Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،هاشم امینی مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولید پساب در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان اصفهان ۲۸۳ میلیون متر مکعب در سال است، اظهار کرد: سالانه در ۲۵ تصفیه‌خانه فاضلاب ۱۷۲ میلیون متر مکعب پساپ تولید می‌شود.

او با اشاره به کیفیت پساب تولیدی در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب اصفهان گفت: پساب تولیدی در تصفیه‌خانه‌های اصفهان از لحاظ پارامتر‌های شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد تعریف شده از سوی سازمان محیط زیست کشور است و به مصارف صنعتی و کشاورزی غیر مثمر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امینی ادامه داد: سالانه از ۱۷۲ میلیون مترمکعب پساب تولیدی در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب اصفهان حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب در بخش کشاورزی غیر مثمر، ۱۷ میلیون برای آبیاری فضای سبز، ۱۵ میلیون برای مصارف صنعتی، سه میلیون متر مکعب برای تغذیه آبخوان‌های مصنوعی و ۳۷ میلیون مترمکعب برای بیابان‌زدایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان، دومین استان صنعتی کشور محسوب می‌شود و با توجه به محدودیت منابع آبی، استفاده از بازچرخانی آب در این استان بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: صنایع زیادی در استان اصفهان مشغول به فعالیت بوده و بیش از ۷۰ درصد فولاد کشور در اصفهان تولید می‌شود، بنابراین استفاده از پساب در مصارف صنعتی در مصرف بهینه آب بسیار موثر است.

امینی با اشاره به انعقاد قرارداد بیع متقابل میان شرکت آبفای استان اصفهان و فولاد مبارکه پیرامون ایجاد تاسیسات فاضلاب در شهرستان‌های مبارکه و لنجان در ازای پساب تخصیصی گفت: طی قرارداد بیع متقابل میان شرکت آبفای اصفهان و فولاد مبارکه مقرر شده است در طول ۳۰ سال ۲۷۰ میلیون متر مکعب پساب تولیدی در شهرستان مبارکه و ۳۵ سال حدود ۳۰۰ میلیون پساب شهرستان لنجان در اختیار شرکت فولاد مبارکه قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان با اشاره به قرارداد تخصیص پساب به برخی از واحد‌های صنعتی در استان افزود: طی قراردادی مقرر شد سالانه ۲۷۲ لیتر در ثانیه پساب به شرکت ذوب آهن اصفهان و ۲۱۰ لیتر در ثانیه پساب در اختیار پالایشگاه قرار گیرد.

امینی با اشاره به چگونگی ارتقای کیفیت پساب تولیدی گفت: در چند سال اخیر با ارتقای تجهیزات و بهره‌مندی از تکنولوژی نوین در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در سطح استان توانستیم کیفیت پساب تولیدی را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان افزود: در چند سال اخیر احداث و ارتقای تجهیزات تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در شهر‌های خوانسار، نجف آباد، هرند، سده و ورنامخواست، نطنز، فریدونشهر، بوئین و میاندشت، زرین شهر، بهارستان، باغبهادران، نایین، شاهین شهر، سمیرم، شهرضا، سپاهان شهر و تصفیه‌خانه فاضلاب شمال و جنوب اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

او ادامه داد: هم اکنون عملیات احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در شهر‌های چادگان، اژیه، گلپایگان، نطنز، داران و بویین و میاندشت در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان با اشاره به جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب در اصفهان اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۷۲ درصد جمعیت استان شامل سه میلیون و ۶۶۶ هزار و ۹۰ نفر معادل بیش از ۹۶ درصد جمعیت شهر اصفهان تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند.

