرح‌ها دارند. باید خودمان را توانمند و به حمایت از ساخت داخل بیش از پیش توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • سهام استقلال و پرسپولیس به فروش رفت + جزئیات
  • استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است