Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین روز سفر استانی محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام به مازندران، مراسم احیای کارخانه نساجی قائمشهر باحضور استاندار، نماینده، ولی فقیه و مسئولان استانی برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در نخستین روز سفر استانی محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام به مازندران، مراسم احیای کارخانه نساجی قائمشهر باحضور استاندار، نماینده، ولی فقیه و مسئولان استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اظهار داشت: در ۱۵ ماه گذشته توانستیم نزدیک به ۲۰ هزار طرح را به نتیجه برسانیم

وی افزود:ما آمادگی داریم حداکثر ظرف شش ماه آینده تمام فاز‌های این کارخانه که چیزی حدود ۷۰۰ شغل ایجاد می‌کند را راه اندازی کنیم که این مسئله کنترل و نظارت آقای استاندار را میطلبد.

مخبر با تاکید بر اینکه همه چیزمان برای مردم است و دشمن بعد از مایوس شدن از تقابل در حوزه نظامی و امنیتی و سیاسی به بخش اقتصادی روی آورده است و تمام فشار آن را روی آن گذاشته است گفت: ما در این بخش ضعف داریم و علت آن هم این است که این بخش را به دست مردم نداده ایم و اگر آن را دست مردم می‌دادیم همانطور که جنگ و مردم جنگ و مسائل امنیتی را به این شکل اداره کردیم، اقتصاد را هم به همین شکل می‌توانستیم اداره کنیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام افزود:در استان مازندران در همین سفر تقریباً ۵۸۰۰ طرح را که ۱۴۰۰ طرح آن بازآفرین و احیا است را افتتاح میکنیم و در مجموع هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان در استان مازندران در بخش‌های، چون سیل و بخش‌های عمرانی سرمایه گذاری کرده ایم.

مخبر خاطرنشان کرد: در استان مازندران ۱۴۳۰ پروژه زیربنایی راه انداختیم که شامل ۳۵۰ کلاس درس، ۱۴۰ مسجد، ۹۰ پروژه زیربنایی مثل کتابخانه و خانه عالم و ساخت ۱۱۵۰ مسکن محرومین میشود.

وی ادامه داد:طبق اعلام استاندار، احیای فاز اول نساجی مازندران نیاز به ۱۷ میلیارد سرمایه گذاری داشت که انجام دادیم، در ادامه نیز برای فاز‌های بعدی هم آمادگی داریم که طبق آمار اعلامی دولت ورود کنیم و برای مردم اشتغال ایجاد کنیم.      
در ادامه این مراسم حجت الاسلام معلمی نماینده، ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به عنایات رهبر معظم انقلاب به نساجی قائمشهر گفت: امید است که روند احیای نساجی مازندران با ورود جهادی ستاد اجرایی فرمان امام رونق پرشتابی پیدا کند.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که یادگار امام راحل است منشاء خیر و برکت برای ایجاد فرصت اشتغال و تولیداست و امیدواریم که خداوند متعال بر توفیقات آن بیفزاید.

در ادامه این برنامه حسین زادگان استاندار مازندران با تقدیر از عملکرد و نگاه ویژه ستاد اجرایی فرمان امام به مازندران: ستاد اجرایی فرمان امام اولین نهادی بود که شاید مستقیماً هم با بحث سیل مرتبط نبود و مسئولیتی نداشت، ولی بیشترین خدمات را به سیل زدگان ارائه داد که از این بابت هم جای سپاسگزاری دارد.

حسین زادگان افزود: خدمات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در بحث راه اندازی کارخانجات و پروژه‌های عمرانی، مدرسه سازی و بهداشت و درمان و حمایت از خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی و معلولین و مدرسه سازی و مسجد سازی و ایجاد قرارگاه‌های جهادی یک مدل مدیریتی جدید بدون بروکراسی‌های زائد و فاسد است که اثرات موثرش به مردم بر می‌گردد و این موضوع کمتر در رسانه‌ها و بخش‌های مختلف مطرح شده است.

وی ادامه داد: مهمترین کار ستاد اجرایی فرمان امام هم راه اندازی تسهیلگری دربخش اقتصادی و اجتماعی است که در روستا‌ها و در ایجاد اشتغال نقش موثری داشته است.