امینی خاطرنشان کرد: در ۹ سال اخیر علاوه بر احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در اقصی نقاط استان بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در استان اجرا شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پساب تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری فاز یک و دو تصفیه خانه پرکندآباد در آینده نزدیک

حسین اسماعیلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با پیشرفت ۸۵ درصدی اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر مشهد، این شهر نسبت به شاخص کل کشور در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد با اشاره به اجرای پروژه‌های مرتبط با تصفیه خانه‌های شهر مشهد افزود: در حال حاضر ظرفیت تصفیه فاضلاب در این کلانشهر ۲۳۰ هزار متر مکعب در شبانه روز است که باید به ظرفیت ۵۰۰ هزار متر مکعب که مورد نیاز برای تصفیه کل فاضلاب تولید شده است، افزایش یابد.

وی ادامه داد: هزینه‌های احداث تصفیه خانه‌های فاضلاب بسیار بالاست و به طور مثال احداث یک تصفیه خانه ۱۰۰ هزار متر مکعبی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد و از طرفی با محدودیت‌های منابع مالی دولتی نیز مواجه بودیم اما با همین شرایط، اقدامات بسیار خوبی در حوزه تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد انجام شده که بیشتر متمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و مشارکت این بخش بوده است.

اسماعیلیان بیان کرد: در حال حاضر ۳ تصفیه خانه در حال احداث در مشهد داریم که شامل تصفیه خانه پرکندآباد، طبرسی شمالی و تصفیه خانه فاضلاب شماره ۷ است و امیدواریم با تکمیل این ۳ تصفیه خانه که تجمیع ظرفیت آن به اندازه کل اقداماتی است که طی ۳۰ سال گذشته تاکنون صورت گرفته، ظرفیت تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد به دو برابر افزایش یابد و مشکل دومین کلانشهر مشهد به لحاظ کمبود ظرفیت تصفیه فاضلاب، مرتفع شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد در خصوص تصفیه خانه پرکندآباد ۲ تصریح کرد: این تصفیه خانه در نوع خود در کشور بی نظیر است به دلیل اینکه ماهیت آن ارتقا یافته است و از شرایط سنتی قبل که در حدود ۶۰ هزار متر مکعب ظرفیت داشته با انجام عملیات ارتقا و بروز رسانی براساس تکنولوژی روز دنیا، به ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعبی در شبانه روز که بزرگترین عملیات ارتقا تصفیه خانه در کشور است خواهد رسید. وی اضافه کرد: فاز یک تصفیه خانه پرکندآباد ۲ در حال حاضر در مرحله بهره برداری آزمایشی است که ظرفیتی ۵۰ هزار متر مکعبی دارد و به زودی وارد مرحله نهایی و بهره برداری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فاز ۲ این تصفیه خانه نیز به یاری خدا و عنایت امام هشتم علیه السلام تا پایان سال ۱۴۰۳ بهره برداری خواهد شد و بخش عمده‌ای از مشکلات فعلی تصفیه فاضلاب مرتفع می‌شود.

اسماعیلیان گفت: از دیگر ویژگی‌های مهم طرح ارتقای تصفیه خانه فاضلاب پرکندآباد ۲ علاوه بر افزایش کمیت تصفیه فاضلاب، افزایش کیفی پساب تصفیه شده می‌باشد و استاندارد تصفیه فاضلاب نیز بالا می‌رود.

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد اظهار کرد: پساب تولیدی تصفیه خانه مذکور، قبل از ارتقا قابلیت استفاده در مصارف کشاورزی را داشته اما با ارتقا آن در فازهای یک و دو، پساب تولید شده قابلیت استفاده در بخش‌های مختلف صنعت، خدمات و رهاسازی به آب‌های سطحی را خواهد داشت.

وی همچنین تاکید کرد: یکی از موارد بسیار مهم قابل ذکر و مرتبط با شعار سال نیز این است که احداث تصفیه خانه پرکندآباد ۲ با سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بوده و مشارکت مردمی نیز در آن دخیل است و نکته بعدی هم اینکه پساب حاصل از تصفیه خانه به چرخه تولید و جهش آن کمک خواهد کرد.

کد خبر 6083527

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • اتصال شهرهای قاین و سربیشه به شبکه فاضلاب
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد
  • فاز یک و دو تصفیه خانه پرکندآباد در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری فاز یک و دو تصفیه خانه پرکندآباد در آینده نزدیک