Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست تعامل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با جامعه‌ بسیجی حقوقدان استان با حضور نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان برگزار شد. تاریخ انتشار: 15:59 - 18 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۳۳۲ به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست تعامل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با جامعه‌ی بسیجی حقوقدان استان با حضور نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حسن نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویر احمد در این نشست ضمن تقدیر از جامعه بسیجی حقوقدان این استان گفت: وظیفه یک قاضی توجه به عدالت و اجرای آن است؛ اما وظیفه همه توجه به قانون یعنی هم نظم و هم عدالت است که هر دو در کنار هم هستند.

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نحوه‌ انتشار احکام قضایی گفت: در بسیاری از موارد که آراء قطعی نیست نمی‌توانیم آراء را رسانه‌ای کنیم، چون قانون گفته رأی باید قطعی شود و زمان لازم قانونی بگذرد و وقتی قطعی شد رأی را حسب ساز و کار‌هایی که در خود قانون پیش بینی شده اعلام کنند.
نگین تاجی در ادامه با تاکید بر تکریم ارباب رجوع عنوان کرد: این موضوع فقط در صحبت و سخن نیست، یکی از دغدغه‌های اساسی رئیس قوه قضائیه، که برگرفته از منابع فقهی و اسلامی و شیعه ماست احترام به ارباب رجوع است. ارباب رجوع فقط اصحاب دعوی نیست. در جریان رسیدگی با کارشناس وکیل خواهان و خوانده، شاکی و متهم، روبرو هستیم و قاضی باید به همه احترام بگذارد.

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که وظیفه‌ی ما اجرای عدالت است اظهار کرد: با برنامه‌های علمی و آموزشی، در نشست‌های قضایی منسجم و هماهنگ موارد درخواستی بررسی و هیئت تحریریه مشخص شده که سوالات را جمع آوری و ابهامات و پاسخ سوالات را بصورت یک ماهنامه گردآوری شده برای همکاران قضایی ارسال می‌کنیم.

وی افزود: در این ماهنامه حقوقی، جدیدترین نظریات حقوقی اساتید حقوق، آراء وحدت رویه و یا قوانینی که جدید التصویب هستند و نوآوری‌های قانونی قرار داده می‌شوند و ماهنامه بصورت مکتوب در اختیار قضات قرار می‌گیرد.   نگین تاجی با اظهار اینکه گروهی از همکاران قضایی مشغول بررسی عناوین فراوانی پرونده‌ها از لحاظ نوع جرم هستند، گفت: ۱۳ نفر از همکاران قضایی، هر نفر موضوعی را که درصد فراوانی در پرونده‌های دادگستری استان دارند بررسی نموده و نتیجه به سمع و نظر همکاران خواهد رسید.

وی افزود: این گروه مجموع دستاورد‌های خود در مورد پرونده‌ها را ظرف ۲ تا ۳ ماه آینده اعلام کرده تا از مواردی که موجب اطاله‌ی دادرسی در پرونده‌ها می‌شود جلوگیری و به صورت کاربردی کارکرده تا سایر همکاران با بکار بستن آن فرایند‌ها بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن آرایی متقن در خصوص موضوع پرونده صادر نمایند.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کارگروه بین وکلا و قضات در این استان خبر داد و اظهارکرد: با توجه به اینکه از اعضا هر دو کانون وکلا و مشاوران حقوقی دادگستری استان که با سایر وکلای کشور در ارتباط هستند در این کارگروه حضور دارند و جامعه‌ وکلا است که آرای همکاران قضایی را به نحو تخصصی و نقایص بررسی کرده و از چگونگی آن آگاه هستند.
وی افزود: این کارگروه مهمترین مسائل موجب اطاله دادرسی را مشخص و اعلام می‌کنند.

