Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-23@08:15:41 GMT

استمرار بازرسی ها برای کنترل قیمت کالاها

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۵۹۸۷

صراط:

اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص تشدید نظارت بر بازار تصریح کرد: سازمان تعزیرات بازرسی در بازار ندارد اما بازرسان اصناف ، سازمان حمایت و وزارت صمت در سطح بازار حضور دارند و پس از بررسی، گزارش تخلف تهیه می‌کنند به ما می‌فرستند و ما در خصوص تخلفات حکم صادر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران او با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات در بازار گشت های نظارتی دارد ادامه داد: تعداد گشت‌ها پس از اجرای سهمیه بندی بنزین ۴ برابر افزایش پیدا کرده ودر صورت نیاز بیشتر هم خواهد شد.

اسفنانی بیان کرد: در این مدت  به ازای هر ۸۰۰  بازرسی حدود ۱۵۰معادل یک پنجم بازرسی ها، تخلف رخ داده است.

او ادامه داد:البته همه تخلف ها مربوط به گرانفروشی هم نیست. کم فروشی، نداشتن پروانه کسب و عدم صدور فاکتور از دیگر تخلفات صنفی است. عدم نصب قیمت عمده‌ترین تخلف بوده است.

اسفنانی در خصوص تخلفات حوزه لبنی و کم فروشی از لحاظ وزنی تصریح کرد: ۳۸ قلم کالای لبنیاتی داریم که شیر و پنیر و ماست مشمول قیمت گذاری الزامی است. این محصولات در برندهای مختلف نباید تفاوت فاحش قیمتی داشته باشند.

او ادامه داد: در مورد سایر کالا‌های لبنی درست است که مشمول قیمت گذاری نیستند، اما قیمت ها باید مشخص باشد. کاهش وزن بستنی‌ها کاملا مشهود است و باید به این نوع تخلف رسیدگی شود.


احمدی معاون بازرسی سازمان حمایت در ادامه در خصوص نظارت از مبدا گفت: در طول سال نظارت بر مبادی تولید و واردات کالا که حلقه تامین کالا را تشکیل می دهد انجام می گیرد.

او ادامه داد: پس از اجرای سهمیه بندی بنزین ابلاغیه ای به همه صنوف ارائه شد که حق افزایش قیمت ندارند و بازرسان حمایت در کنار اتاق اصناف حتی واحد‌های عمده را هم بازرسی کردیم.

احمدی در خصوص کم فروشی در برخی اقلام لبنی گفت: در جایی که از سازمان حمایت قیمت می‌گیرند وزن هم مشخص است، اما ما برای همه کالا‌ها که قیمت گذاری نمی‌کنیم. همه واحد‌های تولید شیر باید قیمت یکسانی داشته باشند.

او افزود: در این هفته ۲۸ هزار پرونده تشکیل شده نشان دهنده این است که تخلف صورت می گیرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کنترل قیمت کالاها مدیرکل تعزیرات حکومتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بانک مرکزی در چارچوب مسئولیت خود در تامین ارز واردات به خوبی عمل کرده و نباید در بحث افزایش گرانی به عنوان مقصر معرفی شود. - اخبار اقتصادی -

شعبان فروتن، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با تاکید بر اینکه نوسان اخیر نرخ ارز به هیچ عنوان با وضعیت کنونی اقتصاد همخوانی ندارد، گفت: مدتهاست به وضوح شاهد آن هستیم که تمام نیاز ارزی واردات با نرخ نیما از سوی بانک مرکزی تامین شده و واقعا غیر منصفانه است که در روند و افزایش قیمت‌ها بانک مرکزی را مقصر اصلی معرفی کرد. در واقع انداختن تمام تقصیرها بر گردن بانک مرکزی در شرایط کنونی به معنای پاک کردن صورت مساله و چشم پوشی از عملکرد دلالان و اخلال‌گران واقعی بازار است.

وی ادامه داد: دولت و بانک مرکزی با توجه به بسیاری از مشکلات و محدودیت های ارزی کشور، تا کنون توانسته اند تمامی نیازهای ارزی واردات کالای اساسی را تامین کنند، اما نظارت و مدیریت برخی بخش ها از دست بانک مرکزی خارج است. در واقع این امور، وظیفه سازمان ها و نهادهای دولتی دیگر است که باید به آن جدی تر پرداخته شود. ضمن اینکه قیمت کالاهای اساسی و مصرفی با دلار آزاد محاسبه نمی شود و اگر هم در معدود کالاهایی این اتفاق رخ دهد باید نهادهای مربوطه که ثبت سفارش می کنند و مسئول قیمت داخلی کالاها هستند وارد عمل شوند. از سوی دیگر نهادهای نظارتی دیگر مثل سازمان های تعزیرات، اصناف و بازرسی هم باید در این روند، نظارت و پیگیری کنند تا در مواقع لزوم پاسخگوی مردم باشند.

فروتن با تاکید بر اینکه افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی از کانال بانک مرکزی خارج است و باید دلیل آن را در سایر بخش ها جستجو کرد، گفت: مدتی است درگیر تنش های داخلی و بین المللی در منطقه هستیم که هر کدام از این اتفاقات، تاثیر منفی بر اقتصاد ما داشته است. در این میان عده ای هم از هیچ تلاشی در زمینه شایعه پراکنی و سفته بازی و دلالی دریغ نمی کنند. مطمئنا برخی از این افراد متخلف با پس از دریافت ارز رسمی واردات، کالاهای اساسی را وارد و در انبارها دپو کرده اند تا حداکثر سود خود را از آشفته کردن بازار ببرند. این دقیقا همان جایی است که دولت و قوه قضاییه باید وارد عمل شوند و ضمن شناسایی آنها، بدون هیچ تعارفی با اخلال گران بازار برخورد کند.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران و عراق اظهار داشت: قطعا برای نظارت بهتر و جدی تر بر روند تامین ارز واردات و رسیدن کالای اساسی به دست مردم و مصرف کنندگان واقعی، دولت باید از همان آغاز روند رسمی تخصیص ارز بر تمامی امور نظارت داشته باشد. در واقع نباید تمام پروسه تامین ارز واردات کالا از ابتدا تا انتها انجام و بعد از انجام همه کارها، دولت وارد عمل شود و به دنبال بررسی و نظارت باشد. به نظر من به جای اینکه همه چیز را گردن بانک مرکزی بیاندازیم، باید بر این موضوع نظارت کرد که چه میزان ارز به چه افرادی داده شده تا چه کالایی را با چه قیمتی وارد و آنرا چگونه و با چه قیمتی عرضه کرده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده سازمان بازرسی منطقه ۳ برای رفع مشکلات تولیدکنندگان
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • دادستان کل کشور: طرح «نور» فراجا ادامه پیدا خواهد کرد
  • صدور و تمدید ۱۸۰ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • بازرسی بیش از ۵۰ پارکینگ کرمانشاه
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است
  • تشکیل ۵۸۳ پرونده تخلف صنفی در استان زنجان
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی تخلف است