Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، اواسط اسفندماه سال گذشته وزیر راه و شهرسازی از  پرداخت الکترونیکی عوارض در دو آزاده راه تهران ـ ساوه و قزوین ـ رشت تا پایان سال (97) خبر داده و گفته بود: پس از باز خوردگیری از اجرای این طرح، پرداخت الکترونیکی عوارض در تمام آزاده راه‌ها اجرایی و عملیاتی می‌شود.

دو هفته بعد از اظهارات محمد اسلامی، سید حسین میرشفیع  معاون وقت ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت ساخت از دریافت عوارض یکپارچه الکترونیکی در چهار آزادراه تهران-قم، تهران-ساوه، قزوین-زنجان و کرج-قزوین از بامداد 28 اسفند 97 خبر داده و گفته بود:‌ مردم در صورت عبور از این چهار آزادراه دیگر نیازی به توقف برای پرداخت عوارضی ندارند، بلکه می‌توانند از طریق سامانه‌های الکترونیکی تعبیه شده در طول مسیر و از طریق اپلیکیشن تلفن همراه اقدام به پرداخت عوارض الکترونیک آزادراهی خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که با گذشت حدود 9 ماه از آغاز به کار طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی در چهار آزادراه دولتی و در حالی که نصب دوربین‌ها و سیستم‌های مورد نیاز برای ثبت تردد در تعدادی از آزادراه‌های بخش خصوصی انجام شده که همچنان خبری از الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در این آزادراه‌ها نیست.

اوایل امسال شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از اجرای مرحله دوم الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در تعدادی دیگر از آزادراه‌های کشور تا نیمه دوم خرداد 98 و اوایل تابستان امسال خبر داده بودند. اما در عمل به جز همان 4 آزادراه، هنوز از اجرای فاز دوم طرح آنی‌رو در سایر آزادراه‌های کشور خبری نیست.

در حال حاضر سیستم‌های مورد نیاز برای دریافت الکترونیکی عوارض در 10 آزادراه قزوین -رشت، تهران- پردیس، قم -کاشان، کاشان- اصفهان، ارومیه- تبریز (قطعه 4)، ساوه-سلفچگان، کنارگذر شمالی مشهد، باغچه -مشهد، بندرعباس -بندر شهید رجایی و زنجان- تبریز نصب شده است. 

قرار بود در مرحله دوم طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی با نصب دوربین‌ها و سیستم‌های مورد نیاز برای ثبت ترددهای آزادراهی، دریافت عوارض در این 10 آزادراه فقط به صورت الکترونیکی انجام شود، اما با وجود نصب و راه‌اندازی این سیستم‌ها، طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی هنوز هم در این آزادراه‌ها عملیاتی نشده است.

در این بین معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه  از متوقف نشدن اجرای طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی در کشور خبر داده است.

جلال بهرامی در این‌باره گفت: از همان ابتدا نیز قرار بود اجرای این طرح در آزادراه‌های دولتی آغاز شود تا پس از نقص احتمالی، طرح دریافت عوارض الکترونیکی در آزادراه‌های بخش خصوصی یا آزادراه‌هایی که نهادهای دیگر سرمایه‌گذار آن هستند، عملیاتی شود.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون در حال رفع برخی ایرادات هستیم،‌ تصریح کرد: در حال حاضر عوارض آزادراهی فقط در همان 4 آزادراه دولتی به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.

وی با اشاره به نصب دوربین و سیستم‌های مورد نیاز برای ثبت تردد، دریافت و تحلیل داده‌ها در تعدادی آزادراه دیگر، بیان کرد: برای افتتاح این طرح‌ها باید هماهنگی‌های لازم با راهنمایی و رانندگی باید انجام شود. از سوی دیگر باید تاکید کنم که برخی قوانین کنونی با قوانین الکترونیکی منطبق نیستند که از طریق دولت و تعامل با نیروی انتظامی در حال پیگیری برای حل آنها هستیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر

رئیس کل دادگستری استان بوشهر پیگیری پرداخت حق آلایندگی استان را یکی از برنامه‌های مهم دستگاه قضا استان دانست و گفت: در این راستا از دی ماه ۱۴۰۰ تاکنون در مجموع بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان از سوی صنایع آلاینده استان پرداخت می‌شود. - اخبار استانها -

مهدی مهرانگیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر عدم پرداخت حق آلایندگی صنایع و شرکت‌های مختلف استان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: صنایع و شرکت‌هایی که در فعالیت خود سبب آلایندگی می‌شود بر اساس قانون باید به محیط پیرامونی عوارض آلایندگی پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه از دی ماه سال 1400 وصول عوارض آلایندگی در استان بوشهر متوقف شد گفت: پرداخت این عوارض در دستور دستگاه قضایی استان بوشهر قرار گرفت که بر اساس بررسی‌ها صنایع مختلف گاز، پتروشیمی، سیمان، نفت و دیگر مجموعه‌ها 22 هزار میلیارد عوارض آلایندگی از دی ماه سال 1400 تاکنون پرداخت نکرده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه بخشی از عوارض آلایندگی صنایع استان به‌زودی واریز می‌شود گفت: با تشکیل کارگروه تخصصی و با پیگیری قضایی پرداخت یک‌هزار میلیارد تومان از این حق آلایندگی قطعی شده و یک‌هزار و 900 میلیارد تومان هم هشتم اردیبهشت ماه وصول می‌شود.

مهرانگیز با بیان اینکه بیش از 19 هزار میلیارد تومان دیگر از عوارض آلایندگی صنایع استان تا تیر ماه امسال پرداخت می‌شود گفت: مرحله اجرا و وصول این عوارض آلایندگی ممکن است چند روزی طول بکشد ولی با پیگیری دادگستری بوشهر و استاندار بوشهر توانستیم به این جریان خاتمه دهیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از وصول عوارض آلایندگی استان بوشهر مربوط به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است ادامه داد: وصول تمام مطالبات عوارض آلایندگی باید برای پیشرفت استان بوشهر هزینه شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • ◄ نرخ جدید عوارض آزادراه ها در سال 1403 منتشر شد + جدول
  • رفع آخرین معارضان طرح آزادراه شهید شوشتری
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • تجهیز ۲۴ آزاد راه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • ۲۴ آزادراه به عوارضی الکترونیکی مجهز شد
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه خرم‌آباد - پل‌زال
  • پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر