Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،  اکبر ترکی در تشریح دستورکار امروز (دوشنبه ۱۸ آذر ماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از حضور معاون بهداشتی و معاون غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه کمیسیون خبر داد و گفت: مسئولان وزارت بهداشت گزارشی را در خصوص وضعیت بیماری آﻧﻔﻠﻮاﻧﺰا در کشور ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس دهم افزود: تقارن و همنوایی افزایش بارندگی و سرما در سال‌های اخیر و ابتلا برخی از زائران اربعین به آﻧﻔﻠﻮاﻧﺰای H۱ باعث شدت و طغیان این بیماری در کشور شده و متاسفانه برخی از مبتلایانی که بیماری زمینه‌ای و نقص ایمنی داشتند، فوت کردند. بر همین اساس در جلسه فوق به افزایش آموزش‌های بهداشتی و توصیه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها، صدا و سیما و رسانه‌ها تاکید شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به وضعیت دارو و واکسن آﻧﻔﻠﻮاﻧﺰا در کشور، توضیح داد: با توجه به تمهیدات وزارت بهداشت علی رغم تمامی شایعه‌ها، کمبود دارو و واکسن  آنفلوآنزا وجود نداشته و در تمامی داروخانه‌های خصوصی و مراکز بهداشتی و درمانی  به وفور یافت می‌شود.

وی، افزود: با پیشنهاد رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مقرر شد کمیته مشترکی در وزارت بهداشت با حضور برخی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس تشکیل شود تا در این زمان باقی مانده از فصل سرما تبادل نظری برای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزا داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه ارائه گزارش معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص برنامه ملی شناسائی و درمان بیماری HIV دستور کار دوم کمیسیون بهداشت و درمان بود، تصریح کرد: در این جلسه گزارشی در خصوص برنامه‌های آموزشی و روش‌های پیگیری از انتقال بیماریHIV، از جانب مسئولان وزارت بهداشت ارائه شد و بر اساس آن تمهیدات بسیاری برای جلوگیری از انتقال این بیماری انجام شده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به یکی از تمهیدات وزارت بهداشت ودرمان در خصوص کنترل و پیشگیری از انتقال بیماری HIV خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های انتقال بیماری HIV ازطریق تزریقات افراد معتاد است، بر همین اساس با ایجاد مراکز ترک اعتیاد با متادون و توزیع روزانه سرنگ و سوزن به افراد پرخطر، آمار ابتلا به بیماری HIV را به شکل قابل توجهی کاهش داده است، بنابراین اگر مراقبت‌های اولیه و روش‌های پیشگیرانه در جامعه آموزش داده شود از ابتلا به این بیماری کاسته می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد