Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان شهر چاتانوگای آمریکا با همکاری عموم مردم به نوسازی یکی از پارک‌های قدیمی شهر پرداختند و فضای عمومی بسیار زیبایی احداث کردند که در میان تمام ساختمان‌ها و فضاهای سبز شهر جلوه گری می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پارک Miler واقع در مرکز شهر چاتانوگا، چهارمین شهر بزرگ ایالت تنسی آمریکا، در نزدیکی ساختمان شهرداری و پارک عمومی چاتانوگا فضایی به بزرگی حدود هشت هزار متر مربع را دربر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته این پارک در جوار میدانی پایین‌تر از سطح خیابان‌های اطراف واقع شده بود و در نتیجه حس جدایی از شهر را به بازدیدکنندگان القا می‌کرد. در نتیجه معماران تصمیم گرفتند پارک و میدان را با خیابان‌های اطراف هم سطح و به طور کامل بازسازی کنند تا فضایی عمومی با قابلیت دسترسی بیشتر و جذاب‌تر ایجاد کنند.

طراحان پارک جدید Miler به منظور از بین بردن مرزهای بین این پارک و میدان هم جوار آن یک خیابان مشترک ایجاد کردند که این دو مکان را به هم وصل کرده است و یک فضای شهری واحد به وجود آورده است. نتیجه این اقدام مهم کاهش باندهای ترافیک، از میان برداشتن مرزهای قدیمی بین خیابان و پیاده‌روها و ایجاد یک فضای هموار مملو از درختان بومی به منظور ممنوعیت استفاده از خودرو و افزایش پیاده‌روی در سراسر پارک بود.

سنگفرشی زیبا سراسر پارک و پلکان‌های اطراف را پوشیده است تا فضای یکپارچه و چشم‌ نواز ایجاد کند. پایداری و راه حل‌های دراز مدت نظیر مدیریت آب باران و استفاده از خاک مناسب برای زیر ساخت پارک از جمله عناصری است که پارک میلر را از سایر پارک‌های ایالت تنسی متمایز کرده است.

در این فضای عمومی شگفت انگیز بیش از ۷۵ درخت جدید بومی در خاک حاصلخیز کاشته شده است که به پاکسازی هوای آلوده مرکز شهر چاتانوگا کمک زیادی می‌کند. خاک به کار برده شده در پارک علاوه بر تغذیه درختان، به بهترین شکل ممکن مدیریت آب باران را فراهم می‌آورد و میزان آب ورودی به سیستم سرریز فاضلاب را کاهش می‌دهد.

پارک Miler نه تنها به عنوان یک فضای سبز عمومی در مرکز شهر عمل می‌کند بلکه به گونه‌ای طراحی شده تا میزبان رویدادهای مختلف فرهنگی در طول سال باشد. مردم در سراسر پارک به اینترنت پرسرعت به طور کاملاً رایگان دسترسی دارند و سیستمی از کابل‌های اینترنت و الکتریسیته در زیر زمین تعبیه شده است که برای آثار هنری دیجیتالی، نمایش‌ها و صحنه‌های نمایش مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک پروژکتور پیشرفته نیز برای نمایش‌های تلویزیونی و اجراهای زنده در مرکز پارک قرار دارد.

معمارانی که مسئولیت نوسازی پارک Miler را به عهده گرفتند از ایده‌های عموم مردم در طراحی‌های خود بهره گرفتند و به مدت ۶ ماه جلسات عمومی در سراسر شهر برگزار کردند و حتی نظرسنجی‌هایی در میان مردم منتشر کردند.

کد خبر 400348

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نوسازی و بهسازی نوسازی بافت قدیمی آمریکا شهرهای جهان کلانشهرهای جهان پارک فضاي سبز شهري فضای سبز شهری فضاي سبز بازسازی معماری طراحی شهری معماری شهری مشارکت شهروندان پیاده رو پیاده روی ترافيک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تعاملات بین‌المللی ایران در عرصه فناوری با کشورهای مختلف گفت: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله نانو و تجهیزات پزشکی چشمگیر است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی، به بیان بخشی از دستاوردهای شاخص ایران در حوزه فناوری و همکاری‌های فناورانه با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه پرداخت. مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است.

دستاوردهای شاخص ایران در حوزه علوم و فناوری چیست که شما به آنها افتخار می‌کنید؟

در حوزه‌های مختلفی توانستیم تعادل خوبی در سطح بین‌الملل ایجاد کنیم. برای مثال در حوزه فناوری نانو حدود 20 سال پیش فعالیت خود را آغاز کردیم و اکنون در بین کشورهای معدودی در جهان در حوزه تولید دانش فنی این حوزه هستیم.

ایران در حوزه بیوتکنولوژی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. همانطور که می‌دانید در حوزه تولید دارو شرکت‌های تولیدکننده واکسن متعددی در زمینه ی کرونا در ایران داشته‌ایم و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، نیاز کشور به واردات واکسن کرونا مرتفع شد.

داروی "ترمیم زخم پای دیابت" در پارک فناوری پردیس تولید شد

واردات تجهیزات بیمارستانی نیز در زمان کرونا تقریبا ضرورتی نداشت. ما تمامی تجهیزات از جمله دستگاه ونتیلاتور و تنفس را در ایران تولید کردیم. با توجه به این پیشرفت‌ها، ایران در زمان کرونا به مرحله صادرات واکسن و تجهیزات پزشکی رسید.

این تصور وجود دارد که علم منحصر به غرب است. چطور ایران این ذهنیت را از بین برده است؟

تا حدود 30 سال پیش ممکن بود تصور کنیم اگر هیچ داروی غربی وجود نداشته باشد، مردم دچار مشکل خواهند شد. در زمان جنگ تحمیلیِ ایران و عراق و پس از آن تحریم‌ها، ما را بر آن داشت که باور کنیم می‌توانیم. این شعاری بود که رهبر ایران به تدریج جا انداخت که «ما می‌توانیم» و ما می‌توانیم نیازهایمان را در زمان تحریم‌ها برآورده کنیم.

بنابراین تحریم‌ها به فرصتی برای ایران تبدیل شد. این فرصت باعث شد که محصولاتی که سابقا باید از غرب وارد می‌کردیم، دیگر وارد نکنیم. بنابراین فضای جدیدی برای متخصصان ایرانی ایجاد شد تا بازار را پیدا کنند و این محصولات را بومی‌سازی نمایند.

در کنار آن، با ایجاد حمایت‌های دولتی، محصولات تولید داخل که سطح قابل قبولی از کیفیت را داشتند، مورد حمایت قرار گرفتند. بنابراین فرصت تحریم‌ها باعث افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از صدها شرکت به هزاران مورد شد. استخدام ده‌ها هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها، در همین زمان رخ داد. با وجود تحریم‌ها، بنگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و شرکت‌ها نمی‌توانستند واردات انجام دهند، چرا که اقتصادشان فلج شده بود.

بنابراین به خرید محصولات فناورانه تولید داخل علاقه‌مند شدند و اکنون سهم مطلوبی از نیازهای ایران توسط این شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌شوند. اکنون این ما نیستیم که ضرر کردیم بلکه شرکت‌های غربی و اروپایی بودند که بازار ایران را از دست دادند.

روسیه و چین شرکای ایران در زمینه سیاسی ـ اقتصادی و حتی علم و فناوری هستند. همکاری این دو کشور با ایران در پارک پردیس را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و آیا پروژه مشترکی هم وجود داشته است؟

چین و روسیه شرکای راهبردی ایران در زمینه همکاری فناورانه هستند. بزرگترین سابقه همکاری فناورانه بین ایران و روسیه است که به حدود چهل سال پیش بر می‌گردد. شرکت‌های مشترک دارای فناوری پیشرفته بین ایران و روسیه، در این دو کشور ایجاد شدند.

همکاری در زمینه دارو، منجر به ایجاد شرکت‌های مشترک در پارک فناوری پردیس شد. این تجربه باعث ایجاد شراکت با شرکت‌های سایر کشورها نیز گردید. ما اکنون بیش از 10 شرکت در پارک فناوری پردیس داریم و شرکای خارجی در زمینه محصولات دارای فناوری پیشرفته دارند.

این موضوع در مورد چین نیز با تجربه مشترک فناوری نانو بین سازمان‌های ایرانی و چینی در پارک پردیس اتفاق افتاد. همچنین ما اکنون توافق همکاری با پارک‌های فناوری متعددی در روسیه داریم. ما دفاتر مشترکی در دو کشور داریم و همین موضوع در مورد چین هم اتفاق افتاد، بنابراین ما می‌توانیم همکاری بین شرکت‌هایمان را گسترش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • متهم به ۴۰ فقره سرقت در مشهد دستگیر شد
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • آغاز احداث پارکینگ مجاور خیریه ام‌البنین(س) در منطقه ۱۰ اصفهان
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • محدودیت‌های ترافیکی روز ارتش در رشت اعلام شد
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است
  • رونق کسب و کار در دوشنبه بازار زاهدان
  • کنایه حناچی به زاکانی؛ آنها که می‌خواهند در پارک قیطریه مسجد بسازند می‌خواهند بگوید ما خیلی دیندار هستیم
  • آغاز تولید فصل دوم «چرخ گردون»، ۱۵ اردیبهشت