استاندار مازندران با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر احیای نساجی مازندران خاطرنشان کرد: امکان نداشت رهبر معظم انقلاب مسئولی از استان مازندران چه در حوزه‌های اجرایی و چه از نمایندگان مجلس خبرگان ببینند و در مورد اینکه تکلیف نساجی مازندران بالاخره چه شد سوال نکنند.

وی با اشاره به اینکه این نشان دهنده این است که واقعا موضوع نساجی فراتر از یک کارخانه است، گفت: نساجی قائمشهر و نساجی مازندران بخشی از تاریخ و هویت مردم قائمشهر شده است و نمی‌توانید قائمشهر را بدون نساجی فرض کنید ولذا امروز برای ما یک روز تاریخی است.

در ادامه این برنامه فرماندار قائمشهر نیز اظهار داشت: از حمایت ستاد اجرایی فرمان امام هم از طرف خود و هم از طرف شهروندان گرانقدر قائمشهرتشکر فراوان دارم.  
در ادامه سفر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در منزل شهید مدافع حرم محمد بلباسی ضمن دیدار با مادر و همسر شهید به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد.      

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام نساجی مازندران محمد مخبر کارخانه نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نساجی بروجرد و دغدغه شروع به کار در سال جدید

 به گفته کارگران کارخانجات نساجی بروجرد، هر ساله این کارخانه در ۱۵ فروردین شروع به کار مجدد می‌کرد، اما امسال این شروع به کار به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد که آن هم تاکنون محقق نشد. 
کارگران نساجی بعد از تعطیلات نوروز و عید سعید فطر خود را آماده شروع به کار در سال جدید کرده بودند که ارسال پیامکی از طرف کارخانجات نساجی بروجرد به کارگران، امید شروع به کار را در دل آنان از بین برده است. 
پیامک ارسال شده به کارگران نساجی بروجرد با این مضمون ارسال شده است، «باسلام باتوجه به لزوم تامین نقدینگی برای رفع موانع تولید و برنامه ریزی‌های لازم در سال جاری، هفته آینده شروع فعالیت کارخانه نخواهد بود. روابط عمومی کارخانجات نساجی بروجرد.» 
به گفته برخی کارگران، برخی از کارگران مجموعه قرارداد کاریشان در پایان سال گذشته به اتمام رسیده و کارخانه تاکنون با هیچ یک از کارگران قرارداد کاری جدید منعقد نکرده است. 
نساجی بروجرد یکی از کارخانجات بزرگ تولید نخ و پارچه در کشور است که مردم بروجرد روی آن حساسیت‌های ویژه‌ای دارند. 
این روز‌ها کارگران نساجی بروجرد دغدغه تعطیلی ناگهانی این کارخانه را دارند و منتظر پیگیری و تلاش مدیران مجموعه و مسوولان برای فعال نمودن هر چه سریع‌تر آن هستند.
معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد گفت: مدیریت نساجی بروجرد اعلام کرده که با کمبود نقدینگی برای شروع به کار در سال جدید همراه است. 
مهدی سراب‌نشین صبح امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در بروجرد افزود: نساجی بروجرد هم اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ نفر کارگر دارد که سه ماه حقوق معوقه نیز دارند و بیمه آنان حدود سه ماه است که پرداخت نشده است. 
وی اظهار داشت: نساجی بروجرد بدهی به اداره برق و گاز و مالیات نیز دارد که تاکنون پرداخت نکرده است. 
وی بیان کرد: مدیران نساجی باید برای شروع به کار نساجی تلاش‌های خود را انجام دهند، امیدواریم مسئولان مرتبط در استان و کشور مشکلات نساجی را بررسی و اقدامات لازم را انجام دهند.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • سفر شاگردان الهامی به قائمشهر برای مصاف با تراکتور
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • ایجاد و احیای ۳۱ هزار شغل در یزد
  • توسعه سطح کاشت گیاهان دارویی با توزیع ۷هزار نهال گل محمدی در سوادکوه
  • برنامه ریزی برای راه اندازی بازار میوه و تره‌بار و ایجاد میدان عرضه دام در فیروزکوه
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن لایحه اصلاح «قانون مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن «لایحه اصلاح مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است
  • کارگران نساجی بروجرد و دغدغه شروع به کار در سال جدید