Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-19@20:29:47 GMT

چراغ رمانتیک با 17 میلیون رنگ

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۳۷۴۲

چراغ رمانتیک با 17 میلیون رنگ

چراغ هوشمند PLAYBULB از طریق بلوتوث با تلفن همراه کاربران هماهنگ شده و امکان ایجاد فضایی رمانتیک و عاشقانه را برای کاربران فراهم می‌کند. بیتا میرعظیمی خبرنگار  این چراغ جمع‌وجور و بسیار سبک امکان دسترسی کاربران به تقریباً 16 میلیون انتخاب رنگ را فراهم کرده و فضایی ایده‌آل را در محیط ایجاد می‌کند. با این فناوری شما می‌توانید از مزایای روشن کردن شمع اما بدون خطر آتش‌سوزی بهره‌مند شده و احساسی همانند روشن شدن یک شمع بدون شعله واقعی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای روشن کردن شمع این چراغ تنها کافی است ضربه‌ای آرام به‌ سطح بالایی این سیستم زده و منتظر بمانید. به‌محض برخورد انگشتان به سطح بالایی این چراغ، سنسورهای هوشمند فعال شده و نوری همانند یک شمع روشن می‌شود. با ضربه بعدی سنسورها متوقف شده و چراغ خاموش می‌شود. شمع این چراغ از 4 جلوه ویژه از جمله چشمک زن، سوسو زدن، محو شدن و رنگین کمانی پشتیبانی می‌کند. کنترل این چراغ علاوه بر ضربه زدن از طریق تلفن همراه کاربران نیز امکانپذیر است.  برای انجام این کار تنها کافی است کاربران اپلیکیشن PLAYBULB را در تلفن همراه خود با سیستم عامل‌های (Android و IOS) نصب کرده و از راه دور میزان رنگ دهی و تنوع گسترده آن را انتخاب کنند. کاربران قادرند رنگ دلخواه خود را از میان 17 میلیون رنگ موجود در این سیستم انتخاب کرده و ایده‌آل‌ترین رنگ را برای روشن کردن محیط خانه خود برگزینند.  این چراغ به‌طور گسترده‌ای در میهمانی‌ها، کافه‌ها، هتل، تعطیلات، عروسی و هر مناسبت دیگری کاربرد داشته و یکی از برترین سیستم‌های هوشمند برای ایجاد فضایی رمانتیک و عاشقانه بشمار می‌رود. این چراغ دارای یک باتری AA است که با هر بار شارژ شدن از طریق کابل یو‌اس‌پی، به مدت 8 ساعت عمر مفید  می‌کند. 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا به مأموریت پهپاد سنجاقک در قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داد

ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» (Dragonfly) برای حضور در تیتان، بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است. با این وجود، روند طراحی و توسعه این پهپاد به سمت جلو پیش خواهد رفت و پس از آن، یک مرحله آزمایشی برای تأیید عملکرد آن طراحی خواهد شد.

«نیکی فاکس»، معاون مدیر اداره ماموریت‌های علمی ناسا می‌گوید: «سنجاقک یک ماموریت علمی دیدنی با علاقه گسترده نسبت به آن است و ما برای برداشتن گام‌های بعدی هیجان‌زده هستیم. کاوش تایتان مرز‌های کاری را که می‌توانیم با روتورکرافت‌ها در خارج از زمین انجام دهیم، افزایش می‌دهد.»

جو متراکم، آرام و کم جاذبه تایتان، باعث می‌شود تا برای پهپاد‌هایی مانند Dragonfly که در هنگام ساخت به اندازه یک ماشین کوچک خواهد بود، بسیار مناسب باشد.

قابلیت‌های پهپاد سنجاقک ناسا

ناسا در ادامه بیانیه خود می‌گوید: «در کمتر از یک ساعت، Dragonfly می‌تواند ده‌ها مایل یا کیلومتر را طی کند. همچنین با هر پس در هر روز کامل تایتان (به‌اندازه ۱۶ روز زمین)، پهپاد می‌تواند در طول مأموریت دو ساله برنامه‌ریزی شده خود، از محل فرود اولیه‌اش برای پوشش مناطق چند صد کیلومتری حرکت کند.»

آژانس فضایی در ادامه توضیح می‌دهد که سنجاقک با وجود توانایی منحصر‌به‌فرد خود در پرواز، بیشتر زمان خود را روی سطح تایتان صرف انجام تحقیقات علمی خواهد کرد و داده‌های جمع‌آوری‌شده خود را به دانشمندان ارسال می‌کند.

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، دراگون‌فلای در سال ۲۰۲۸ به فضا پرتاب خواهد شد و در سال ۲۰۳۴ به قمر غنی از مواد آلی تایتان خواهد رسید. پس از استقرار، در بین ده‌ها مکان علمی جالب پرواز خواهد کرد تا به‌دنبال شواهدی از فرآیند‌های شیمیایی پیش زیستی رایج آن باشد؛ بنابراین دانشمندان امیدوارند که این ماموریت بتواند به آنها کمک کند تا درباره چگونگی شروع زندگی در سیاره ما و اهداف دیگر خود اطلاعات بیشتری کسب کنند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • ناسا به مأموریت پهپاد سنجاقک در قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داد
  • نیسان قشقایی ۲۰۲۵ به میدان آمد + عکس
  • مچاله شدن لامبورگینی در برخورد با تیر چراغ برق! (فیلم)
  • (عکس) نیسان قشقایی ۲۰۲۵ به میدان آمد؛ خودرویی که جایش در بازار ایران خالیست
  • جنگ سهمیه: آتالانتا و فیورنتینا، چشم و چراغ ایتالیا
  • حسن روشن: اختلاف خطیر و نکونام؟ نه می‌فهمیم این چه می‌گوید، نه آن! / فیلم
  • بهسازی ۲۵۰۰ پایه چراغ روشنایی معابر شهرستان محلات
  • انعکاس مشکلات اهالی روشن دشت در صفحه شما
  • «خدا رو شکر بین لشکر عشق هنوز قاسم سلیمانی زیاده»
  • ندیدی ضرب شست ناب طهرانی مقدم را؟