Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید تقی‌خانی دبیرکل فدراسیون نفت ایران امروز دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸ در جمع خبرنگاران، استفاده از گاز طبیعی را یک جایگزین برای بنزین عنوان کرد که در برخی کشور‌ها مورد استفاده قرار دارد و اظهارکرد: ایران به عنوان کشوری که از منابع گازی قابل توجهی برخوردار است و توانسته توسعه مطلوبی در این حوزه به ثبت برساند، باید استفاده از گاز به عنوان سوخت را در حکم یک استراتژی در نظر بگیرد و دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سال ۱۳۸۰ بحث‌هایی پیرامون جایگزینی گاز ما به ازای مصرف بنزین در کشور شکل گرفت که در راستای تحقق بخشیدن به این حوزه، فعالیت‌ها و اقدامات متنوعی از جمله تولید مخزن با استفاده از مواد هوشمند، کامپوزیت‌های پلیمری با هدف سبک‌سازی و ایمن‌سازی مخزن گاز خودرو‌ها و همچنین تولید کیت‌های الکترونیکی انجام شده و به موازات چنین اقداماتی، شاهد افزایش تعداد جایگاه‌های سوخت‌رسانی CNG در کشور بودیم.

این مقام مسئول، هدف اصلی از جایگزینی گاز با بنزین را کاهش هزینه‌ها و آلودگی هوا عنوان کرد و ادامه داد: بین محصولات هیدروکربوری، متان یا گاز طبیعی، کمترین میزان آلایندگی را به خود اختصاص می‌دهند و می‌توانند حدود ۲۵ درصد از تولید گاز‌های گلخانه‌ای بکاهند.

تقی‌خانی با اشاره به اینکه با افزایش قیمت بنزین، شاهد میل چند برابری مردم به استفاده از سوخت گازی و گازسوز کردن خودرو‌های خود بوده‌ایم، اظهار داشت: به طور طبیعی، با توسعه صنعت CNG و افزایش سهم این سوخت در سبد مصرف خانوار، به عنوان یک جایگزین، مصرف بنزین نیز کاهش می‌یابد که از محل این صرفه‌جویی، برای دولت درآمدزایی می‌شود.

بیشتر بخوانید:کاهش مصرف سوخت با توسعه استفاده از CNG 

دبیرکل فدراسیون صنعت نفت ایران تاکید کرد: شورای عالی اقتصاد طی مصوبه جدیدی، تسهیلاتی را با رقم ۶۵۰۰ میلیارد تومان برای گازسوز کردن خودرو‌ها در نظر گرفته است که بی‌شک در نتیجه این طرح، مردم از عواید آن بهره‌مند شده و هزینه‌های حمل و نقل عمومی کاهش می‌یابد و از سوی دیگر، شاهد رونق اشتغالزایی در صنعت CNG و به کارگیری بسیاری از متخصصان دانشگاهی در این حوزه هستیم و با شکل‌گیری یک خط‌مشی برای دانشگاه‌ها، توسعه این صنعت سرعت بیشتری می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بنزین گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اسفند ۱۴۰۲به ۲۴.۵ درصد

امتداد  - بانک مرکزی از کاهش تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اسفند ۱۴۰۱ به ۲۴.۵ درصد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد از بانک مرکزی،در پی استمرار و پیگیری سیاست تثبیت اقتصادی و کاهش نوسانات نرخ ارز در سال ۱۴۰۲، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده به روند نزولی خود از ابتدای سال ۱۴۰۲ ادامه داد و با کاهش ۱۶.۲ واحد درصدی، از ۴۰.۷ درصد در فروردین ماه ۱۴۰۲ به ۲۴.۵ درصد در اسفندماه ۱۴۰۲ رسید.

 

 

این در حالیست که تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۰۳ درصد نیز رسیده بود و اقتصاد کشور برای اولین بار در تاریخ تورم تولیدکننده سه رقمی را تجربه کرده بود؛ اما کاهش تورم تولیدکننده به ۲۴.۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، حاکی از کاهش این شاخص به یک چهارم نسبت به قله تاریخی آن در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم است.

نرخ تورم (متوسط ۱۲ ماهه تورم شاخص بهای تولیدکننده) نیز از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه ۱۴۰۲ روند نزولی به خود گرفت و با کاهش ۴.۸ واحد درصدی، در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۳۲.۶ درصد رسید.

نرخ تورم سالانه تولیدکننده در پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۰ به رقم بی‌سابقه ۸۲.۶ درصدی رسیده بود و رقم ۳۲.۶ درصدی آن در پایان سال ۱۴۰۲ حاکی از کاهش حدود ۵۰ واحد درصدی نسبت به ماه‌های پایانی دولت دوازدهم است.

 

 

تورم تولیدکننده یک شاخص پیش‌نگر برای تورم مصرف‌کننده بشمار می‌رود؛ چرا که تحولات تورم تولیدکننده با یک وقفه زمانی اثرات خود را در تورم مصرف کننده نشان می‌دهد (در واقع افزایش هزینه تولیدکننده پس از رسیدن تولیدات به مرحله مصرف خود را در افزایش قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی نشان می‌دهد)؛ بنابراین کاهش مستمر تورم تولیدکننده طی چندین ماه در نهایت به کاهش بیشتر تورم مصرف‌کننده منتهی خواهد شد.

با توجه به اهداف و برنامه‌های بانک مرکزی در سال ۱۴۰۳ و تاکید بر تداوم اجرای سیاست تثبیت اقتصادی و هدگذاری برای کاهش نرخ رشد نقدینگی، بنظر می‌رسد در سال ۱۴۰۳ شاهد تداوم بهبود متغیر‌های اقتصادی از جمله کاهش تورم تولیدکننده و مصرف‌کننده باشیم.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • کاهش تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اسفند ۱۴۰۲به ۲۴.۵ درصد
  • سهم ۲۵ درصدی بخش کشاورزی از مصرف نفت‌گاز استان کردستان
  • افزایش ۲۱.۵ درصدی تولید انرژی در بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه نکا
  • رشد ۲۱ درصدی تولید انرژی در نیروگاه نکا
  • رشد ۲۱ درصدی تولید انرژی در بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه نکا
  • مقایسه تعداد تعطیلات در ایران با دیگر کشورها / در ساماندهی تعطیلات به افزایش مصرف سوخت و گردشگری خودرو محور توجه شود
  • افزایش ۳۴ درصدی مصرف سوخت جت در منطقه ارومیه
  • استقبال کشاورزان فاروجی از کشت نشایی