نگین تاجی در پایان در خصوص تشکیل و اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان، اظهار داشت: طرح هر مسجد یک حقوقدان، یک کار مبنایی است اگر درست و با کیفیت اجرا شود، ارزش فراوانی داشته و با بودن یک حقوقدان در کنار مردم و آموزش‌های حقوقی و مشاوره‌ای، تأثیر آن در آینده‌ی نزدیک مشاهده و رویه‌ی صحیح اجرا خواهد شد.

وی گفت: کارکرد این طرح نه فقط آموزشی، حقوقی و مشاوره است، بلکه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه خیلی مؤثر است.
گفتنی است، در پایان این نشست به تعدادی از حقوقدانان لوح سپاس از طرف فرمانده سپاه فتح استان اهداء شد.   بیشتر بخوانید: مشکلات مردم با استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و شورای حل اختلاف بهتر حل و فصل می‌شود
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان کهگیلویه وبویراحمد بسیج حقوقدانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از پرونده‌های حقوقی اردبیل ‌دعاوی ملکی است

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: دعاوی ملکی در صدر پرونده های ورودی به مراجع قضائی استان اردبیل قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام حسین کثیرلو شامگاه یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس جدید حوزه قضائی شهرستان نیر اظهار کرد: همه تلاش دستگاه قضایی استان در بحث اقتصادی بر این است تا در راستای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، حرکت کنند و در این حوزه همچون سال های قبل حمایت قضایی قانونی از بخش سرمایه گذاری انجام می دهد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل ادامه داد: با تاکیدات دستگاه قضائی در کل کشور تلاش می شود در راستای حمایت از تولید و اشتغال هیچگونه مجموعه تولیدی تعطیل نشود و مشکلات از طریق راهکاری مناسب قانونی حل و فصل شود.

کثیرلو با بیان اینکه بسیاری از پرونده‌های حقوقی ناشی از دعاوی ملکی است، اظهار کرد: مهمترین راهکار پیشگیرانه در این بحث اخذ سند تک برگی است که همه مردم و همچنین دستگاه‌هایی که املاک بدون سند دارند به منظور جلوگیری از هرگونه اختلاف و دعاوی حقوقی سریعا نسبت به اخذ سند تک برگی برای املاک و زمین های خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر لزوم حمایت و صیانت از ضابطین در راستای اجرای قوانین خاطرنشان کرد: توجه به حقوق عامه و اجرای سریع احکام قطعی خط قرمز دستگاه قضا در اردبیل است.

وی بحث امنیت را شاه کلید توسعه و خط قرمز دستگاه قضا دانست و بیان کرد: در بحث امنیت هیچگونه مماشاتی وجود ندارد و با کسانی که بخواهند با تحرکات خود امنیت و آسایش روانی مردم را خدشه دار کنند مطابق با قانون به شدت برخورد می شود.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل اهداف و سیاستگذاری های دستگاه قضا را در این یادآور شد و بیان کرد: نوع کار در دستگاه قضایی همراه با تدبیر است و یکی از مسیرهای رسیدن به موفقیت در پیشرفت امور مردم داری و تداوم تعامل، همکاری، هم افزایی و هماهنگی با مجموعه های دیگر به منظور ارتقای کیفیت خدمت رسانی و جلب رضایتمندی عمومی  است.

کثیرلو با اشاره به سند تحول قضایی به عنوان مهمترین محورهای عملیاتی دستگاه قضایی در کشور تصریح کرد: استفاده از فناوری های نوین در تسریع و تسهیل امورات و نیز حمایت قضایی از تولید و اشتغال البته در چارچوب قانون از مهمترین موضوعات مورد تأکید در این سند است که باید همه مجموعه ها برای تحقق آن باید اهتمام ویژه ای داشته باشند.

در پایان این مراسم با قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند محمدحسین رسول زاده رئیس سابق حوزه قضایی نیر قاضی «هاتف محبی» به عنوان رئیس جدید این حوزه معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • امضای ۲ سند حقوقی و قضایی بین ایران و پاکستان
  • دیدار سفیر اتریش با رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی 
  • بسیاری از پرونده‌های حقوقی اردبیل ‌دعاوی ملکی است