Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@14:02:11 GMT

منطقه ۲ پایتخت پیشرو در حوزه هوشمند سازی

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۲۰۷۴

منطقه ۲ پایتخت پیشرو در حوزه هوشمند سازی

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول کشت پور، در تشریح اقدامات ۲ ساله این منطقه در راستای تحقق شهر هوشمند و استفاده از فن آوری های نوین، اظهار داشت: در آینده ای نه چندان دور شهرها سکونت گاه های جمعیتی فراوانی خواهند بود که می بایست برای حل مشکلات شهرنشینی آنها مانند تراکم، آلودگی هوا، مشکلات زیست محیطی ، انرژی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، به فکر چاره اندیشی بود.

وی با بیان اینکه در منطقه ۲ باورمندانه و با کمک افراد خلاق و نوآور فعال در حوزه هوشمند سازی به دنبال طراحی پلت فرمی مناسب برای ارائه خدمات بهینه شهری به شهروندان هستیم، افزود: خوشبختانه تا کنون توانسته ایم اقدامات خوبی را در حوزه هوشمند سازی و راه اندازی استارت آپهای شهری انجام دهیم و با ادامه این حرکت به دنبال این هستیم که بتوانیم در ۲۴ ساعت شبانه روز بدون محدودیت زمانی و مکانی به شهروندان بدون نیاز به سفرهای درون شهری خدمات ارائه دهیم.

کشت پور با تاکید بر اینکه شهرداری منطقه ۲ به منظور پیاده سازی طرحهای خلاقانه، از استارتاپ ها و کسب و کارهای نوآورانه حمایت می کند اظهار کرد: از زمانی که منطقه ۲ تصمیم گرفت قطب استارت آپی پایتخت شود تا کنون ۲ سال می گذرد و در این مدت با حمایت از کسب و کار های نوآورانه و خلاقانه توانسته ایم پروژه های بسیاری را به بهره برداری برسانیم و با راه اندازی استارت آپ های شهری در ارتقاء کیفیت خدمات شهری به شهروندان تاثیر گذار باشیم.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان نیز، در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در صحن شورا با بیان اینکه آینده دنیا در شهرها رقم می خورد گفت: با کمک و همراهی شهردار تهران و شهرداری منطقه ۲ در اطراف دانشگاه صنعتی شریف، پهنه ای به نام ناحیه نوآوری شریف  ایجاد شده که با تاسیس بیش از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در این محدوده، دانشجویان و جوانان نخبه کشور را که به دنبال فرصت شغلی مناسب قصد مهاجرت به کشورهای خارجی داشته اند برای تولید علم و فن آوری های نوین گرد هم آمده اند.

وی ضمن تاکید بر لزوم استقرار شرکت های دانش بنیان در شهرهای کنونی افزود: اکوسیستم و محوطه ای که در اطراف دانشگاه صنعتی شریف در حال شکل گیری است نقش بسزایی در انجام فعالیت های علمی و کارآفرینانه برای دانشجویان و اساتید این دانشگاه و سایر فارغ التحصیلان دانشگاه ها خواهد داشت و به طور قطع در رفع برخی مشکلات و معضلات جامعه چون بیکاری کمک خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهور با بیان اینکه روند شهرنشینی در همه شهرهای دنیا رو به افزایش است، اظهار کرد: ارائه خدمات گران و غیر قابل دسترس با نیازهای جامعه امروز ما مغایرت دارد و تمامی مناطق شهری می بایست برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان همچون شهرداری منطقه ۲، از فن آوری های نوین استفاده کنند و در هوشمند سازی شهر تهران همراه باشند.

ستاری با اشاره به لزوم استفاده از ایده های جوانان در زمینه هوشمند سازی و استفاده از فن آوری های نوین، خاطر نشان کرد: جوانان مستعد کشورمان ده ها هزار ایده برای هوشمند سازی شهر و ارائه خدمات بهینه با قیمت کمتر در سر دارند که با پیاده سازی این ایده ها می توانیم گامهای موثری به سوی داشتن شهری هوشمند برداریم.

وی ضمن حمایت از اقدامات متفاوت شهرداری منطقه ۲، افزود: در دنیای کنونی اگر مدیران شهری نخواهند با جریان تکنولوژی و استفاده از فن آور یهای نوین همراه باشند به طور حتم بازنده خواهند بود.

کد خبر 4793420

منبع: مهر

کلیدواژه: رسول کشت پور شهرداری تهران هوشمندسازی شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا شهر تهران قوه قضاییه معلولان وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی اغتشاشات ایران دستگیری سارق آتش نشانی سیدابراهیم رئیسی پیروز حناچی محمد علی نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • نظارت بر حریم تهران هوشمند می شود
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت