Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیستم دی سال ۹۳ وقوع درگیری خونین داخل کارخانه‌ای در فشافویه به پلیس اعلام شد. ماموران وقتی به این کارخانه رفتند، با پیکر خونین یکی از کارگران کارخانه به نام محمد روبه رو شدند که با ضربه‌های چاقو کشته شده بود. انگشتان دست دوست وی به نام علی نیز قطع شده بود و عاملان جنایت از محل گریخته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و علی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت.

افشای راز قتل

علی چند روز پس از عمل جراحی به ماموران گفت: من چند سال است که در کارخانه کار می‌کنم. دو نفر از کارگران تازه وارد کارخانه به نام فرشید و عباس دوستم محمد را کشتند و انگشتان دست من را قطع کردند و گریختند. وی در تشریح جزئیات درگیری گفت: عباس چند سابقه دارد و قبلا به زندان افتاده بود. من مدتی است فرشید را هم می‌شناسم. آن روز در شیفت استراحتم خواب بودم که حرف‌های فرشید و عباس را شنیدم. آن‌ها با هم قرار گذاشته بودند همه کارگران کارخانه را بیهوش کنند و سپس دست به سرقت بزنند. من با شنیدن حرف‌های آن‌ها بلافاصله بیدار شدم و به آن‌ها اعتراض کردم، اما فرشید با چاقو انگشتان دستم را قطع کرد. سپس محمد که صدای کمک خواهی من را شنیده بود وارد اتاق شد، اما آن‌ها بی رحمانه او را کشتند و کارخانه را ترک کردند.

ردپای قاتلان

به دنبال اظهارات تکان دهنده این فرد، تلاش برای ردیابی عاملان جنایت آغاز شد و پلیس در بررسی‌های میدانی دریافت که عباس مجرم سابقه دار است. بدین ترتیب ماموران با نشانی‌هایی که به دست آوردند، او را ردیابی و بازداشت کردند، اما ردی از فرشید به دست نیامد. چند روز از این ماجرا گذشته بود که پلیس دریافت مردی به پلیس آگاهی رفته و از ناپدید شدن پسر ۳۵ ساله اش به نام فرهاد خبر داده است. نام فامیلی فرهاد با نام فامیلی فرشید که متواری بود مطابقت داشت. پدر فرهاد به ماموران گفت: پسرم در یک کارخانه در حوالی فشافویه کار می‌کند. او چند روز است از محل کارش به خانه برنگشته، ما همه جا را دنبال او گشتیم، اما نشانی از او به دست نیاوردیم. پلیس در ادامه تحقیقات دریافت متهم فراری فرهاد نام دارد و برای این که پلیس را گمراه کند با نام برادرش در کارخانه استخدام شده و نشانی نیز از خانواده‌اش در پرونده استخدام خود ارائه نداده بود. با افشای این ماجرا پلیس سرانجام فرهاد را بازداشت کرد.

جزئیات جنایت فجیع

وی به ماموران گفت: چند ماه بود در کارخانه مشغول به کار شده بودم که با عباس تصمیم به سرقت گرفتیم. قرار بود من قرص خواب آور بخرم و آن را در غذای کارگران بریزیم تا وقتی همگی خوابیدند ما بتوانیم به راحتی سرقت کنیم. اما من می‌ترسیدم قرص اثر نکند و کارگران متوجه ماجرا شوند. به همین دلیل مرگ موش خریدم. می‌خواستم مرگ موش را در غذای کارگران بریزم. من و عباس در حال صحبت کردن درباره این موضوع بودیم که ناگهان علی بیدار شد. او با ما درگیر شد و من با چاقو چهار انگشت دست او را قطع کردم. همان موقع دوست او به اتاق استراحت آمد که با او هم درگیر شدیم و من و عباس او را کشتیم. وی درباره این که با نام جعلی در کارخانه استخدام شده بود نیز گفت: وقتی در کارخانه استخدام شدم، نقشه سرقت از آن جا را در سر داشتم. به همین دلیل با اسم برادرم استخدام شده بودم. بعد از ماجرای قتل بدون این که خانواده ام را مطلع کنم فرار کردم. به همین دلیل پدرم که از ماجرا بی اطلاع بود، به آگاهی رفته و ماجرای ناپدید شدن مرا گزارش کرده بود. عباس نیزمشارکت در قتل را گردن گرفت و پرونده این جنایت برای رسیدگی به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

۲ مادر مرموز

هنگامی که قرار بود متهمان در دادگاه محاکمه شوند، مادر محمد که بعد از فوت همسرش تنها، ولی دم بود به دادگاه آمد و برای عاملان درخواست قصاص کرد. اما در این میان زنی به دادگاه آمد و ادعا کرد مادر واقعی قربانی است و درخواست اثبات نسبت را مطرح کرد. با اظهارات جدید این زن، پرونده برای رازگشایی بار دیگر به دادسرا برگردانده شد تابعد از روشن شدن سرنوشت پنهانی قربانی، عاملان جنایت در دادگاه از خود دفاع کنند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث حوادث درگیری خونین جنایت فجیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ دریافت رمز ارز به خاطر تقلب در کنکور

سردار وحید مجید امروز (پنجشنبه) در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران افزود: آزمون سراسری یک موضوع ملی است و از سال ۹۹ همکاری گسترده‌ای در این زمینه بین دستگاه‌ها صورت گرفته است.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: صحنه مقابله با تقلب‌های کنکور صحنه حضور مجرمان سایبری است. این مجرمان در سکو‌های خارجی با اولویت تلگرام، اینستاگرام و واتساپ فعالیت دارند.

وی گفت: ما با برنامه ریزی‌های صورت گرفته چند ماه قبل از کنکور کلیه تحرکات مجرمان سایبری را زیر نظر داریم. تغییر شگرد‌ها را رصد می‌کنیم. رصد عام سکو‌های خارجی بر اساس کلیدواژه‌ها نشان می‌دهد از سال ۹۹ تاکنون بیش از ۵ هزار فعالیت مجرمانه در فضای مجازی و در قالب کانال، گروه و لینک انجام شده است.

مجید افزود: اقداماتی که از سوی پلیس فتا صورت گرفت موجب شد این میزان فعالیت مجرمانه به ۲ هزار مورد تقلیل یابد. عده‌ای از افراد فعالیت مجرمانه را ادامه دادند و ۸۰۰ مورد شناسایی شدند و پس از بررسی‌های نهایی مجرمان سایبری که فعالان اصلی بودند طی این سال‌ها حدود ۴۰۰ نفر بودند که دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: اقداماتی که این مجرمان سایبری در حوزه کنکور انجام می‌دادند شامل دریافت پول‌های کلان از داوطلبان بوده است که از طریق کارت‌های بانکی این افراد شناسایی شدند. به مرور روش‌های مجرمان سایبری پیشرفته‌تر شد و از کارت‌های بانکی اجاره‌ای استفاده کردند تا پلیس در شناسایی آنها با مشکل مواجه شوند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در هفته‌های اخیر چند متهم را دستگیر کردیم که بابت اقدامات کلاهبردارانه‌ای که انجام داده بودند بالغ بر ۱۰۰ هزار تتر رمز ارز دریافت کرده بودند.

وی گفت: برخی کلاهبرداران پیشنهاد داده بودند که کار موقعی تحویل داده می‌شود (سوالات تقلبی کنکور) که سکه طلا در ابعاد مختلف دریافت کنند. بیش از ۵۰ مورد دستگیر شدند که درخواست طلا داشتند. یا گفته بودند وسط جاده باید پول جابه جا شود.

مجید افزود: ما از ابتدای سال با هماهنگی سازمان سنجش در سراسر کشور مراکز و حتی افرادی که در سال‌های گذشته کلاهبرداری کرده اند را مورد رصد قرار دادیم. با توجه به روش‌های پیچیده‌ای که کلاهبرداران استفاده می‌کنند از حوزه بین الملل هم استفاده کرده ایم.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فراجا افزود: در توصیه‌هایی که به مردم در زمینه امنیت کنکور داریم این است که مردم شک نداشته باشند این شیوه‌ها و شگرد‌ها کلاهبرداری است. آنها به دنبال یغما بردن سرمایه آنها هستتد.

وی گفت: اقدامات زیادی از سوی فراجا انجام شده است. بحث بازدارندگی در زمینه امنیت کنکور مهم است که استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری شده و برگزاری کنکور الکترونیک می‌تواند به این بازدارندگی منجر شود تا کلاهبرداران جرات نکنند به این حوزه وارد شوند.

مجید اظهار داشت: یکی از مولفه‌های مهم در بازدارندگی امنیت کنکور، مسایل تقنینی است. زیرا تنوع جرایم سایبری با گستردگی مواجه است.

وی گفت: فروش سوالات تقلبی به داوطلبان کنکور تنها یک جرم ساده نیست بلکه به خطر انداختن امنیت روانی جامعه است. باید مجازات سنگینی در پی داشته باشد تا بازدارندگی لازم را داشته باشد.

منبع: ایرنا

tags # رمزارز ، اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • مدیر یک شرکت لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • قتل مدیر شرکت‌ لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در برج ۲۰ طبقه‌اش
  • مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • عجیب اما واقعی؛ دریافت رمز ارز به خاطر تقلب در کنکور
  • دستگیری زنی که دایی مرده خود را به بانک برای ضمانت برد
  • آمار عجیب پلیس راهور در خصوص عابرین پیاده (فیلم)
  • قتل عجیب زن اول به دلیل ازدواج مجدد شوهر
  • فیلم/ آمار عجیب پلیس راهور در خصوص عابرین پیاده!
  • یارانه فروردین، کالابرگ الکترونیک، صدک‌بندی و چند ابهام دیگر
  • رفع ابهام دونوبته شدن کنکور/ آیا با تاثیر معدل در کنکور عدالت اجتماعی برقرار می‌شود؟