Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهم پیشنهادی بودجه برای پلیسهای تخصصی در لایحه بودجه سال ۹۹، مشخص شد. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۲ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ لایحه سند مالی سال آینده کشور توسط رئیس‌جمهور به مجلس تقدیم شد تا در مسیر چکش‌کاری بیشتر نمایندگان مردم در بهارستان و کمیسیون‌های تخصصی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بندهای مندرج در جداول خلاصه بودجه دستگاه‌های اصلی و زیرمجموعه در این لایحه، مربوط به «نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران» با مجموع بودجه پیشنهادی 17 هزار و 444 میلیارد و 279 میلیون و 900 هزار تومان است.

فرماندهی مرزبانی یکی از مجموعه‌های نیروی انتظامی است که مبلغ  164 میلیارد و 790 میلیون و 500 هزار تومانی برای آن در لایحه بودجه 99 درنظر گرفته شده درحالیکه بودجه مصوب مرزبانی در سال جاری (98) 311 میلیارد و 500 میلیون تومان بود.

برای پلیس راهنمایی و رانندگی نیز در لایحه بودجه 99، مبلغ 14 میلیارد و 548 میلیون و 100 هزار تومان درنظر گرفته شده درحالیکه بودجه مصوب پلیس راهنمایی و رانندگی در سال جاری (98) مبلغ 27 میلیارد و 500 میلیون تومان بود.

سهم پلیس فتا نیز در لایحه بودجه 99، مبلغ پنج میلیارد و 819 میلیون تومان است؛ بودجه مصوب این پلیس تخصصی در سال جاری (98) مبلغ 11 میلیارد تومان بود.

مبلغ پیشنهادی برای پلیس پیشگیری؛ یکی دیگر از زیرمجموعه‌های نیروی انتظامی در لایحه بودجه 99، مبلغ 11 میلیارد و 638 میلیون و 500 هزار تومان است؛ این پلیس مبلغ 22 میلیارد تومان از بودجه مصوب سال جاری سهم داشت.

برای پلیس آگاهی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در لایحه بودجه 99، مبلغ 42 میلیارد و 850 میلیون و 800 هزار تومان پیشنهاد شده در صورتیکه رقم 81 میلیارد تومان برای این پلیس تخصصی در سال جاری بودجه مصوب شده بود.

همچنین 10 میلیارد و 580 میلیون و 400 هزار تومان برای پلیس مبارزه با مواد مخدر در لایحه بودجه سال بعد درنظر گرفته شده است؛ رقم بودجه مصوب برای این پلیس نیز در سال جاری 20 میلیارد تومان بود.

رقم درنظر گرفته شده برای تقویت یگانهای ویژه رهایی گروگان و مقابله با تروریسم نیز به مانند پلیس مبارزه با مواد مخدر 10 میلیارد و 580 میلیون و 400 هزار تومان است.

سهم پلیس در لایحه بودجه 99 چقدر است؟جرئیات بودجه 99| افزایش بودجه ارتش و سپاه/ کاهش 50 درصدی بودجه تقویت بنیه دفاعی

انتهای پیام/

R1370/P/S2,21/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون برنامه و بودجه راهور پلیس آگاهی پلیس فتا پلیس 110 پلیس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه راهور پلیس آگاهی پلیس فتا پلیس 110 پلیس کمیسیون برنامه و بودجه راهور پلیس آگاهی پلیس فتا پلیس 110 پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟

روز گذشته نمایندگان مجلس در ادامه بررسی بند‌های درآمدی لایحه بودجه سال‌آینده با واردات خودرو‌های دست دوم از مناطق آزاد مخالفت کردند. بر این اساس نمایندگان با ۲۱۲ رای موافق، ۱۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در صحن، با حذف بند الحاقی ۶ تبصره ماده واحده لایحه بودجه، مربوط به واردات خودرو‌های خارجی از مناطق آزاد در سال آینده مخالفت کردند. این در حالی است که پیش‌تر رئیس سازمان برنامه و همچنین معاون‌اول رئیس‌جمهور انتقاداتی را به مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح کرده بودند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما مصوبه کمیسیون تلفیق در این مورد چه بود؟ آن‌طور که پیدا است نیت اعضای این کمیسیون، تنظیم بازار خودرو‌های وارداتی بود. البته آن‌ها دولت را مکلف کردند با شناسایی خودرو‌های خارجی غیرآمریکایی از ورود خودرو‌های آمریکایی حاضر در مناطق آزاد به سرزمین اصلی جلوگیری کند. همچنین دولت مکلف بود ظرف مدت یک‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به ثبت‌سفارش و اجازه واردات خودرو‌های غیرآمریکایی موجود در مناطق آزاد تجاری و صنعتی اقدام کند.

به‌رغم اینکه این امکان برای دولت ایجاد شده بود تا از محل ورود این خودرو‌ها به سرزمین اصلی درآمدی معادل ۱۷‌هزار میلیارد تومان کسب کند، اما دولت با آن مخالف بود. محمد‌باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که به نمایندگی از دولت در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه در مجلس حاضر شده بود، نمایندگان را خطاب قرار داد و گفت من یک سوال از شما دارم؛ شما که مجلس انقلابی هستید چرا اجازه دادید برای دریافت ۱۷‌هزار میلیارد تومان درآمد، خودرو‌های لوکس مستعمل وارد کشور شود؟ مگر واردات آن‌ها ممنوع نبود؟ شما که به بخش فرودست متعهد هستید چه پاسخی برای آن‌ها خواهید داشت؟ چه کسانی پشت این خودرو‌ها هستند؟ آیا به نرخ ارز فشار وارد نمی‌شود؟

در حالی دولت با واردات خودرو‌های دست‌دوم از مناطق آزاد مخالفت کرد که در لایحه بودجه پیشنهادی برای سال آینده درآمدی معادل ۲ هزار و ۴۰ میلیارد تومان از محل واردات خودرو برای خود متصور بود. این ردیف درآمدی در بودجه پیشنهادی دولت این گمانه را تقویت کرد که دولت قصد دارد با واردات خودرو به‌صورت محدود موافقت کند و بار دیگر قفل را از ورود خودرو به کشور بردارد، اما بلافاصله دولت به این مساله واکنش نشان داد و اعلام کرد درآمد پیش‌بینی شده از محل واردات خودرو مربوط به خودرو‌هایی است که همچنان در گمرکات کشور دپو شده‌اند و به دلایل گوناگون از جمله دارا بودن پرونده قضایی این امکان را نداشتند تا در مهلت قانونی که دولت برای ترخیص آن‌ها در نظر گرفته بود از گمرک خارج شوند.

در واقع پیش‌بینی درآمد از ناحیه واردات خودرو برای این دست از خودرو‌های مانده در گمرک است و دولت این احتمال را در‌نظر گرفته که مشکل قضایی این خودرو‌ها حل شود و این خودرو‌ها امکان ترخیص از گمرک را پیدا کنند؛ بنابراین برای خود درآمدی از این محل پیش‌بینی کرده بود. سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که به‌دلیل شرایط ویژه حاکم بر اقتصاد کشور و به‌منظور مدیریت منابع ارزی واردات خودرو همچنان ممنوع خواهد بود مگر اینکه تغییری در شرایط اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی ایجاد شود.

به هر حال با توجه به مخالفت دولت و همچنین مخالفت روز گذشته نمایندگان مجلس باید گفت پرونده واردات خودرو (چه به‌صورت صفر کیلومتر و چه به‌صورت کارکرده از مناطق آزاد) بسته شده است و باید منتظر ماند و دید در دولت سیزدهم با واردات خودرو به کشور چگونه برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه شهرداری کرمانشاه همچنان معطل مانده است
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد