Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@15:43:05 GMT

اتمام بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۵۵۰۵

اتمام بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان تا پایان سال

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده خوزستان گفت: امیدواریم با این روند تا پایان سال جاری، نوسازی همه واحدهای مسکونی، زیرساخت‌ها و مدارس به اتمام برسند.

اسماعیل نجار امروز (۱۸ آذرماه) در حاشیه بازدید از روستاهای سیل‌زده بخش شاوور و پل ناجیان در شهرستان شوش اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در سیل امسال پای کار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به گستردگی میزان سیل در خوزستان و خسارت‌های وارد شده به واحدهای مسکونی، مزارع و زیرساخت‌ها در حال حاضر روند بازسازی و نوسازی خوب است.

وی افزود: امیدواریم با این روند تا پایان سال جاری، نوسازی همه واحدهای مسکونی، زیرساخت‌ها و مدارس به اتمام برسند.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: هیچ مشکلی در ارائه تسهیلات و کمک‌های بلاعوض در دو بخش کشاورزی و مسکن وجود ندارد. نقدینگی لازم تامین شده و در اختیار دستگاه‌های اجرایی ذیربط از جمله جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار داده شده است.

نجار تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت، تنها در بحث زیرساخت‌ها باید با حساب و کتاب بیشتری کار پیش برود و پروژه‌ها تعریف شوند. در این زمینه پروژه‌های ضروری در اولویت قرار گرفته و بخشی از طرح‌ها نیز مانند احداث مدارس شش کلاسه با کمک خیران و بانک‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: از روزهای ابتدایی سیل تلاش شد با ایجاد مسکن اضطراری و فراهم کردن اجاره‌بها، سیل‌زدگانی که مسکن‌ آن‌ها قابل سکونت نبود سریعا اسکان یابند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ با حمایت و توجه ویژه دولت و با هم افزایی ایجاد شده بین مسئولین استانی، نهادهای و مجموعه های انقلابی و خیریه ها و هم چنین اجرای مسئولیت های اجتماعی شرکت ها، تعداد ۴۲۴ پروژه آموزشی در قالب یک هزار و ۵۰۳ کلاس درس استاندارد با صرف هزینه بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

میثم لک زایی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان در سال گذشته افزوده شده است، اظهار داشت: استان رتبه اول را در تعداد پروژه آموزشی و تحویل کلاس درس در کشور از آن خود نموده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک هزار و ۲۰۰ پروژه آموزشی با تعداد ۴ هزار و ۳۶۳ کلاس درس استاندارد و زیربنای ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد ریال احداث شده است.

لک زایی گفت: ۴۵۵ پروژه آموزشی با تعداد یک هزار و ۲۳۳ کلاس درس به صورت مردمی و ۵۰۳ پروژه آموزشی با تعداد ۲ هزار و ۱۰۹ کلاس درس به صورت مشارکتی و مابقی به صورت دولتی احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در خصوص پروژه های در حال اجرا در سیستان و بلوچستان نیز افزود: تعداد ۱ هزار و ۶۳۷ کلاس درس در قالب ۳۴۴ پروژه آموزشی در استان در حال احداث است.

وی بار دیگر با قدردانی از حضور پررنگ و اثربخش خیرین مدرسه ساز در استان، گفت: تعهد خیرین نیک اندیش در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ ، رشد سه برابری داشته است.

لک زایی هم‌چنین اظهار کرد: بیش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سطح استان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان هم‌چنین گفت از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.

وی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز پروژه های طرح محرومیت زدائی دانست و بیان کرد: از این محل ۵۹ پروژه با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال احداث است که در ماه های پایانی سال ۱۴۰۲ تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.

لک زایی به اشاره به احداث و اجرای شبکه موتورخانه مرکزی در مدارس جهت استاندارد سازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی کلاس درس، اظهار داشت: علاوه بر آن، بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه اسپیلیت و کولر گازی جهت نصب و راه اندازی در کلیه نقاط استان از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تا کنون تهیه و در کلاس درس نصب شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس در خصوص هنرستان ها و شبانه روزی ها نیز گفت: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال احداث می باشد.

وی با اشاره به اینکه این اداره کل متناسب با برنامه های ابلاغی و در راستای شاداب سازی و نشاط دانش آموزان، سالن های ورزشی و استخر نیز احداث نموده است، بیان داشت: در حال حاضر ۳۵ سالن های ورزشی و استخرهای در دست ساخت داریم.

لک زایی در خصوص توزیع تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی در بین مدارس نیز گفت: ۵۹ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با اعتباری بالغ بر ۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در سال ۱۴۰۲ توزیع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نوسازی ۱۵۰ هزار بافت فرسوده از طریق مشارکت‌های مردمی
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • بهسازی و شاداب سازی یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس
  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • اتمام مرمت ۱۴۵ بندسارخسارت دیده از سیل درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شد
  • ابلاغ آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • مرمت وبازسازی ۱۴۵ بندسارخسارت دیده از سیل به اتمام رسید
  • بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد